Temas sıfır :) Bana yardım edin kızlarrr

Diğer yorumu yazarken çok önemli bir ayrıntıyı atlamışım.
2.5 ay ayrı kaldık demişsiniz.
Hesapladığımda 3 aydır falan tekrar başladınız ilişkiye.
Şimdi bu ayrılık süresinde beyefendi bütün hatları sıfırlamış olabilir.
Bizim de başımıza böyle bir şey geldi çünkü ve eski haline (en odun) haline döndürmem yaklaşık 1 yılımı aldı.
Ama ayrılıktan önce temas konusu bu kadar gözünüze batıyor muydu yine yoksa yeni yeni mi farkettiniz durumu?
İnanın ne desem bilemedim, yadırgıyorum hakikaten.
Geçen de böyle bir konu vardı, ben kadın halimle yagırdıyorum, kafamda bir mantığa oturtamıyorum.
Toplum olarak bolca temasa dayalı ilişkiler kurarız biz, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinde öpme, karşılaşınca kucaklaşma-sarılma, bir şaka esnasında kola ya da sırta vurma, destek olmak adına elini tutma...
Çevrenizi inceleyin, hakikaten bu böyledir.
Tüm samimi insanlar kadın erkek farketmez(hoşlanmayanlar hariç) illa ki bir temas içindedir.
Birbirini seven insanların bunu yapmaması kıyametin kopması gibi bir şey benim gözümde.

Komik olacak, sürekli de kendi ilişkimi anlatıyorum kusuruma bakmayın lütfen ama benzer yapıdalar, misal olabilir diye örnek vereyim.
Baktım öpmüyor, hemen suratım düşer.
Ne oldu cart curt, derim hemen öpmedin ondan.
Bir öptürürüm, iki üç dör beş derken sinirimin dozajına göre 10 ila 20 arasında bir yere kadar gelir bu mevzu.
Sonra sonra zaten ben söylemeden bunları isterek yapmaya başladı.
Ha dudaktan öpme meselesine gelince ilk ben öpmüştüm, öyle bir boyuttaydım siz düşünün.
Onda da aynı şeyi yaparım, öpmüyorsa ben öperim, karşılık vermiyorsa yine ceza devreye girer.
Fazla girişkenim galiba

Son düzenleme:
:)) canım tabiki kendi ilişkini de anlat örnekler ver, benim daha çok hoşuma gidiyor örnek alıyorum işte:)
ben dediğim gibi son 1.5 yıldır bu durum böyle. Biz çok sık ayrılıp barışıyoruz. Fakat 2 yıl öncede ciddi bir ayrılık yaşamıştık birkaç ay konuşmadık nerdeyse koptuk sayılır. Ama o zamanda başka ilişkilerimiz olmadı. ( belki günübirlik ilikşisi yada takıldıgı biri olmuştur ama ben duymadım, ciddi birşeyi olmadı yani) o birkaç aylık kopmadan sonra farketmeye başladım ben bu durumu, ondan önce böyle birşey yoktu. Bak hatta tarih veriim:) en son 23 temmuz 2011de birlikte uyuduk aramızda birşeyler oldu. tam 1.5 sene önce işte hemen hemen:)) geçen nisan ayında da bizde kjaldı 1 gece annemler yoktu, 4 bardak votka içti akşam otururken, çok uykusu geldi alkolden dolayı tabi, yatalım mı dedi yattık ve hemen uyudu anında:)) ama mutlaka sarılıyo uyurken o var neyseki iyi mi kötü mü bilemedim tabide:)

evlilikle ilgili düşünceleri var mı ? acaba herşeyi o zamana mı saklamak istiyor yada kafası sizle ilgili çok karısık olabilir kendinizde biraz değişiklik yapın belki fark eder

Son düzenleme:
acaba herşeyi o zamana mı saklamak istiyor yada kafası sizle ilgili çok karısık olabilir kendinizde biraz değişiklik yapın belki fark eder

4 yıldır çıkıyoruz ben onun ailesiyle tanıştım, arkadaşları ailesi cevresi herkes evlenicerz die bakıyor artık bide ikimizde 29 yaşında olunca tabi. aramızda evlenince şöyle olur böyle olur die laflar geçiyordu hep söylüyordu fakat ben bu yaz başı ciddi ciddi evliliği sorunca, ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi. o yüzden zaten bu yaz 2 2 .5 ay ayrı kaldık ben konuşmadım fakat o beni aradı mesajlar attı hep. barıştık ama birdaha bende açmadım evlilik konusunu. Geçengün işi ile ilgili konuşurken, uzun zamandır ilk defa, ilerde kuracagımız aile die bahsetti sadece

Şimdi bir şeyler diyeceğim de topa tuutlacağım diye daha usturuplu yazayım bari.
Benim sevgilim dalgalı saç hastasıdır, onunla görüşeceğim bazı günler özellikle bunu yaparım.
Gözlerinde o isteği görmek bile hoşuma gidiyor, yerinde duramıyor adam.
Ya da eğlence ortamında çok sevdiği şarkılar vardır, hele bir iki tanesi bizim için özeldir, hemen onlardan birini çaktırmadan istetirim ki daha da yanına yaklaşsın, hissiyatı ortaya çıksın diye.
Eminim sevgilinin de böyle huyları vardır, yakın zamana güzel bir plan yapabilirsin.
Baş başa kalacağınız bir ortam ayarlayıp, onun bu konudaki sabrını sınamak son sanş gibi göründü bana.
O da işe yaramazsa hakikaten konuşmanın vakti gelmiş demektir.

