Tembel bir kadın olmak

Bebeğim var 4,5 aylık. Eşime yakınıyorum ev çok kirli, dağınık hadi yardım et yapalım diye. O da evlendiğimizden beri böyle gören çocuktan sonra böyle oldu zanneder boşver diyor 🤪
Senin esindeki rahatlık benimkinde de olsa her gün mutlaka kirli yer buluyor. Sen çok kirlisin de diyor. Ama hala ayniyim m

Aslında ev işi yapmayı ben de aşırı sevmem ama bulaşıklar mutfakta pis pis bekliyorken, etraf dağınıkken, yerler tozluyken içim el vermiyor o ortamda oturmayı. Kendimi de pis hissediyorum o havayı soluduğum için. Oysa yıkanmış çamaşırlar çarşaflar, temiz tabak çanaklar mis gibi oluyor yani temizlik tazelik kokusunu çok seviyorum o yüzden işe koyuluyorum hemen. Üstüne duş alıp şöyle bi sıcak çay demleyip yayıldın mı tadından yenmiyor 🥰

Merhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerde😶 Memlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü🤣 Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.

öneren oldu mu bilmiyorum ama misafir çağırmak:D
hem yemek hem temizlik yapiyo insan mecburen:D:D

Ben de assiri tembelim. Kime hesap vercez ya, canımız nasıl isterse oyle oluruz napalim yani

Merhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerde😶 Memlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü🤣 Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
Çalışan kadının, ev işi ve yemek görevleri yoktur, isterse yapar isterse yaptırır.
Ev hanımı olsanız zaten evde insan can sıkıntısından bile temizliğe dalıyor.
Bakın erkekler işten gelince, yemek temizlik yapıyor mu yok. Siz sırf cinsiyetiniz “kadın” diye işten gelince bunları yapmak zorunda değilsiniz.
Temizlik için haftada bir gün yardımcı alın. Yemeği dışardan söyleyin, işinize gelince de yapın. Erkekler bizden daha kuvvetliyken fiziksel olarak, işten dönünce Kızılaya kan vermiş gibi yatıyorlar.

Evet temizlik yapmak güzel şey 🤣
Ama kalkmak uygulamak çok zor valla
Gerçekten iyi geliyor insana
Bende severim temizlik yapmayı ama yemek yapmaktan böğğğ geldi artık yemek yapıp yiyince üstüme bir yorgunluk çöküyor 🤔
Valla yemek modumu düşürüyor benimde temizlik yapamıyorum
Ya yemek ya temizlik ikisi birden olmuyor ya 🙄

Ben de sizin gibiyim.Üstelik dönemsel değil,her zaman böyleyim.Bir tek yemek yapmaya üşenmem.Temizlik rutinim yoktur.Görüyorum sosyal medyada bugün bu dolabı düzenledim,yarın buzdobı silip düzenleyeceğim….bunlar bende yok.Asgari düzeyde 2-3 günde bir süpürme, silme ,tuvalet yıkama o kadar.Asla bal dök yala bir evim olmadı.Kendimi böyle kabul ediyorum.Derz arası fırçalayacak kadar hayatı sevmiyorum:)
Gel sarılalım aynı ben😂😂

Back
X