- 21 Nisan 2015
- 1.638
- 1.482
- 333
- 38
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #32.441
rica ederimBunu duyduğuma sevindim çok teşekkür ederim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederimBunu duyduğuma sevindim çok teşekkür ederim:)
Ben baktirmistim geysuya anda cok iyiydi ama gelecekle ilgili yorumlari cikmadiBunu duyduğuma sevindim çok teşekkür ederim:)
Ben baktirmistim geysuya anda cok iyiydi ama gelecekle ilgili yorumlari cikmadi![]()
kuzum ona ben baktırmıstım memnun kalmadım ıade almıstım yuzeysel soruna cevap nıtelıgındeydı sadeceMerhaba teşekkürler tuana, bakalım Elitaya gönderebilirim bir kişi daha var aklımda oda iyiymiş diye duydum huyummavi diye bir kız ona yollayan varmı aranızda
Tamam onada yollamıyorum, şirin yada mucize yi deneyeyim tekrar sağol canım:)kuzum ona ben baktırmıstım memnun kalmadım ıade almıstım yuzeysel soruna cevap nıtelıgındeydı sadece
Bence aynendeÇoklu hesapmış, burayı tekrar okuyabilirsiniz. Aynı kişi olmayabilirler, aynı kişiye bağlı olabilirler.
BenceÇoklu hesapmış, burayı tekrar okuyabilirsiniz. Aynı kişi olmayabilirler, aynı kişiye bağlı olabilirler.
Bence aytence mucizehis aynı kişi değiller.Hepsine baktırdım ayÇoklu hesapmış, burayı tekrar okuyabilirsiniz. Aynı kişi olmayabilirler, aynı kişiye bağlı olabilirler.
Yağmuradam, aytence, mucizehiss aynı kişi değiller bence.Hepsine fal baktırdım aynı kişi olsalar yorumları az da olsa benzerdi diye düşünüyorum.Ama çok farklı yorumlar.Bu karalama kampanyası olabilir özellikle shayla dan herkes şikayetçi.Falcılara fal yollayıp puan düşürme ve kötü yorum yapma olayları varmış diye duymuştumÇoklu hesapmış, burayı tekrar okuyabilirsiniz. Aynı kişi olmayabilirler, aynı kişiye bağlı olabilirler.
tellwe’de fal baktırmak isteyenler buraya çabuk gecen hafta yasamkocuvedat’a fal baktırdım pişman oldum adam iade de etmedi. Evleneceksiniz kısmetiniz çıkacak eğitim hayatınıza devam edeceksiniz dedi kızlar ben zaten evliyim eğitim hayatımı bitireli 3 sene oldu inan morelim çok bozuk paramı da boşa kaptırdım böyle sahtekar birine aman baktırmayın sakın diyeyim size. Benim kara listedekiler: shayla, medyume, yasamkocuvedat,sultanhanım, mistikabla
Mistikabla/abimizi kötülemek istemem ama herkese uyabilecek bir yorum yollamış, sesli mesaj olarak. Dertlenirinizden kurtulacaksınız işte kılıç onlusu yok değnek dörtlüsü.. ben sevmedim benim kendim görüşüm bu tavsiye etmem ama beğenen de varmerhaba mistik ablayı bende düşünüyordum, sayfasındaki yorumlara baktım ilgimi çekmişti şimdi vazgeçtim:)) uyarınız için teşekkürler
Daisysense’e ben baktırdım ve evet dedikleri çıktıkızlar 'daisysense' e baktıran memnun kalan var mı yada dediklerini yaşayan? yazdıklarımızdan yola cıkarak mı bakıyor olumsuzu söylüyor mu