• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

mısırlı talia da mı ig de bakıyor fal siteleri iyi değil gibi sanki ya lunara zaten yok
Talia tanımıyorum ben, ilk kez duydum.

Lunara iyi mi geçen haftalarda açılım gönderdim sorduğun sorular bu açılıma uygun değil değil iptal ettim ertesi gün başka gönderdim çevrimiçiydi tüm gün nerdeyse bakmadı bende geri çektim baktıra bilen bar mı ona ya 🤦‍♀️
Lunara temmuzda baktırdım, Ekim için vade ve gelişme konusu verdi, ne vade ne gelişme olmadı. Bir daha da baktirmadim. Aynı şeyi bana da yaptı. Canı bakmak istemiyorsa fal çeşidi uygun değil deyip iptal ediyor sonra da iptal olana kadar bekletiyor.

Kanitlamazsan şerefsizsin. Bu iftiraları ve hakaretleri ödeyeceksin.
Sen bana şerefsiz demişsin ya o hakaret ben hakaret etmedim ki sana yalancı düzenbaz söz sadece 😃direk avukata verdim maddi manevi tazminat davası açacağız sana sen önce hakaret yada uslüp farkını öğren kim olduğun bulunsun açıklayacağım burdan

Sen bana şerefsiz demişsin ya o hakaret ben hakaret etmedim ki sana yalancı düzenbaz söz sadece 😃direk avukata verdim maddi manevi tazminat davası açacağız sana sen önce hakaret yada uslüp farkını öğren kim olduğun bulunsun açıklayacağım burdan
Bu harika. Avukatınızı benim avukatım Funda Dilara Arıkan a yönlendirin. Bu takıntınız neymiş avukatlar arasında çözülsün bakalım derdiniz neymiş anlayalım.

Bu harika. Avukatınızı benim avukatım Funda Dilara Arıkan a yönlendirin. Bu takıntınız neymiş avukatlar arasında çözülsün bakalım derdiniz neymiş anlayalım.
yalancı düzenbazmı yoksa şerefsiz mi hakaret danışın siz önce avukatınıza ben şahsınıza söyemedim ama siz direkt şerefsiz demişsiniz oda büyük bir hakaret kimseye ulaşmam ben gereken yapılınca elinize ulaşır bir özür çözer işi ama sizde o iyimserliği göremedim

yalancı düzenbazmı yoksa şerefsiz mi hakaret danışın siz önce avukatınıza ben şahsınıza söyemedim ama siz direkt şerefsiz demişsiniz oda büyük bir hakaret kimseye ulaşmam ben gereken yapılınca elinize ulaşır bir özür çözer işi ama sizde o iyimserliği göremedim
Neyin özrünü dinleyeceğim ya siz iyi misiniz? Ben tellwe uygulamasında ki falcı Demet8888 isimli kişi değilim, falcı da değilim. Bunun nesini anlamıyorsun? Beni bu kişi olmakla, falcı olmakla itham edemezsiniz. Ederseniz de sonucu olur ve olacak bu kadar basit.

Size fal baktırıp beğenmeyip düşük puan veren herkese böyle yapışıyor musunuz acaba?

Neyse işte avukatınız varmış, benimkini de belirttim, ikisi konuşup halledecek artık.

Back
X