tellwe.com'da bakılan fallar!

Bana söylediği detaylar çoğunlukla benim forumda belirttiğim şeyler.
Tarot bakma geçmişiniz olmuş demesi ayrı fayda sağlamak için tarot bakma olayı apayrı şeyler. İsteyen 2021 deki yazımı yani 4 yıl öncesindeki mesajlarımı kontrol edebilirsiniz. Yine söylüyorum kimseyi zan altında bırakmak gibi derdim yok kendi düşüncemi belirttim.
İsteyen olursa hem demetin falından hem kendi yazımın ekran görüntülerini özelden paylaşırım.

Son düzenleme:
Bana söylediği detaylar çoğunlukla benim forumda belirttiğim şeyler.
Tarot bakma geçmişiniz olmuş demesi ayrı fayda sağlamak için tarot bakma olayı apayrı şeyler. İsteyen 2016 daki yazımı yani 9 yıl öncesindeki mesajlarımı kontrol edebilirsiniz. Yine söylüyorum kimseyi zan altında bırakmak gibi derdim yok kendi düşüncemi belirttim.
İsteyen olursa hem demetin falından hem kendi yazımın ekran görüntülerini özelden paylaşırım.
Canım sakıncası yoksa benimle paylaşır mısın?

Arkadaşlar özür diliyorum ben üyelik tarihimle mesaj atma tarihimi karıştırmışım.Mesajı 2021 tarihinde atmışım tarotla ilgili mesajımı. 4 yıl önceki mesaj olarak düzelteyim.

bana burada kizanlar oldu detayli anlatmiyorum diye ama bu yüzden anlatmiyorum sadece cikti veya ani bildi gelecek cikmadi diyorum cünkü biliyorum gelip okuyorlar yani 😂 buraya yazanlar bile oldu tellwedeki falcilardan biraz eski sayfalara bakin

burası acayip tuhaf bir yer onu anladım. aşk acısından mıdır nedir bilemem ama herkes kafayı yemiş.
Sen beğendin diye herkes beğenmek zorunda öı? Kendin istediğini duymadın diye kötü yorum yapiyorsun sonra tekrar atiyorsun?😂 kadın baya burdan bakmış işte kız 1. Sıradayım diye saatler öncesinden yazmıştı. Burada herkes beğendiğini beğenmediğini yazıyor. Saygılı ol.
Ya Demet8888 benim ex in 1.5 yıldır süren diş sorununu söyledi, şimdi unuttuğum aklıma bile gelmeyen bir sürü detayı söyledi, kadının kendine ayıracak zamanı yok buraya girip tek tek mesajları okuyup kimin kim olduğunu anlayıp ona göre yorum yapması mümkün mü siz aklınızı mı kaçırdınız? 😂

Bir insana dümdüz çok başarılı demek bu kadar mı zor?

Arkadaşlar yorumu size bırakıyorum. Bu sadece tarot kısmı.

Eklentiler

• Screenshot_20250814_222632_Tellwe.webp
    Screenshot_20250814_222632_Tellwe.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG-20250814-WA0009.webp
    IMG-20250814-WA0009.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 29
sahsen okudugunu düşünmüyorum oturup onu okuyup ordan bulcak da yazcak ben de attım bklm bakabilck mi bana
Bende bunu diyorum, kimin kim olduğunu nasıl bilecek? Günde 10-15 kişi fal atıyor milyon detay var.

Konu demeti beğenip beğenmemek değil, böyle bir şeyi yapıp yapmaması. Benim exin brnim bile unuttuğum bir sürü spesifik detayını biliyor kadın, hatta tanışıyorlar mı diye paranoyak bir düşünce geçmişti bi ara kafamdan 😄

Arkadaşlar yorumu size bırakıyorum. Bu sadece tarot kısmı.
Sen beğendin diye herkes beğenmek zorunda öı? Kendin istediğini duymadın diye kötü yorum yapiyorsun sonra tekrar atiyorsun?😂 kadın baya burdan bakmış işte kız 1. Sıradayım diye saatler öncesinden yazmıştı. Burada herkes beğendiğini beğenmediğini yazıyor. Saygılı ol.
Sadece Demet değil bütün falcilar bu forumda kendileriyle ilgili ne yazdığımızı takip ediyorlar zaten. Biz fal baksak bizde gireriz meraktan.

Falcı sırası bizim gördüğümüz sırayla falcilarin gördüğü sıra farklı ayrıca. Bazıları sırayla almıyor ya da 10 kişiden sonrası sistemde görünmüyor. Yani senin 1. Sırada olduğun sıranın falcınin sistemdeki müşteri sırasıyla alakası yok. Demet ve bir çok falcı buna benzer açıklamaları duvarlarında yazdı ama bazılarına cidden laf anlatılmıyor.

Falında tek bildiği spesifik detay bu muydu? Ki kadının işi enerji işi yani senin yüksek enerjini hislerini bilmesinden daha doğal ne olabilir?

Konu Demet değil ki, bir insanı böyle zan altında bırakmak haksızlık olmuyor mu?

Fal baktiran herkes kk mi takip ediyor da başarılı falcilarin başarılarını burada yazılan kişisel mesajlara mal ediyorsunuz?

Bir falcıyı bu denli savunmaya, üye arkadaşlara aşk acısından kafayı yemişsiniz demeye gerek yoktu.
Kimseyi savunmuyorum okuduğunuzu mu anlamıyorsun acaba?

Konu Demet değil genel olarak falcilardan bahsediyorum ben.

Back
X