Temas sıfır :) Bana yardım edin kızlarrr

elsa83

Nirvana
Pro Üye
18 Mayıs 2008
5.622
11.865
773
İstanbul
kızlar merhaba, erkek arkadaşımla 4 yıllık ciddi bir ilişkimiz var, ikimizde 29 yaşındayız. Benim sormak istediğim şey şu, son 1.5 yıldır erkek arkadaşımla aramızda hiçbir temas olmuyor:) Arabaya binip inerken merhaba güle güle derken yanagımdan öpüyo o kadar. Elimi bile hiç tutmuyo, dudagımdanda öpmüyor, bende hiç yeltenmiyorum tabi o yapmayınca. Eskiden birlikte kalma fırsatımız olduugnda yakınlaşmalarımız oluyordu, hatta kendisi gelmek istiyordu çok. Ama şimdi son 1.5 yuıldır hiçbir yakınlaşma olmadı aramızda, birlikte kalma fırsatlarımız olmasına ragmen. Beni sevmediğini düşünüyorum artık ama seviyorum diyo, ilişkiye normal devam ediyo, ne istesem alıyo yapıyo ediyo, annesini teyzesinin yanına götürüyo sürekli. Yani ciddiyetinde bir değişme yok ama temas yok aramızda ( Benimde çok istedigimden değil ama bu değişim üzüyo beni. Bu arada belirtiyim, erkek arkadaşımla birlilkte olmadık tamamen cinsel ilişkiye girmiyoruz yani. Kızlar benim durumumda olan var mı? yada bana akıl verecek birileri ? :))

beeeen :) bende aynı dertten muzdaribim gerci bizim oyle ciddi yakınlasmalarımız olmadı başbaşa bile kalmadık ama eskiden daha farklı yaklasırdı simdi farklı yani insan sevgili oldugunu hissetmek istiyor cok sikayetci degilim bende ama garip geliyor bazen ama seviyor ilgileniyor her istedigimi yapiyor vs neden böyle bende bilmiyorum cozemiyorum:/

Artık sizi arzulamıyor mu acaba?:44:

Kendinde biraz değişiklikler yapsan mesela, saçından giyimine kadar? Böylelikle dikkatini çekebilirsin. Veya şaka yoluyla bu konuyu dile getir.. Çünkü seven bir insan sevdiği insana dokunmak,sarılmak,öpmek ister doğal olarak.

Bu bana çok garip geldi, yaşınız da büyük, insanın sevgilisiyle yakınlaşmak istemesinden daha normal ne olabilir? 4 yıllık ilişki, niyetler ciddi.
arada tutku mu, ten uyumu mu yok? eğer yoksa, evlenince sorunlar büyümez mi?
veya kaç yaşında insanlar, kimsenin bir ihtiyacı yok mu? (genel yorumdu bu)

bilmiyorum, siz bence bu konuyu konuşun. neden böyle diye. çekinilecek bir şey de yok bence.
bir tuhaflık olduğu kesin

Dikkatini çekecek kadar bir değişim varsa mutlaka bir sebebi vardır.
Erkekler normalde sarılıp öpmek için fırsat kollar.
Anlattığına göre sıradan bir erkek arkadaşından farkı yok o anlamda..
Sevmese de ayrılmak ister..
Acaba kendinden soğutmaya mı çalışıyor bu şekilde diycem ama buna da gerek yok..açıkca söyler ya da ima eder.
Bilemiyorum nazikçe sorsan, arada farklı giyinsen süslensen ne bileyim aklıma başka şey gelmiyor ama bir sebebi de olmalı çünkü 1.5 yıldan bahsediyorsun..enteresan ve tuhaf..

Son düzenleme:
ten uyumu eskiden vardı şimdi mi kayboldu acaba? mesela en son 5 ay önce fln bizde kaldık 1 gece annemler yoktu. yemek yaptım ben yemek yedik, içki almıştı bu ben hiç içmedim o 4 bardak votka içti, sarhoş olmadı hiç ama alkolden tabi aşırı uykusu geldi. yatalım mı dedi yattık, gözleri kıpkırmızı olmuştu zaten. Yattık yataga gözleri kapandı uyudu hemen, çok sinir olmuştum:) Geçen akşamda arabadan inerken ben dudagından öptüm bunun, annen bakıyo camdan dedi güldü fln. böyle bir tepki verdi:) ama dediğim gibi normal ilgili, ilişki normal gidiyo onlarda bir değişiklik yok ama bu yönde var :)

ten uyumu eskiden vardı şimdi mi kayboldu acaba? mesela en son 5 ay önce fln bizde kaldık 1 gece annemler yoktu. yemek yaptım ben yemek yedik, içki almıştı bu ben hiç içmedim o 4 bardak votka içti, sarhoş olmadı hiç ama alkolden tabi aşırı uykusu geldi. yatalım mı dedi yattık, gözleri kıpkırmızı olmuştu zaten. Yattık yataga gözleri kapandı uyudu hemen, çok sinir olmuştum:) Geçen akşamda arabadan inerken ben dudagından öptüm bunun, annen bakıyo camdan dedi güldü fln. böyle bir tepki verdi:) ama dediğim gibi normal ilgili, ilişki normal gidiyo onlarda bir değişiklik yok ama bu yönde var :)

gerçekten çok şaşırdım...aklıma kötü şeyler geliyor... ailesine ve topluma karşı sizi paravan olarak kullanıyor olmasın?? yani cinsel tercihi farklı olabilir mi?? inanın aklıma başka bşey gelmiyo çünkü 1 ay değil 2 ay değil 3 ay değil...tam 1.5 sene olmuş yakınlaşmayalı öpüşmeyeli... bence bu işin altında daha derin ve vahim şeyler var...lütfen böyle dediğim için bana kırılmayın...

