Tembel bir kadın olmak

hasjhsjshss benim taktik bu iste askim ben simdi supururum ama yarim saat falan surer sen hemen 5dkda supursen ben de kahve yapsam icsek olur mu🥲🥲🥲🥲 derim ama kahveyi de yapmam yatarim. 💅🏻
Ben robotu calıstırıyorum hep gecen bisey kacmıs icine geldi cıkardı evi temizliyim temizken robotu calıstır cok kirlenince robotun devreler yanıyo dedi iste gercek ev hanımlıgı ✍🏻✍🏻✍🏻 Ben kahveyi yapıyorum aşk kahve makinesini cıkaranlardan Allah razı olsun 🙏🙏

İdol bebek sassy💅💅

Ben mütemadiyen tembellik hissediyorum ev işleri konusunda, yorgun olduğumdan değil ve bizim evde minnak bir evcik ama sevmiyorum iş gerci kaç kişi seviyordur.

Neyse genelde izleyecek, dinleyecek bir şeyler açar kafamı ona veririm dusune, dinleye bir bakmişsin bitmiş ama herşeyi bitirmem dinlene dinlene yaparim mesela makinayi dizdiysem geçer 15dk otururum. 😂😂😂😂
Benim gibi dinlene dinlene iş yapan biri daha varmış 🤣 insanlar bütün işleri bitirdikten sonra kahve keyfi yaparlar, ben ise işler bitmeden bir kac defa 🤣

Kendim sevmiyorum diye cogunluk sevmezmiş gibi geliyor nebileyim nesi sevilir ki iş işte yasadigin ortami mecbur tamizliyorsun.
Bizim ev minnacik ve az eşyali. Oyle dip köşelik bir temizlikte vs eşim de iş yapiyor zaten. Ama hiç oyle hevesle yapmiyorum yine de sündüre sündüre yapiyorum az bir şey işi. 😂 Eli çabuk başkasi gelse benim yaydigim şeyi yapmak 1 saat sürmez. 😬
Ben dısardan yemek isteyince bile köpük tabaklarla falan getiriyolar ya ya da plastik karton vs neyse işte onları direkt masaya koyar oturur yerim bazen çatal da getirmem plastikle yerim yemekten sonra geldiği poşete herşeyi geri atar yatarım ahshsdhdjdjdj

Benim gibi dinlene dinlene iş yapan biri daha varmış 🤣 insanlar bütün işleri bitirdikten sonra kahve keyfi yaparlar, ben ise işler bitmeden bir kac defa 🤣

En iyisi oyle oluyor. 😁
Ben dısardan yemek isteyince bile köpük tabaklarla falan getiriyolar ya ya da plastik karton vs neyse işte onları direkt masaya koyar oturur yerim bazen çatal da getirmem plastikle yerim yemekten sonra geldiği poşete herşeyi geri atar yatarım ahshsdhdjdjdj

Onlari tabağa koyan mi varmiş ben de hep geldikleri şekilde yerim. 😬

Ben kendime gore birkac taktik geliştirdim.

Mesela evin en az kirli yerinden temizlige kendimi zorluyorum. Bu ısınma asamasi. Cabuk bittigi icin beni motive ediyor.
Sonra bir tik daha ustu neresiyse orayı temizliyorum sonra bir ustu vs. En sona da mutfağı birakiyorum ben. Çünkü mutfagim buyuk ve isi cok oluyor. Oraya gelene kadar motive olmus oluyorum ve diyorum ki kendime haydi burayı da bitirirsen evin tertemiz 😁

Bir de sure tutma var. Mesela yatak odası 10 dakika diyorum ama 5 6 dakikada bitiriyorum. Harika hissettiriyor 😁 a mutfağa mesela 1 saat dediysem 45 dakikada bittiyse ohhoo diyorum benden hizlisi yok 😁 hem körüm hem sağır kendimi agirliyorum yani 🤣

Merhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerde😶 Memlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü🤣 Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
Bndede bu durum vardı bazı vitaminlerim eksik cıktı baktırdım tedavisini olunca bariz bi sekilde toparladım enerjim yerine geldi.psikolojk bile faydası oldu bi baktırın derim🤗

Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerde😶 Memlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü🤣 Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
Robot süpürge ve haftalık yarım gün yardımcı

