• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Demet8888 de çok uzun bakardı ama yazılı olarak, metin yazma alanı yetmezdi ya o derece uzun yazardı sesle baksa 1 saati bulurdu eminim ama ronan onun tırnağı olamaz.
Demet'e ilk geldiği zaman baktırmıştım, verdiği vadeler tutmadı ama vadeye takılmıyorum ben zaten. Ronan çok fazla laf kalabalığı yapmış gerçekten, fala odaklanmada güçlük çekiyor insan öyle olunca. Ben Kamelyam'ı beğeniyorum en çok, kısa ama öz bakıyor.

Demet'e ilk geldiği zaman baktırmıştım, verdiği vadeler tutmadı ama vadeye takılmıyorum ben zaten. Ronan çok fazla laf kalabalığı yapmış gerçekten, fala odaklanmada güçlük çekiyor insan öyle olunca. Ben Kamelyam'ı beğeniyorum en çok, kısa ama öz bakıyor.
Evet evet o konuda çok başarılı, insanı hiç yormuyor sonuç odaklı bakıyor kamelyam.

Çisem bana ısrarla adım atmayacağımı söylediğim halde ilk falında sen yazacaksın ve o ilk adımdan sonra her şey düzelecek dedi.
Hiç umulmadık bir anda dediği gibi ben yazdım ama kesin bitişe sebep oldu :)

Evet evet o konuda çok başarılı, insanı hiç yormuyor sonuç odaklı bakıyor kamelyam.
Ben de sonucu bana bıraktı kamelyam çok ilginç bir şekilde. Ex kişi ile başka biri karşıma çıkacakmış kararı ben verecekmişim. Fal böyle bir şey değil benim için. Size de böyle miydi?

Ben de sonucu bana bıraktı kamelyam çok ilginç bir şekilde. Ex kişi ile başka biri karşıma çıkacakmış kararı ben verecekmişim. Fal böyle bir şey değil benim için. Size de böyle miydi?
Ben an'ı teyit edemiyorum ve Deva ve Lunara dışında yakın vade veren olmadığı için çıktı çıkmadı da diyemiyorum, o yüzden falcı yorumu yapma standartlarım samimiyeti, işini ciddiye alması, danışanını önemsemesi ve spesifik detayları yakalayabilmesi üzerinden oluyor(mecburen).

Kamelyam detayları yakaladı, vadesine daha var ve olumlu sonuç üzerinde durdu.

Deva ve Lunara vadeler çıkmadı.

Nesibe Tekbaşer ve Arya Çiçek nasıl? Pahalılar ama online olur olmaz doluyorlar.
Nesibeye baktırmak gibi bir hata yaptım yorumlara ve o kadar talebe kanıp balım şimdi bana ben bunları zaten biliyorum diyeceksin ama ben transrayken her gördüğümü söylerim balım diyip durdu çöp başka bir şey değil

Ben an'ı teyit edemiyorum ve Deva ve Lunara dışında yakın vade veren olmadığı için çıktı çıkmadı da diyemiyorum, o yüzden falcı yorumu yapma standartlarım samimiyeti, işini ciddiye alması, danışanını önemsemesi ve spesifik detayları yakalayabilmesi üzerinden oluyor(mecburen).

Kamelyam detayları yakaladı, vadesine daha var ve olumlu sonuç üzerinde durdu.

Deva ve Lunara vadeler çıkmadı.
Deva banada çıkmamıştı Sumeyrada çok olumlu baktığı bir konu vardı vadesi geçti oda çıkmadı.

Back
X