- 10 Mart 2020
- 266
- 87
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #32.221
Onun dediği bı durum oldu bana sen yazıcaksin dedi yazdım şoktayım özele yazsam olur mu canım sizeevt cnm begendm ben ama cok kisa bakti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun dediği bı durum oldu bana sen yazıcaksin dedi yazdım şoktayım özele yazsam olur mu canım sizeevt cnm begendm ben ama cok kisa bakti
Kötü bakti hem özensizdi hem de sacmaArkadaşlar merhabaaa telwe uygulamasında Cansukutsal fal baktiran olduu mu acabayeni bı falci
Ben de merak ettim hayranı çokfalci ezgiyi deneyen var mi?
Size "sen yazacaksın" dedi ve yazdınız diye falı çıkmış mı olduOnun dediği bı durum oldu bana sen yazıcaksin dedi yazdım şoktayım özele yazsam olur mu canım size
Ya arkadaşlar bozmayın moralinizi ... Bu Çingeneye çok kızıyorum ya nasıl böyle fal gönderebilir ... Bana da aynısını söyledi .. Bende ağladım ... Sonra kaşındım ve ne kadar ona kızdığımı yazdım ... O da üzüldü intikamı aldımkendim kaşındım ve cingeneye fal gönderdim sevgilin seni sevmıyor eski sevgilisiyle başka kızlarla konuşuyor seni umursamıyor falan tarzı bir fal gönderdi aşırı moralim bozulduböyle bir sey söyleyip de çıkan oldu mu hic, okuduğumdan beri ağlıyorum ya
![]()
ben yesilcingene ye daha önce de baktırmıştım eski sevgilimle ilgili ve çok olumsuz konuşmuştu ama haklı çıktıbu sefer genel aşk hayatıyla ilgili yıldızname baktırdım ve vade olarak aralık ayını verdi. önceleri çok olumsuz konuşuyor sürekli şartlı fal atıyor diye beğenmiyordum ama diğer falcılara kıyasla çok gerçekçi. sadece uzun uzun yazan biri değil. dediğim gibi önceki falları genel hatlarıyla çıktı ama vadeleri tutmadı dediğinden çok sonra yaşandı son baktırdığımla ilgili yorumu da ancak aralık ayından sonra yapabilirim
![]()
Peki böyle bir suphenız ya da düşünceniz var mıydı sizin fal gönderirken, ben önceki falımda eski sevgilisini sormuştum acaba dedim o düzlemde mi ilerleyip öyle bir yorum yaptı. Peki gerçek miydi size söyledikleri doğru cıktı muYa arkadaşlar bozmayın moralinizi ... Bu Çingeneye çok kızıyorum ya nasıl böyle fal gönderebilir ... Bana da aynısını söyledi .. Bende ağladım ... Sonra kaşındım ve ne kadar ona kızdığımı yazdım ... O da üzüldü intikamı aldımTakmayın onu ... Fal Sepeti konusunda Ayışığın için aynısını yazdım ... Baktırmayın bunlara ... Emin olun çıkan falları çok az
Resimdeki kişiyse daha önce sitede zonguldaklı ezgi falan diye bir falcı ismiyle bakıyordu hatta ücretleri daha yüksekti. Şimdi sanırım yeniden üyelik oluşturdu ezgi diye. Dikkatli olmakta fayda var.falci ezgiyi deneyen var mi?
Valla olumsuz konuştu söylediği gibi ilerliyor ama ben artık takmıyorumPeki böyle bir suphenız ya da düşünceniz var mıydı sizin fal gönderirken, ben önceki falımda eski sevgilisini sormuştum acaba dedim o düzlemde mi ilerleyip öyle bir yorum yaptı. Peki gerçek miydi size söyledikleri doğru cıktı mu![]()
özelde görüştüğüm bir arkadaşa ocakta dönüş olacak dedi , hiç bir gelişme olmadı ... tekrar sorulduğunda bunlar tek ihtimal dediKızlar herkese merhaba,
Yesilcingene’ye baktırıp xx vadede görüşme var dediklerinden çıkan oldu mu hiç? Gecikmeli de olsa? Genel olarak fallar çıkmıyor mu yoksa falı çıkan buraları unutuyor mu? :)) Cevaplarınızı bekliyorum kızlar.
Bana vade vermişti Mart ayı bitmeden diye ama çıkmadı dediğiKızlar herkese merhaba,
Yesilcingene’ye baktırıp xx vadede görüşme var dediklerinden çıkan oldu mu hiç? Gecikmeli de olsa? Genel olarak fallar çıkmıyor mu yoksa falı çıkan buraları unutuyor mu? :)) Cevaplarınızı bekliyorum kızlar.
Yeşilcingene bende olumlu vadeleri çıkmıyor kaç kez fal yolladim ki zaten telvede tek ona fal atıyorum sadece ayrılık,kavga vadeleri tutuyor ben deBana vade vermişti Mart ayı bitmeden diye ama çıkmadı dediği