- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #39.681
Hanım efendi Demet hanımın savunma avukatı mısınız?Kız inan Demet hanım kaçmaz bellliki sağlık sorunları var yoksa asla danışanlarıni bırakmaz .birde nasıl dert olmuşsa millete![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanım efendi Demet hanımın savunma avukatı mısınız?Kız inan Demet hanım kaçmaz bellliki sağlık sorunları var yoksa asla danışanlarıni bırakmaz .birde nasıl dert olmuşsa millete![]()
iade isteyin belki verirlerBu gün sıkıntıdan ve Demet888 henüz dönmediğinden, Tarotoloji sitesindeki Melis Çiçekseven denedim. Kahve atmıştım ama tüm yeteneklerinden kısa kısa detaysız bilgiler yazıp sorduğum soruyla alakalı hiçbir ayrıntı ve bilgi vermeyip yüzeysel bomboş bir fal gönderdi.
Herkese uyacak kopyala yapıştır falıydı, sorumla ilgili sadece iki satır vardı, ne süreç, ne karşı tarafın güncel durumu, ne sonuç. Sanki genel kahve falı atmışım da sorduğum soru hariç her konuda özet geçmiş gibi bir şey yolladı. iade aldım elbette.
İnanmayan olursa gönderirim. Malum işini gücünü bırakıp bana sataşmak için yer arayan insanlar var(!)
İade aldığımı yazmıştım zaten :)iade isteyin belki verirler
SElam arkadaşlar nakta hala bakıyor mu önerdiğiniz biri var mı lunara bakmıyor galiba artık
Nakta nereden bakıyor bilginiz vsr mınakta bakiyor ama aldigi paraya artik degmiyo bence. lunara duvarda duyurdugu gunler bakiyo onun disinda uzakta gozukuyo gecen saglik sorunlari filan yazmisti. kardesim onu bekliyo ordan biliyorum![]()
Bu Binnazdaki Melis Çiçek bence. Bana da patladı 2021-2023 araları.Bu gün sıkıntıdan ve Demet888 henüz dönmediğinden, Tarotoloji sitesindeki Melis Çiçekseven denedim. Kahve atmıştım ama tüm yeteneklerinden kısa kısa detaysız bilgiler yazıp sorduğum soruyla alakalı hiçbir ayrıntı ve bilgi vermeyip yüzeysel bomboş bir fal gönderdi.
Herkese uyacak kopyala yapıştır falıydı, sorumla ilgili sadece iki satır vardı, ne süreç, ne karşı tarafın güncel durumu, ne sonuç. Sanki genel kahve falı atmışım da sorduğum soru hariç her konuda özet geçmiş gibi bir şey yolladı. iade aldım elbette.
İnanmayan olursa gönderirim. Malum işini gücünü bırakıp bana sataşmak için yer arayan insanlar var(!)
Nakta bu yıl değişti, yıllardır ne dese yaşardım bu yılın başından beri tam tersi olmaya başladı ve bıraktım.SElam arkadaşlar nakta hala bakıyor mu önerdiğiniz biri var mı lunara bakmıyor galiba artık
ig fal_naktaNakta nereden bakıyor bilginiz vsr mı
Baktırmaya değmez mi diyosunuzig fal_nakta
Bence değer, belki bizim aramızda ki enerji değişmiştir.Baktırmaya değmez mi diyosunuz
Baktırmaya değmez mi diyosunuz
Ne zaman baktırmıştın? Ayrıca bu kadar faldan bir kişi bile göremedi mi 3. kişiyi?fiyatina degmez diyorum bana ilk falinda sorduklarim disinda her seyi yorumladi. ikinci falda cok efendi cok duzgun biri olan sevgilimle evlenicektim rezalet sekilde ayrildik. Ben evlilik olmaz dedigimde bile negatif dusunme cok guzel goruyorum duzgun birisi dedi. su an boynuzlarimi parlatiyorum![]()
![]()
Ne zaman baktırmıştın? Ayrıca bu kadar faldan bir kişi bile göremedi mi 3. kişiyi?
Kimsenin bi şey bildiği yok gerçekten, ucundan kıyısından tesadüfen tutturan olursa oluyor demek kiiade aldigim sahdiva han gorduiade sebebim aldatmalar entrikalar gorup sonra olumluya baglamasiydi. ama cat diye soylemis. nezih tuna ekim ayi sen kirilma yasayacaksin. ya tamam ya devam dusunceni netlestiricek olaylar ogrenebilirsin demis ben dun ogrendim. bu olayi kirilma sayabiliriz bence
Ayy ya ne diyim bilemedim üzüldüm.Bu erkoların hepsi mi böyle yafiyatina degmez diyorum bana ilk falinda sorduklarim disinda her seyi yorumladi. ikinci falda cok efendi cok duzgun biri olan sevgilimle evlenicektim rezalet sekilde ayrildik. Ben evlilik olmaz dedigimde bile negatif dusunme cok guzel goruyorum duzgun birisi dedi. su an boynuzlarimi parlatiyorum![]()
![]()