tellwe.com'da bakılan fallar!

Bana söylediği detaylar çoğunlukla benim forumda belirttiğim şeyler.
Tarot bakma geçmişiniz olmuş demesi ayrı fayda sağlamak için tarot bakma olayı apayrı şeyler. İsteyen 2021 deki yazımı yani 4 yıl öncesindeki mesajlarımı kontrol edebilirsiniz. Yine söylüyorum kimseyi zan altında bırakmak gibi derdim yok kendi düşüncemi belirttim.
İsteyen olursa hem demetin falından hem kendi yazımın ekran görüntülerini özelden paylaşırım.

Son düzenleme:
Bana söylediği detaylar çoğunlukla benim forumda belirttiğim şeyler.
Tarot bakma geçmişiniz olmuş demesi ayrı fayda sağlamak için tarot bakma olayı apayrı şeyler. İsteyen 2016 daki yazımı yani 9 yıl öncesindeki mesajlarımı kontrol edebilirsiniz. Yine söylüyorum kimseyi zan altında bırakmak gibi derdim yok kendi düşüncemi belirttim.
İsteyen olursa hem demetin falından hem kendi yazımın ekran görüntülerini özelden paylaşırım.
Canım sakıncası yoksa benimle paylaşır mısın?

Arkadaşlar özür diliyorum ben üyelik tarihimle mesaj atma tarihimi karıştırmışım.Mesajı 2021 tarihinde atmışım tarotla ilgili mesajımı. 4 yıl önceki mesaj olarak düzelteyim.

bana burada kizanlar oldu detayli anlatmiyorum diye ama bu yüzden anlatmiyorum sadece cikti veya ani bildi gelecek cikmadi diyorum cünkü biliyorum gelip okuyorlar yani 😂 buraya yazanlar bile oldu tellwedeki falcilardan biraz eski sayfalara bakin

burası acayip tuhaf bir yer onu anladım. aşk acısından mıdır nedir bilemem ama herkes kafayı yemiş.
Sen beğendin diye herkes beğenmek zorunda öı? Kendin istediğini duymadın diye kötü yorum yapiyorsun sonra tekrar atiyorsun?😂 kadın baya burdan bakmış işte kız 1. Sıradayım diye saatler öncesinden yazmıştı. Burada herkes beğendiğini beğenmediğini yazıyor. Saygılı ol.
Ya Demet8888 benim ex in 1.5 yıldır süren diş sorununu söyledi, şimdi unuttuğum aklıma bile gelmeyen bir sürü detayı söyledi, kadının kendine ayıracak zamanı yok buraya girip tek tek mesajları okuyup kimin kim olduğunu anlayıp ona göre yorum yapması mümkün mü siz aklınızı mı kaçırdınız? 😂

Bir insana dümdüz çok başarılı demek bu kadar mı zor?

Arkadaşlar yorumu size bırakıyorum. Bu sadece tarot kısmı.

Eklentiler

• Screenshot_20250814_222632_Tellwe.webp
    Screenshot_20250814_222632_Tellwe.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG-20250814-WA0009.webp
    IMG-20250814-WA0009.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 16
Back
X