- Emoji Skoru
- 45
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #39.661
Bende onun verdiği vadeler hiç tutmadı ama benim söylemeden bildi durumlar oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orada baska baktırdnz mıBende onun verdiği vadeler hiç tutmadı ama benim söylemeden bildi durumlar oldu
Mihrace ve Melis baktıdım. Mihracenin ilk falı çıkmıştı. Sonrası olmadı.Melisin vadeleri tutmadı ama karşı tarafı ve olayları bazı detayları bildi kendi destekleri ile destekliyor bayağı uzun yorumluyor. Süreci vs bildiği şeyler olsada bilmediği şeyler de var %50 ilk baktırdığımda kısa doğum haritamıda yorumlamıştıorada baska baktırdnz mı
Benim hislerine güvendiğim yorumlamasına güvendiğim biri var ama etkilememek için söylemicrm aslında onun açılmaları hep ilişki koçluğu gibi oluyor örnek veriyorum sana teklifle gelecek veya tartışma yaşıcaksınıx senin tepkin sert olucak yapma hata yaparsın ayrılmak vs İstemiyorsan demişliği var ki öyle bir zaman gelince anlıyorum ki bahsedilen olay bu kendimi durdurmuşluğum var kendisini aslında binnazdan yorum alan var burdan okuduğum kadarıyla bizim onla ilişkimiz farklı olduğu için artık isim verip etkilemek istemiyorum eğitimini iyi alan numereoloji tarot ile bilinç altını iyi okumayı öğrenen bilebilir gibime geliyorArkadaşlar, falcılar falda bizim irademizi göremiyorlar mı? Mesela ex sevgili geldi ama biz istemiyoruz bu defa. Kendi kararımızı görürler mi falda? Efsun hatun bana baktığında senin kararlarını göremem demişti. Bu doğru mu sizce?
Bu kısım bana da garip geliyor, karşıdaki kişinin kararını görüyorlar gelecek gelmeyecek vs vs ,ama sen kabul eder misin bilemiyoruz diyorlarArkadaşlar, falcılar falda bizim irademizi göremiyorlar mı? Mesela ex sevgili geldi ama biz istemiyoruz bu defa. Kendi kararımızı görürler mi falda? Efsun hatun bana baktığında senin kararlarını göremem demişti. Bu doğru mu sizce?
Çünkü karşı taraf hakkında sallamak kolay :) senin duygu durumun da görebilen varsa onlara inanmalısın bence. Gerçekten bakan iki tarafında duygularını görebilirArkadaşlar, falcılar falda bizim irademizi göremiyorlar mı? Mesela ex sevgili geldi ama biz istemiyoruz bu defa. Kendi kararımızı görürler mi falda? Efsun hatun bana baktığında senin kararlarını göremem demişti. Bu doğru mu sizce?
demeti kimse beğenmiyp pembe diyor gelmiş övüyorsun garip terapi al vasıfsızBen falcı değilim ama siz paranoyak olabilirsiniz. Herkes beğenmek zorunda mı sizi, demek ki kötü bakmışsınız. En azından falcı olduğunuzu dürüstçe söylemişsiniz
ben demetten daha iyi bir falcıyım demet yalancı düzenbaz haramzade birisi atmasyon çoklu hesaptı sende demetsin bir araya lgbt diye herkese fal attın bir vermek içinBen falcı değilim ama siz paranoyak olabilirsiniz. Herkes beğenmek zorunda mı sizi, demek ki kötü bakmışsınız. En azından falcı olduğunuzu dürüstçe söylemişsiniz :)
oradaki herkesi özele çekti demet çekip gitmediBen falcı değilim ama siz paranoyak olabilirsiniz. Herkes beğenmek zorunda mı sizi, demek ki kötü bakmışsınız. En azından falcı olduğunuzu dürüstçe söylemişsiniz :)
Aysima nerde bakiyorTekrar okudum falı emin olmak için. 8 gün içinde iletişim 15-20 gün sonra da yüzyüze görüşme yazmış. Biz bugün yüzyüze görüştük. Kadının Türkçesi biraz zayıf, yanılmamak için tekrar okudum falı.
Erde bakiyorkiAysima mohalla duru görü baktırdım, şahaneydi çok beğendim. Sonuç olumsuz ama karış tarafı yakın arkadaşı gibi net ve nokta atışlı anlattı. Ek soruya da detaylı cevap verdi.
ben demetten daha iyi bir falcıyım demet yalancı düzenbaz haramzade birisi atmasyon çoklu hesaptı sende demetsin bir araya lgbt diye herkese fal attın bir vermek için
ben demetten daha iyi bir falcıyım demet yalancı düzenbaz haramzade birisi atmasyon çoklu hesaptı sende demetsin bir araya lgbt diye herkese fal attın bir vermek için
TarotolojiAysima nerde bakiyor
Hadi çekti diyelim gözünle gordunmü insanları derdi sadece para kazanmak değil hiçmi hasta olamaz ailevi sıkıntısı olamaz yada cani fal bakmak istemiyor sizi niye bukadar yirtmaya sebebeb olduoradaki herkesi özele çekti demet çekip gitmedi
Demetten daha iyi falciyim diyor demetin bundan haberi yok kızın ama rakibi baya icerlemisBi salsana sen beni. Resmen dertlenmişsin.
Olmadığımı kim isterse kanıtlarım her şekilde o yüzden zerre umurumda değilsin.
Neden bukadar eminsin bende foruma yeni geldim haram Zade derken fal bakmak haram kazanmaksa sende haramzadesin ozaman sen, ben iyi falciyim demetten demekten başka birşey yapmıyorsun kuyumcu asla altınım Var diyip dükkan önünde bagirmiyor.hurdaci hurdacı geldi hanım diyor demirci demirini övüyor sen neyin kafasındasin anlamadimben demetten daha iyi bir falcıyım demet yalancı düzenbaz haramzade birisi atmasyon çoklu hesaptı sende demetsin bir araya lgbt diye herkese fal attın bir vermek için
Kız inan Demet hanım kaçmaz bellliki sağlık sorunları var yoksa asla danışanlarıni bırakmaz .birde nasıl dert olmuşsa milleteAyrıca şu forumda nasıl bir Demet888 kuyruk acısı varsa kadını kaçırdığınız yetmiyor onu beğenenlere de iftira atıp sataşıyorsunuz. Bu nasıl bir hırs, nasıl bir takıntı?
Onun BANA BAKTIĞI falları beğeniyorum, dönse yine baktirmaya başlarım, bunun hesabını da kimseye vermem.