Yani hiç mi birşey yok.
biz 4 yıldır çıkıyoruz. ilk 1.5 2 yıl oluyodu tabiki hatta fırsat kolluyodu sürekli ama nerdeyse son 2 yıldır hiçbirşey olmuyor evet. dudagımdan bile öpmüyor ben öpmesem.. benden sıkıldı belkide artık bilmiyorum. sorunca seviyorum diyor, ne zaman istesem görüşüyoruz istedigim yere gidiyoruz, bana ne istesem alıyo ediyo yani onlarda bir değişiklik yok ama cinsel manada var
Umarım bir prooblemi yoktur...
siz daha önceden de aynı konuyu açmamışmıydınız?
karıştırdım mı yoksa?:26:
bir yaştan sonra sürekli el ele oılunmuyor bence zaten. sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama biz 29 yaşındayız ikimizde. Gerçi tabiki benim genel durumumun yaşla alakası yok. ama erkek arkadaşım zaten ilişkinin ilk başından beri el ele gezmezdi zaten, arabada tutuyordu sadece elimi. dışarda yolda fln tutmuyordu hatırlamıyorum. Ama diğer şeyler için aynı durum söz konusu değil tabi ( öpme, yakınlaşma fln ) Bunlar için dediğim gibi zaman kolluyordu fırsat yaratıyordu ama artık olmuyor hiçbirşey. o öyle olunca bende uzak duruyorum zaten artık
siz daha önceden de aynı konuyu açmamışmıydınız?
karıştırdım mı yoksa?:26:
25 yaşındayım bende.
55 de olsam sanırım adamın eline yapışırım, dediğiniz gibi karakterle alakalı bi durum herhalde.
Diğer şeylerde hiçbir sorun yoksa aklıma gelen tek bir şey var.
Sağlık sorunları olabilir mi sevgilinizin?
Onu bu isteklerden soğutan bir fizyolojik ya da yaşadığı bazı sıkıntılar varsa psikolojik olarak cinsellik mevzularına kendini kapatmış olabilir mi?
Erkeklerin arasında yaygındır 'başarısızlık' sonucu(kusuruma bakmayın, onların deyimi ile yazdım) resmen cinsel hayat küsme.
Bunun gibi bir şeyden bahsediyorum.
bende seninle aynı fikirdeyim bende 55te olsam elini tutmak isterim ama karşımdaki adam öyle değil maalesef.. saglık problemi oldugunu düşünmüyorum. işi stresli yogun ama bu da 2 yıl cinsel hayatını etkileyecek değil bence. Uzun ilişkilerde acaba böyle mi oluyor erkekler sonradan anlamıyorumki bende :)
benim fikrimce soğuma başlamış ama uzun süreli bir ilişkiniz de var bitirmek hiç kolay değil ayrıca sana hala değer veriyor ve seviyor olabilir fakat kadın-erkek ilişkisi anlamında bir düşüş yaşandığı kesin
2 yıl uzun bir zaman açıkca konuşmanı tavsiye ederim
bu yaz ayrıldık, 2 ay ben hiç konuşmadım onunla tek kelime etmedim o hep mesajlar attı o barışmak konuşmak istedi, barıştık en sonunda. o zaman konuşmamayada alışmıştık 2 2.5 ay hiç konuşmamıştım işte. ayrılmakta istese o zaman iyi bir fırsattı ama onu da yapmıyor
bende seninle aynı fikirdeyim bende 55te olsam elini tutmak isterim ama karşımdaki adam öyle değil maalesef.. saglık problemi oldugunu düşünmüyorum. işi stresli yogun ama bu da 2 yıl cinsel hayatını etkileyecek değil bence. Uzun ilişkilerde acaba böyle mi oluyor erkekler sonradan anlamıyorumki bende :)
Birkaç konuda daha söyledim, 'ağır abi' denilen karakterde bir adamla 6 yıldır beraberim.
Ben biraz ağırlaştım, o biraz hafifleşti dengeyi kurduk sonunda.
O yapmıyorsa siz yapın, kendi tavırlarınızdan lütfen vazgeçmeyin.
Sevdiğiniz, ömrünüzü geçireceğiniz adam sonuçta o.
Kalben olan bağı bedenen de kurmak kadar doğal bir şey olamaz.
Bu el ele tutuşmak, kol kola yürümek, uyumlu giyinmek, ortam ne olursa olsun birbirinize olan hitaplarınız vs şeyler olabilir.
Dediğim gibi uzun zamandır benim ilişkim devam etmekte ve günler geçtikçe daha çocuklaşıyoruz öyle diyebilirim.
Eskiden yapmadığı hareketleri şimdi yapıyor mesela eskiden yolda ya da bir başkasının yanında hiçbir şekilde öpmezdi, şimdi gayet şakalaştığımızda bir buse saçıma ya da yanağıma konduruyor.
Sorduğumda eskiden yapmazdın dediğimde, sen alıştırdın artık normal geliyor böyle şeyler diyor.
Siz vazgeçtikçe ve ondan hamle bekledikçe o da iyice kabuğuna çekilmiş olabilir.
Soğuması da olasılıklardan biri, diğer her şey yolundaysa soğuma da pek mantıklı gelmedi bana açıkçası.
Bunu uzun uzadıya masaya yatırmanızın zamanı gelmiş bence, uzun zamandır devam eden bir ilişkide çekineceğiniz bir şey olmamalı.
Açık açık dile getirin bu durumdan rahatsız olduğunuzu, sorunun ne olabileceği hakkında kafa yorduğunuzu, ve gerçekten durumun oldukça can sıkıcı olduğunu anlatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?