tellwe.com'da bakılan fallar!

kendim kaşındım ve cingeneye fal gönderdim sevgilin seni sevmıyor eski sevgilisiyle başka kızlarla konuşuyor seni umursamıyor falan tarzı bir fal gönderdi aşırı moralim bozuldu :( böyle bir sey söyleyip de çıkan oldu mu hic, okuduğumdan beri ağlıyorum ya 😢

kendim kaşındım ve cingeneye fal gönderdim sevgilin seni sevmıyor eski sevgilisiyle başka kızlarla konuşuyor seni umursamıyor falan tarzı bir fal gönderdi aşırı moralim bozuldu :( böyle bir sey söyleyip de çıkan oldu mu hic, okuduğumdan beri ağlıyorum ya 😢

Ya arkadaşlar bozmayın moralinizi ... Bu Çingeneye çok kızıyorum ya nasıl böyle fal gönderebilir ... Bana da aynısını söyledi .. Bende ağladım ... Sonra kaşındım ve ne kadar ona kızdığımı yazdım ... O da üzüldü intikamı aldım 😄 Takmayın onu ... Fal Sepeti konusunda Ayışığın için aynısını yazdım ... Baktırmayın bunlara ... Emin olun çıkan falları çok az

ben yesilcingene ye daha önce de baktırmıştım eski sevgilimle ilgili ve çok olumsuz konuşmuştu ama haklı çıktı :KK43: bu sefer genel aşk hayatıyla ilgili yıldızname baktırdım ve vade olarak aralık ayını verdi. önceleri çok olumsuz konuşuyor sürekli şartlı fal atıyor diye beğenmiyordum ama diğer falcılara kıyasla çok gerçekçi. sadece uzun uzun yazan biri değil. dediğim gibi önceki falları genel hatlarıyla çıktı ama vadeleri tutmadı dediğinden çok sonra yaşandı son baktırdığımla ilgili yorumu da ancak aralık ayından sonra yapabilirim:KK48:

yıldıznameyi de aynı ex için mi baktırdın canım? Bir de çok sonra yaşandı dediğin ne kadar sonra mesela?

Ya arkadaşlar bozmayın moralinizi ... Bu Çingeneye çok kızıyorum ya nasıl böyle fal gönderebilir ... Bana da aynısını söyledi .. Bende ağladım ... Sonra kaşındım ve ne kadar ona kızdığımı yazdım ... O da üzüldü intikamı aldım 😄 Takmayın onu ... Fal Sepeti konusunda Ayışığın için aynısını yazdım ... Baktırmayın bunlara ... Emin olun çıkan falları çok az
Peki böyle bir suphenız ya da düşünceniz var mıydı sizin fal gönderirken, ben önceki falımda eski sevgilisini sormuştum acaba dedim o düzlemde mi ilerleyip öyle bir yorum yaptı. Peki gerçek miydi size söyledikleri doğru cıktı mu :(

Peki böyle bir suphenız ya da düşünceniz var mıydı sizin fal gönderirken, ben önceki falımda eski sevgilisini sormuştum acaba dedim o düzlemde mi ilerleyip öyle bir yorum yaptı. Peki gerçek miydi size söyledikleri doğru cıktı mu :(
Valla olumsuz konuştu söylediği gibi ilerliyor ama ben artık takmıyorum 😂 Kesin sonbahar sonu yorum yapabilirim

Kızlar herkese merhaba,

Yesilcingene’ye baktırıp xx vadede görüşme var dediklerinden çıkan oldu mu hiç? Gecikmeli de olsa? Genel olarak fallar çıkmıyor mu yoksa falı çıkan buraları unutuyor mu? :)) Cevaplarınızı bekliyorum kızlar.

Kızlar herkese merhaba,

Yesilcingene’ye baktırıp xx vadede görüşme var dediklerinden çıkan oldu mu hiç? Gecikmeli de olsa? Genel olarak fallar çıkmıyor mu yoksa falı çıkan buraları unutuyor mu? :)) Cevaplarınızı bekliyorum kızlar.
özelde görüştüğüm bir arkadaşa ocakta dönüş olacak dedi , hiç bir gelişme olmadı ... tekrar sorulduğunda bunlar tek ihtimal dedi

Kızlar herkese merhaba,

Bana vade vermişti Mart ayı bitmeden diye ama çıkmadı dediği

Bende biraz geçmişteki olan şeylerden bahsedeyim tecrübelerimden...
Şöyle ki ben YeşilÇingene abimi beğeniyorum mesela kış dönemi ya da 3 vade vs vs dedikleri bende çıktı karşına şöyle biri çıkacak dedi çıktı.duygu düşünceleri konusunda bildi.çünkü bizzat karşımdaki kişi kendi dedi sonradan bunları.ayrıca okul konusunda aşka kafayı fazla batırdığım, buladığım için mezuniyet sallantı gibiydi çoğu dersim ffti ve ganom düşüktü o abim sayesinde ben sarıldım mezuniyetin gözüküyor dedi te o zamandan bana ama bunu gerçek kılmak senin elinde dedi.yani fal olayı şöyledir tahminimce ; evet orda bir ihtimal var ama seçtiğin yol, seçenek seni başarıya ulaştırır ya da ulaştırmaz buna benzer her şey halen okuyorum ama çoğu dersimi verdim.bitik haldeydim umudum sıfırdı ama beni kendime getirdi...
Onun dışında başka falcılar dan da bahsetmek istiyorum
Sanmarino ablaya kahve falı attım etrafımdaki eril kişileri dedi ve doğru bildi.part time işe girdim kalıcı olur muyum sorusuna burda çok kalıcı çıkmadın ama başka bir iş daha var dedi (evet evde özel hasta bakımı) o maddi olarak daha ferah gözüküyor dedi aynen öyle ama babam izin vermediği için başlayamadım.
Demiravo abla doğum tarihi falan istiyor biraz astrolojik haritaya da baktığını düşünüyorum ben.karakter tahlili vs cuk diye oturuyor.ilişkilerimde nasılım onu iyi anlatmış.ama bunlar güneş ve venüs burcum vs onlara göre diyor olabilir diyorum ancaaak kartlarla da destekliyor geçmişte olanı ve de gelecekte ki şeyleri dedi.ama soru odaklı bakıyor yani sen sor ben sana cevaplayım hesabı memnun kalırsınız bence.
Agnora abla su falı gerçekten muazzam bana aylar öncesinden ihtimal vermediğim halde Eylül dedi mezuniyet için bekliyorum göreceğim geçeceksin tüm sınavları dedi hakikaten de öyle oldu şimdi kalanları verecem inşallah.
Elifsucan abla da güzel eski yazılarınızda bahsettiğiniz geçmişle gelecek karışma olayı bende de yaşandı ama olan şeyleri dedi mi evet karakter özellikleri olsun duyguları olsun düşünce tarzını huylarını aktarma biçimi olsun beğendim iş hayatı hakkında dedikleri de bakalım yaşayıp göreceğim ama aşk hayatımı anlattı ve doğru biçimde evet.ikinci üniversite görüyorum dedi ve evet planlarında lisansa tamamlamak var güzelce anlattı sırayla akış şeması gibi ben beğendim yine yazarım elbette aklıma geldikçe 🤭💕 artık bende burdayım kızlar

Back
X