birden pat die olmadı tabi, araya ayrılıklar girdi uzaklaşmalar sogumalar girdi bir süre. zaten 4 yıl süren çok düzenli bir ilişkimiz yok. hiç kopmadık ama çok ayrılıp barılşıyopruz halada öyle aslında. bence bana karşı alışkanlıgı var fakat cinsel anlamda beni çekici bulmuyor herhalde artıksevmiyor olsa ayrılmıyorda, ayrıldıgımızda kavga ettiğimizde, hep konuşmaya çalılşıyo barışmak istiyor kendisi. mutlaka birlikte oldugu biri yada birileri vardır. çünkü 4 yıldır hiçbirşey yapmıcak mı bu insan:) ama bana karşı sanki hiç temasta bulunmak istemiyor. Acaba o da farkında değil ama beni bir arkadaş bir kardeş olareak mı sevmeye başladı:))
kızlar merhaba, erkek arkadaşımla 4 yıllık ciddi bir ilişkimiz var, ikimizde 29 yaşındayız. Benim sormak istediğim şey şu, son 1.5 yıldır erkek arkadaşımla aramızda hiçbir temas olmuyor:) Arabaya binip inerken merhaba güle güle derken yanagımdan öpüyo o kadar. Elimi bile hiç tutmuyo, dudagımdanda öpmüyor, bende hiç yeltenmiyorum tabi o yapmayınca. Eskiden birlikte kalma fırsatımız olduugnda yakınlaşmalarımız oluyordu, hatta kendisi gelmek istiyordu çok. Ama şimdi son 1.5 yuıldır hiçbir yakınlaşma olmadı aramızda, birlikte kalma fırsatlarımız olmasına ragmen. Beni sevmediğini düşünüyorum artık ama seviyorum diyo, ilişkiye normal devam ediyo, ne istesem alıyo yapıyo ediyo, annesini teyzesinin yanına götürüyo sürekli. Yani ciddiyetinde bir değişme yok ama temas yok aramızda( Benimde çok istedigimden değil ama bu değişim üzüyo beni. Bu arada belirtiyim, erkek arkadaşımla birlilkte olmadık tamamen cinsel ilişkiye girmiyoruz yani. Kızlar benim durumumda olan var mı? yada bana akıl verecek birileri ? :))
biz 2 yıl olcak omzuma bile çok nadirdir yattığı asla öpme koklama vs olmadı evlendikten sonraya saklıyoruz birbirimizi..bu yaz düğünümüz var hayırlısıyla inş.bence o da düğüne saklıyor merak etme
biz 2 yıl olcak omzuma bile çok nadirdir yattığı asla öpme koklama vs olmadı evlendikten sonraya saklıyoruz birbirimizi..bu yaz düğünümüz var hayırlısıyla inş.bence o da düğüne saklıyor merak etme
birden pat die olmadı tabi, araya ayrılıklar girdi uzaklaşmalar sogumalar girdi bir süre. zaten 4 yıl süren çok düzenli bir ilişkimiz yok. hiç kopmadık ama çok ayrılıp barılşıyopruz halada öyle aslında. bence bana karşı alışkanlıgı var fakat cinsel anlamda beni çekici bulmuyor herhalde artıksevmiyor olsa ayrılmıyorda, ayrıldıgımızda kavga ettiğimizde, hep konuşmaya çalılşıyo barışmak istiyor kendisi. mutlaka birlikte oldugu biri yada birileri vardır. çünkü 4 yıldır hiçbirşey yapmıcak mı bu insan:) ama bana karşı sanki hiç temasta bulunmak istemiyor. Acaba o da farkında değil ama beni bir arkadaş bir kardeş olareak mı sevmeye başladı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?