- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #39.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 kere fal atmışımdır her seferinde red yedim bu kadar azimle bir iş yapsam milyonerdim şuan djgkxkckkckv abi bakmicaksan kapat ne açıyon dnnfbGerçekten enteresan biri sanırım![]()
10 kere fal atmışımdır her seferinde red yedim bu kadar azimle bir iş yapsam milyonerdim şuan djgkxkckkckv abi bakmicaksan kapat ne açıyon dnnfb
Yok görünen köy klavuz istemez beyademeti kiskaniyor musun sorusu gelmek uzere![]()
Demi yaniolumsuz gorup ondan mi iptal ediyo diyecegim ama olumsuzu soyluyodu. esref saatine gelmek lazim![]()
Talia tanımıyorum ben, ilk kez duydum.mısırlı talia da mı ig de bakıyor fal siteleri iyi değil gibi sanki ya lunara zaten yok
Lunara temmuzda baktırdım, Ekim için vade ve gelişme konusu verdi, ne vade ne gelişme olmadı. Bir daha da baktirmadim. Aynı şeyi bana da yaptı. Canı bakmak istemiyorsa fal çeşidi uygun değil deyip iptal ediyor sonra da iptal olana kadar bekletiyor.Lunara iyi mi geçen haftalarda açılım gönderdim sorduğun sorular bu açılıma uygun değil değil iptal ettim ertesi gün başka gönderdim çevrimiçiydi tüm gün nerdeyse bakmadı bende geri çektim baktıra bilen bar mı ona ya![]()
Sen bana şerefsiz demişsin ya o hakaret ben hakaret etmedim ki sana yalancı düzenbaz söz sadeceKanitlamazsan şerefsizsin. Bu iftiraları ve hakaretleri ödeyeceksin.
Bu harika. Avukatınızı benim avukatım Funda Dilara Arıkan a yönlendirin. Bu takıntınız neymiş avukatlar arasında çözülsün bakalım derdiniz neymiş anlayalım.Sen bana şerefsiz demişsin ya o hakaret ben hakaret etmedim ki sana yalancı düzenbaz söz sadecedirek avukata verdim maddi manevi tazminat davası açacağız sana sen önce hakaret yada uslüp farkını öğren kim olduğun bulunsun açıklayacağım burdan
yalancı düzenbazmı yoksa şerefsiz mi hakaret danışın siz önce avukatınıza ben şahsınıza söyemedim ama siz direkt şerefsiz demişsiniz oda büyük bir hakaret kimseye ulaşmam ben gereken yapılınca elinize ulaşır bir özür çözer işi ama sizde o iyimserliği göremedimBu harika. Avukatınızı benim avukatım Funda Dilara Arıkan a yönlendirin. Bu takıntınız neymiş avukatlar arasında çözülsün bakalım derdiniz neymiş anlayalım.
Neyin özrünü dinleyeceğim ya siz iyi misiniz? Ben tellwe uygulamasında ki falcı Demet8888 isimli kişi değilim, falcı da değilim. Bunun nesini anlamıyorsun? Beni bu kişi olmakla, falcı olmakla itham edemezsiniz. Ederseniz de sonucu olur ve olacak bu kadar basit.yalancı düzenbazmı yoksa şerefsiz mi hakaret danışın siz önce avukatınıza ben şahsınıza söyemedim ama siz direkt şerefsiz demişsiniz oda büyük bir hakaret kimseye ulaşmam ben gereken yapılınca elinize ulaşır bir özür çözer işi ama sizde o iyimserliği göremedim
Ben baktırdım. Benim sorduğum sorular üzerinden yorum yapmış yani çok değmez yani ortalama bildiği bir şey yokParlaMisslina’ya baktıran var mı kızlar![]()