ciddiyetinde, sevgisinde, aşkında bir değişme yoksa endişelenmene gerek yok.... belki evliliğe saklamak istiyordur büyü bozulmasın istiyordur..

birden pat die olmadı tabi, araya ayrılıklar girdi uzaklaşmalar sogumalar girdi bir süre. zaten 4 yıl süren çok düzenli bir ilişkimiz yok. hiç kopmadık ama çok ayrılıp barılşıyopruz halada öyle aslında. bence bana karşı alışkanlıgı var fakat cinsel anlamda beni çekici bulmuyor herhalde artık sevmiyor olsa ayrılmıyorda, ayrıldıgımızda kavga ettiğimizde, hep konuşmaya çalılşıyo barışmak istiyor kendisi. mutlaka birlikte oldugu biri yada birileri vardır. çünkü 4 yıldır hiçbirşey yapmıcak mı bu insan:) ama bana karşı sanki hiç temasta bulunmak istemiyor. Acaba o da farkında değil ama beni bir arkadaş bir kardeş olareak mı sevmeye başladı:))

neden karşınıza alıp açık açık sormuyorsunuz? içiniz içinizi yiyeceğine sorun yani bu şekilde herşey gelecek aklınıza en iyisi birinci ağızdan nedeni öğrenmek.

canım bir kere konuşmaya kalktım sordum. beni sevmiyosun herhalde, bana dokunmuyosdun bile öpmüyosun bile hiç dedim. of saçmalama, boş kaldın yine bana sarıyosun başlama saçmalama fln dedi sadece:)

biz 2 yıl olcak omzuma bile çok nadirdir yattığı asla öpme koklama vs olmadı evlendikten sonraya saklıyoruz birbirimizi..bu yaz düğünümüz var hayırlısıyla inş.bence o da düğüne saklıyor merak etme

inşallah canım:)) sevmiyor olsa yada gerçekten hiç çekici gelmiyor olsam ayrılırdı dimi? ne zoru olucak onunda benle böyle devam etsin?

Saçma.
İnsan sevdiğine sarıldığı zaman öptüğü zaman illaki cinsel anlamda olucak diye bir şey yok bu duygusal bi sarılmada olabilir yanağından dudağından minik bi busede olabilir.Başını omuzuna koyduğunda illaki farklı bi anlam mı çıkarmak gerekir başını omuzuna yaslamak şefkat,sevgi,destek ve bana güç veriyorsun senin yanında güvendeyim demektir bi anlamda...
Evlendikten sonraya saklıyoruz kendimizi demek bile saçma sanki cinsellik yaşayın demişler gibi yazmışsın paketmisiniz ikinizde saklıyorsunuz kendinizi sizin için birliktelik cinsellikten yada günahtan yada buna benzer şeylerden ibaret sanırım duygusallığı masumluğu birbirinizden uzak durarak mı sağlıyorsunuz :)
Ayrıca önceden sarılan öpen insan şimdi uzaklaştığında kendini evliliğe saklıyor merak etme demen için bu arkadaşının ilişkisininde baştan beri sizin ilişkiniz gibi olması gerek!
Başlarda yakın olan sonradan uzaklaşan adamdan ben şüphe ederim.
Neden ?
Çünkü sana karşı ilgisi sevgisi azalmış olabilir yada hayatında başka biri olabilir ama seninle uzatmaları oynuyor olabilir yada senden soğudu.

Bak canım moralini bozmak istemem ama koskoca dört yıl tık olmadıysa biraz ayrı kalın ve iyice düşünün bence! Evlendikten sonra ne olur bu soru beni bile endişelendirdi açıkçası! En azından zararın neresinden dönsen kardır,ama bu süre içinde gerçekten kendisini düzeltirse ne güzel olur ilişkiniz devam eder.

kafaları bı baska calısıyo bu erkeklerın valla... bende bı ara sorun ederdım lafa ona buna bakma yanındayım ıste yetmıyomu falan demıstı hınzır emınım sorduğunda bısı yok normalım dıcektır ama sansını dene yınede

Ben bunu nasıl bu kadar rahat söyleyebildiğine şaşırıyorum şu an

Arkadaşım eğer öyle olduğunu düşünüyorsan ayrıl zaten. Ama hiç dokunmamak, öpmemek bana göre normal değil. Bunun nesini evliliğe saklayacaksınız? Ten uyumu olması için ille cinsel ilişki vs. yaşamanız gerekmiyor ama sarılmadan, öpmeden, koklamadan olur mu hiç ya? :44:

Belki seninle ilgili kafası karışıktır (çok ayrılıp barışıyoruz demişsin), belki cinsel tercihleriyle ilgili bir şeydir, yani başka bir şey düşünemedim, normal gelmedi bana... :44:

Şimdi uzun süreli bir ilişki ,anladığım kadarıyla daha önce hiç beraber olmadınız .......

1.cisi erkek arkadaşın başlarsa yakınlaşmaya duramayacağından korkuyor olabilir ,yani azla kalmayacağından
2.cisi azla yetinmezse senin tepkinden korkabilir
3.cusu evlilikten emin olmayabilir,sonuna kadar bişiler yaşarsanız evliliğe mecbur kalmaktan korkabilir.......

bence sen ona ilgini sevgini göster ama üstüne gitme sabırlı ol,bırak taşlar yerine otursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…