tellwe.com'da bakılan fallar!

Falcımedyume de başkasının falını bana atmış. Boşanma olacak falan demiş ya ne boşanması ben iş ve erkek arkadaşımla ilgili birşey sordum. Birdaha şartlı fal kabul etmiycem.

Bende tellwe de bir çok kişiye fal baktırdım.Shayla 27 günde barışma,adımı olacak dedi selamı bile gelmedi:) Azize ye baktırdım bakımı güzel ama oda karşıma yeni birinin çıkacağını söyledi çıkmadı.Mucizehiss e baktırdım oda güzel baktı ekimde barışma olacak dedi bakalım tutacakmı.Medyumnebisin verdiği tarih de tutmadı.Elifsucan neredeyse iki gün olacaktı bakmadı, geri çektim.Bir de sarı dalgalı saçları olan biri vardı adını unuttum onunda kişilik analizleri baya iyi. Önereceğiniz biri varmı Şirin_2017 var onu düşünüyorum nasıl bilgisi olan varsa yazabilirmi :)

MERHABA GECEN GUN ELITAYA IS ICIN BAKTIRDIM BEKLEDIGIM BISILER VARDI BAYA BAYA GORUSME YAPTIGIM ADAMA KADAR BILGI ARKADASLAR AKLIM COK KARISIKTI NETLESMEME SEBEP OLDU ONU DA ONEREBILIRIM SIZE GEYSU YA DAHA ONCEDEN BAKTIRMISTIM BEN ODA ILISKIM KONUSUNDA COK GUZEL NOKTA ATISI YAPMISTI

Merhaba teşekkürler tuana, bakalım Elitaya gönderebilirim bir kişi daha var aklımda oda iyiymiş diye duydum huyummavi diye bir kız ona yollayan varmı aranızda

Merhaba teşekkürler tuana, bakalım Elitaya gönderebilirim bir kişi daha var aklımda oda iyiymiş diye duydum huyummavi diye bir kız ona yollayan varmı aranızda
kuzum ona ben baktırmıstım memnun kalmadım ıade almıstım yuzeysel soruna cevap nıtelıgındeydı sadece

Çoklu hesapmış, burayı tekrar okuyabilirsiniz. Aynı kişi olmayabilirler, aynı kişiye bağlı olabilirler.
Bence aynende
Çoklu hesapmış, burayı tekrar okuyabilirsiniz. Aynı kişi olmayabilirler, aynı kişiye bağlı olabilirler.
Bence
Bence aytence mucizehis aynı kişi değiller.Hepsine baktırdım ay
Yağmuradam, aytence, mucizehiss aynı kişi değiller bence.Hepsine fal baktırdım aynı kişi olsalar yorumları az da olsa benzerdi diye düşünüyorum.Ama çok farklı yorumlar.Bu karalama kampanyası olabilir özellikle shayla dan herkes şikayetçi.Falcılara fal yollayıp puan düşürme ve kötü yorum yapma olayları varmış diye duymuştum

[QUOTE="kumsal784, post: 65163294, member: 1005989"

Yağmuradam, aytence, mucizehiss aynı kişi değiller bence.Hepsine fal baktırdım aynı kişi olsalar yorumları az da olsa benzerdi diye düşünüyorum.Ama çok farklı yorumlar.Bu karalama kampanyası olabilir özellikle shayla dan herkes şikayetçi.Falcılara fal yollayıp puan düşürme ve kötü yorum yapma olayları varmış diye duymuştum
[/QUOTE]

[QUOTE="kumsal784, post: 65163294, member: 1005989"

[/QUOTE]

tellwe’de fal baktırmak isteyenler buraya çabuk gecen hafta yasamkocuvedat’a fal baktırdım pişman oldum adam iade de etmedi. Evleneceksiniz kısmetiniz çıkacak eğitim hayatınıza devam edeceksiniz dedi kızlar ben zaten evliyim eğitim hayatımı bitireli 3 sene oldu inan morelim çok bozuk paramı da boşa kaptırdım böyle sahtekar birine aman baktırmayın sakın diyeyim size. Benim kara listedekiler: shayla, medyume, yasamkocuvedat,sultanhanım, mistikabla

az2
tellwe’de fal baktırmak isteyenler buraya çabuk gecen hafta yasamkocuvedat’a fal baktırdım pişman oldum adam iade de etmedi. Evleneceksiniz kısmetiniz çıkacak eğitim hayatınıza devam edeceksiniz dedi kızlar ben zaten evliyim eğitim hayatımı bitireli 3 sene oldu inan morelim çok bozuk paramı da boşa kaptırdım böyle sahtekar birine aman baktırmayın sakın diyeyim size. Benim kara listedekiler: shayla, medyume, yasamkocuvedat,sultanhanım, mistikabla

merhaba mistik ablayı bende düşünüyordum, sayfasındaki yorumlara baktım ilgimi çekmişti şimdi vazgeçtim:)) uyarınız için teşekkürler

merhaba mistik ablayı bende düşünüyordum, sayfasındaki yorumlara baktım ilgimi çekmişti şimdi vazgeçtim:)) uyarınız için teşekkürler
Mistikabla/abimizi kötülemek istemem ama herkese uyabilecek bir yorum yollamış, sesli mesaj olarak. Dertlenirinizden kurtulacaksınız işte kılıç onlusu yok değnek dörtlüsü.. ben sevmedim benim kendim görüşüm bu tavsiye etmem ama beğenen de var

Back
X