bu da agır abı denilen türden işte canım.
ben zaten arabadan inerken dudagından öpüyorum artık, ben koluna giriyorum yolda. Örneğin, geçengün akşam, kimse olmayan bir yolda yürürken, koluna girip, kafamı bir süre omzuna koydum öyle yürüdüm ama o put gibi duruyor hiçbirşey yapmıyor, üzülüyorum çok açıkçası. Mesela benim ofisime geliyor, gi,derken yanagımızdan öpüyoruz tabi sadece güle güle derken:) ben sonra yanaklarını sıkıyorum seviyorum, o öyle duruyor hiçbirşey yapmıyor... Benim yapmama izin veriyor ama kendisi bir harekette bir girişimde bulunmuyor yada karşılık vermiyor
acaba herşeyi o zamana mı saklamak istiyor yada kafası sizle ilgili çok karısık olabilir kendinizde biraz değişiklik yapın belki fark eder
:)) canım tabiki kendi ilişkini de anlat örnekler ver, benim daha çok hoşuma gidiyor örnek alıyorum işte:)
ben dediğim gibi son 1.5 yıldır bu durum böyle. Biz çok sık ayrılıp barışıyoruz. Fakat 2 yıl öncede ciddi bir ayrılık yaşamıştık birkaç ay konuşmadık nerdeyse koptuk sayılır. Ama o zamanda başka ilişkilerimiz olmadı. ( belki günübirlik ilikşisi yada takıldıgı biri olmuştur ama ben duymadım, ciddi birşeyi olmadı yani) o birkaç aylık kopmadan sonra farketmeye başladım ben bu durumu, ondan önce böyle birşey yoktu. Bak hatta tarih veriim:) en son 23 temmuz 2011de birlikte uyuduk aramızda birşeyler oldu. tam 1.5 sene önce işte hemen hemen:)) geçen nisan ayında da bizde kjaldı 1 gece annemler yoktu, 4 bardak votka içti akşam otururken, çok uykusu geldi alkolden dolayı tabi, yatalım mı dedi yattık ve hemen uyudu anında:)) ama mutlaka sarılıyo uyurken o var neyseki iyi mi kötü mü bilemedim tabide:)
benim annemler her ay mutlaka birkaç gün şehirdışında oluyor. birdahaki sefer çağırıcam bize yemek yapıcam ama fazla içki almıcam çok içip uykusu gelmesin die:) 1 şişe şarap sadece, kafamız hafif iyi olsun:))ve elimden geleni yapıcam. artık hala hiçbirşey olmuyorsa yapabileceğim birşey kalmıyor gerçekten, ertesi gün konuşup ayrılmaktan başka
valla onun yüzünden benim özgüvenim gitti ya kendimi çirkin hissediyorum, kimse beni istemez sanıyorum artık:)) iş başa düştü napıım. haber vericem sana çağırmadan önce ve çağırdıktan sonra:))
Sakın ha, kendinize bu konuda asla pay çıkarmayın.
Ortada bir sorun var ve kesinlikle sizle alakalı değil, bu kanaatte olun.
Sonuçta siz yine aynı kişi ve görüntüdesiniz ama davranışları değişen beyefendi.
Mutlaka verin, takipteyim konuyu.
İnanılmaz derecede ben de taktım kafama çünkü, böyle yaşananları duyunca, girişkenliğimle kendimi sapık gibi hissediyorum biraz da
Hatta şüpheye bile düştüm, ben ve benim gibi düşünenler mi çok aceleci veya arzulu yoksa geri duranlar mı hissiyatsız...
Konunuzla hem ilişkinizi hem de bu girdabı açığa kavuşturacağız inşallah.
yazdıkların çok şekerne kadar şanslı bi sevgilin var her şeyi karşı taraftan beklemiyosun
her şey normal sevgisi bile ama cinsel açıdan seni arzulamıyorsa onun bir rahatsızlığı ya da farklı bir cinsel eğilimi olabilir mi?
normal bir erkeğin sevgilisine göstereceği tepkiler değil çünkü...evliliğe saklar olayına katılmıyorum..
eğer bir erkek bu konularda tutucu olsa bile bakışlarıyla bile sizi arzuladığını çok ama çok belli eder, nefes alış verişi bile değişir..
uzun bir süredir bu şekilde devam eden olayın altında farklı sorun ya da durumlar yatabilir..ileride tatsızlık yaşamamak adına
konuşmak gerekiyor bu konuyu..
Çok teşekkür ederim, bir de ona sorun cadının tekiyim gözünde.
Benimki de fazla, azıcık ağır başlı olayım diyorum yok olmuyor.
Herkesin yanında usul usul otursam da onun yanında içimdeki 3 yaşındaki kız çocuğu dışarı fırlıyor, tutamıyorum.
En güzeli ikisinin arası galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?