- 19 Şubat 2015
- 535
- 474
- 53
- Konu Sahibi susangeveze
-
Annemi 11 yasinda iken kaybettim.Anneniz de çalışıyor mu? Allah yardımcınız olsun..
Çok üzüldüm bilmiyordum çok özür dilerim sizi incittiysem annenize Allah rahmet eylesin. Babanızla konuşmuyor musunuz bu konuyu? Baba eve icra gelicek ödeyemiyoruz falan desenizAnnemi 11 yasinda iken kaybettim.
Konustum is bakiyorum falan diyor. Hayir anlayamiyorum kendisi gormuyor mu ya da farkinda degil mi benim stres skntidan uykularim bile kacarken onun rahatligi sinirime dokunuyor.Çok üzüldüm bilmiyordum çok özür dilerim sizi incittiysem annenize Allah rahmet eylesin. Babanızla konuşmuyor musunuz bu konuyu? Baba eve icra gelicek ödeyemiyoruz falan deseniz
Siz de evin eksiklerini ödemeyin bir süre, ne biliyim önüne yemek koymayın.Suları elektriği binadan kendiniz kesin. Bakalım ne yapıcakKonustum is bakiyorum falan diyor. Hayir anlayamiyorum kendisi gormuyor mu ya da farkinda degil mi benim stres skntidan uykularim bile kacarken onun rahatligi sinirime dokunuyor.
Siz de evin eksiklerini ödemeyin bir süre, ne biliyim önüne yemek koymayın.Suları elektriği binadan kendiniz kesin. Bakalım ne yapıcak
Keske anlasa .. Cok uzuluyorum bunlari gormemesi bencil olusu beni o kadar yipratiyor ki babama karsi saygimi da kaybediyorum.Allah yardımcınız olsun. Dilerim mezun olur olmaz en kısa sürede bir iş bulabilirsiniz. Dualarım gerçekten sizinle.
Babanıza bir şeyleri göstere göstere anlatmazsanız hiç anlamaz gibi duruyor. Yukarıda arkadaşların da belirttiği gibi, su elektriği kesmek gibi vs. Bunlara gerek kalmadan anlasa keşke..
Son yıllarda bu erkeklere/babalara ekstra bir tembellik mi geldi acaba yoksa bana mı öyle geliyor... Eş, evlat yükü paylaştıkça iyice salıyorlar sanki. Sıkıntıya girmemek mümkün değil tabii ama şöyle düşün bu sonsuza kadar böyle gitmeyecek. Sen çalışıp evlenip kendi yoluna gideceksin zaten. Faturaları ödemeyin, mutfağı doldurmayın, masrafınız olduğunu söyleyin bakalım ne yapacak...
Aynen oyle yuku paylastikca rahatlama gelip iyice gevsiyorlar.. yorumunuz icin tesekkur ederim.Son yıllarda bu erkeklere/babalara ekstra bir tembellik mi geldi acaba yoksa bana mı öyle geliyor... Eş, evlat yükü paylaştıkça iyice salıyorlar sanki. Sıkıntıya girmemek mümkün değil tabii ama şöyle düşün bu sonsuza kadar böyle gitmeyecek. Sen çalışıp evlenip kendi yoluna gideceksin zaten. Faturaları ödemeyin, mutfağı doldurmayın, masrafınız olduğunu söyleyin bakalım ne yapacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?