• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar, Zarir'e baktıran var mı? Çok kısa sürede isabetli bir yorum aldım, kıda sürede gelince insan acaba diyor ama bütün sorularımı cevaplamıştı. Baktıran varsa fikirlerini paylaşabilir mi?

Merhaba herkese, Mayıs'ta yüklü fal baktirmistim çıkanlar
1-Fallawyuu
2-Manolya (tesadüf mü bilmiyorum 4-5 fal attim hepsi dediği gibi oldu çok begenemiyorum yine de)
3- Astro
4-LunaTarot (artık yok)
Şimdi yenii bir konu için Fallawyuu astro,lunaris ve kamelyama baktiriyorum arada genelde paralel şeyler söylüyorlar Fallawyuu ve kamelyam bayağı pahalı bu kişilerin çıkan falları var mı sizlere?

Merhaba herkese, Mayıs'ta yüklü fal baktirmistim çıkanlar
1-Fallawyuu
2-Manolya (tesadüf mü bilmiyorum 4-5 fal attim hepsi dediği gibi oldu çok begenemiyorum yine de)
3- Astro
4-LunaTarot (artık yok)
Şimdi yenii bir konu için Fallawyuu astro,lunaris ve kamelyama baktiriyorum arada genelde paralel şeyler söylüyorlar Fallawyuu ve kamelyam bayağı pahalı bu kişilerin çıkan falları var mı sizlere?

fallawyuya kardeşim baktirdi vade sordu 3lu vadeler 3 gün, 3 hafta, 3 ay sonra, 3ncu ay, 3 ay icinde, 3lu tarihler diye upuzuuuuuunnn ne oldugu belirsiz vade verdi 😂 vadeleri normalde nasi veriyo?

astro yapay zeka diyolardi diye hatırlıyorum medusasecret medusasecret bilir belki😁

Bu arada Nelifer için iyi yorumlar okuyarak baktirmistim Mayıs'ta ne dediyse tersi oldu hatta beni bile yanlış anlattı fal benim mi dedim o derece Serüven konusu olmuş serüven çok eskiden bazı şeyleri tutturuyordu geçen sene fal baktirdigimda hem sonucu bilemedi diğer falında da ikilemde konuştu evet sanki yerine başkası geçmiş gibi.

fallawyuya kardeşim baktirdi vade sordu 3lu vadeler 3 gün, 3 hafta, 3 ay sonra, 3ncu ay, 3 ay icinde, 3lu tarihler diye upuzuuuuuunnn ne oldugu belirsiz vade verdi 😂 vadeleri normalde nasi veriyo?

astro yapay zeka diyolardi diye hatırlıyorum medusasecret medusasecret bilir belki😁
Bana da kartlarinda yoğun ikili vade dedi bugünkü falında sonucu bilmiyorum bakalım bu sefer de bilecek mı fakat mayistaki falda olayları oluş şekliyle bilmişti. Astronun yapay zeka olduğunu sanmıyorum ben bayağı karışık sorular soruyorum sık baktırdım anlar bayağı iyi. Ama diyelim yapay zeka valla helal o zaman çünkü yaz aylarim dediği gibi geçti 😊

fallawyu ya baktım smdi bana da çıkmış. Katina atmıştım. ne alaka dediğim şey olmuş. siz hangi fal türüne baktırıyorsunuz?
5 ay arayla iki ayrı olay için baktırdım iki katına bir iskambil bir fark göremedim zaten kendi kartlarıyla destekliyorsa ne fark ediyor onu anlamıyorum bu arada birkaç gün önce baktirdigim falındaki bir şey de çıkmaya başladı tesadüf mü bilmiyorum

Asıl merak ettiğim kamelyam Okey anda aşırı iyi fakat öngörüler çıkıyor mu benim eskiden reelde baktırdigim anda inanılmaz ayrıntı bilip gelecegi hiçbir şekilde tutturamayan 2-3 falcı vardı gittiğim acaba kamelyam da mi öyle

5 ay arayla iki ayrı olay için baktırdım iki katına bir iskambil bir fark göremedim zaten kendi kartlarıyla destekliyorsa ne fark ediyor onu anlamıyorum bu arada birkaç gün önce baktirdigim falındaki bir şey de çıkmaya başladı tesadüf mü bilmiyorum
Fallawyu bana çok detaysız bakmıştı sizde anda iyi miydi spesifik şeyler bildi mi?

Back
X