Ben kadın halimle 2 harekete tavım yav, yeni nesil erkekler ne kadar dayanıklılar maşallah.

benim annemler her ay mutlaka birkaç gün şehirdışında oluyor. birdahaki sefer çağırıcam bize yemek yapıcam ama fazla içki almıcam çok içip uykusu gelmesin die:) 1 şişe şarap sadece, kafamız hafif iyi olsun:))ve elimden geleni yapıcam. artık hala hiçbirşey olmuyorsa yapabileceğim birşey kalmıyor gerçekten, ertesi gün konuşup ayrılmaktan başka

canım dalgalı da yapsam düz de yapsam elbise de giysem pantolon da giysem adam hep aynı :) ama dışarda oluoruz tabi ya öğle yemeği ya akşam yemeği. en fazla ne yapabilir ama bir istekte yok hep aynı , hiç renk vermiyorr

Hakikaten bunda da bir hamle olmazsa erkek arkadaşınızdan, değil soğuma da ya başka biri direk olarak sağlık problemi var diyeceğim.
Belki cinsel yaşam olgusundan uzak duruyordur görüş olarak bilemem ama, 'sevme' diye tabir ettiğimiz masumane sayılan davranışlar da mevcut.
O bile yeterli ipucu olaraktır eminim.
Yeter ki hamle olsun...

valla onun yüzünden benim özgüvenim gitti ya kendimi çirkin hissediyorum, kimse beni istemez sanıyorum artık:)) iş başa düştü napıım. haber vericem sana çağırmadan önce ve çağırdıktan sonra:))

Sakın ha, kendinize bu konuda asla pay çıkarmayın.
Ortada bir sorun var ve kesinlikle sizle alakalı değil, bu kanaatte olun.
Sonuçta siz yine aynı kişi ve görüntüdesiniz ama davranışları değişen beyefendi.

Mutlaka verin, takipteyim konuyu.
İnanılmaz derecede ben de taktım kafama çünkü, böyle yaşananları duyunca, girişkenliğimle kendimi sapık gibi hissediyorum biraz da
Hatta şüpheye bile düştüm, ben ve benim gibi düşünenler mi çok aceleci veya arzulu yoksa geri duranlar mı hissiyatsız...
Konunuzla hem ilişkinizi hem de bu girdabı açığa kavuşturacağız inşallah.

Son düzenleme:
yok canım senin yaptıgın çok normal öyle olmalı zaten. böyle sogukluk olunca çok kafaya takıyo insan. aslında bende yakınlaşma olsun isterim, cıvık, vıcık sayılabilirim bu konuda ama işte adam böyle olunca mecbur çektim bende kendimi.. annemler 2 hafta sonra giderler, elimden kurtulamıcak bu sefer ). haberleşiriz yine. çok sağol canım ilgin için:)

yazdıkların çok şeker ne kadar şanslı bi sevgilin var her şeyi karşı taraftan beklemiyosun

yazdıkların çok şeker ne kadar şanslı bi sevgilin var her şeyi karşı taraftan beklemiyosun

Çok teşekkür ederim, bir de ona sorun cadının tekiyim gözünde.
Benimki de fazla, azıcık ağır başlı olayım diyorum yok olmuyor.
Herkesin yanında usul usul otursam da onun yanında içimdeki 3 yaşındaki kız çocuğu dışarı fırlıyor, tutamıyorum.
En güzeli ikisinin arası galiba.

her şey normal sevgisi bile ama cinsel açıdan seni arzulamıyorsa onun bir rahatsızlığı ya da farklı bir cinsel eğilimi olabilir mi?
normal bir erkeğin sevgilisine göstereceği tepkiler değil çünkü...evliliğe saklar olayına katılmıyorum..

eğer bir erkek bu konularda tutucu olsa bile bakışlarıyla bile sizi arzuladığını çok ama çok belli eder, nefes alış verişi bile değişir..
uzun bir süredir bu şekilde devam eden olayın altında farklı sorun ya da durumlar yatabilir..ileride tatsızlık yaşamamak adına
konuşmak gerekiyor bu konuyu..

kesinlikle katılıyorum ufak ufak dokunuşlar öpücükler bakışlar arzuyu anlamamak imkansız

Ahah, sevgilim bana arada severken "tam çocuk yaaa"diyo:98: Bundan mı acaba Çünkü ben de böyleyim. Milletin yanında sesli bile gülmem, ağır dururum AMA iş sevgilime geldi miiii resmen evrim geçiriyorum

Bi'de hep karşıdan beklememek lazım. Sonuçta o içinden gelip sevdiğini öpüyorsa, benim de içimden gelip onu öpmem neden garip olsun ki. Ben büyük konuşmayım ama çok mutsuz olurdum. Zira ten teması olmadan hissedemiyorum sanki. (ten teması derken cinselliği kastetmediğimi belirtmeme gerek yok sanırım:44:) Elini iki dakika tutmasam, o iki dakikada mutsuz olma kapasitem var. Hani bi'şey eksik hissi oluyor ya tam olarak o his oluyor. Elini tutunca ki kalbimin o aptal atışını ve yüzümde oluşan salak ifadeyi seviyorum galiba:78::78:

Bence direk konuş, kaçamak cevaplarına izin verme. Sen bu adamla evleneceksin sonuçta:44:Telefonda konuşma ki kaçamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…