Mesela evin en az kirli yerinden temizlige kendimi zorluyorum. Bu ısınma asamasi. Cabuk bittigi icin beni motive ediyor.
Sonra bir tik daha ustu neresiyse orayı temizliyorum sonra bir ustu vs. En sona da mutfağı birakiyorum ben. Çünkü mutfagim buyuk ve isi cok oluyor. Oraya gelene kadar motive olmus oluyorum ve diyorum ki kendime haydi burayı da bitirirsen evin tertemiz 😁

Bir de sure tutma var. Mesela yatak odası 10 dakika diyorum ama 5 6 dakikada bitiriyorum. Harika hissettiriyor 😁 a mutfağa mesela 1 saat dediysem 45 dakikada bittiyse ohhoo diyorum benden hizlisi yok 😁 hem körüm hem sağır kendimi agirliyorum yani 🤣
Ben bazen akşamları mutfağı toplamadan bırakıp yatmak istediğimde :skandal:kendime "yarım saatini bile almayacak" dediğimde motive oluyorum. Ve sabah temiz ve toplu bir mutfağa uyanmak gibisi yok 😍

Ben de bu sekilde yapiyorum . En toplu yerden basliyorum . Topladikca tik . Sure de tutuyorum .
Arada kahve keyfi .
Motivasyon icin temizlik videosu izlerim😁

Birisi yazmis misafir cagirmak en iyisi diye. Eskiden misafir cok geldigi icin evler bayagi temizdi . Artik kendimizi idare ediyoruz .
Ben temizligi seviyor ama bu aralar yapmak gelmiyor icimden.

Ben bazen akşamları mutfağı toplamadan bırakıp yatmak istediğimde :-)skandal:), kendime "yarım saatini bile almayacak" dediğimde motive oluyorum. Ve sabah temiz ve toplu bir mutfağa uyanmak gibisi yok 😍
Ayy kesinlikle oyle 😁 sirf sabah temiz mutfağa gireyim, icim acilsin diye surunerek mutfağı topladigim cok olmustur 🤣

Bizim gibi keyifciler dısında sunumlu tabak hazırlıyo millet onlarla ahshshshshs

Tek derdimiz karnimizi doyurmak. 7 bucuk yillik evliyim misafire bile sunum filan hazirlamadim. Ev işi, yemek sadece ihtiyac olduğu için yapiyoruz oyle zevke dönüştürmedim. 😁
Tabi ki misafire tabak cikartirim ve düzgünce veririm ama şekil şukul yapamam öyle. 😬

Tembellik ayrı .Pis olmak ayrı .Pis deılsenız tembellık gecıcıdır .

Ne temizlik ne yemek , hiçbirinden hazmetmem:KK70: şimdi küçük çocuğum olduğu için yapmamaya bahanem de var :KK70: ama çocuğa yemek yapıyorum tabii, kendim de yiyorum.esim tencere yemeği yemez, ona da pratik şeyler yapıyorum. Temizlik anlayışım yerde tozlar ucusmuyorsa okeydir. Cam mam hayatta silmem:KK70:
😂😂😂

Sizi rahatsız etmese bırakın öyle kalsın derim ama ben de evim dağınık olunca çekilmez bir insan oluyorum. Çocuk yokken temizlik yapmak bile eğlenceydi benim için.
Öncelikle bir kan testi yaptırın. D vitamini kullanıyor musunuz? Kullanın😊 D vit, demir eksikliği, b12 eksikliği var mı ona baktırın. Uykuyu aksatmayın.
Sabah kalkınca el yüz yıkarken klozeti falan temizleyin. Çamaşırları makineye atıp çıkış saatinize ayarlayın. Yatmadan mutlaka mutfağı toplayın.
İhtiyacınız olmayan her şeyi verin, satın, atın.
Bir şeyler izlerken aynı zamanda etrafı da toplayabilirsiniz. Youtube'dan temizlik videoları çok gaza getiriyor😂 Ben sesli kitap eşliğinde de evi toplamayı seviyorum akşamları.
Her şeyin yeri olursa çok dağınıklık yaşamazsınız, ona göre sepetler dolap vs edinin.
Gün sonunda 10 dklık etrafı toplama süresi yapın telefonunuzdan dk tutun😂 işe yarıyor🤗

Tabak çatal kirlettikten sonra dışardan söylemenin ne anlamı kalır ki zaten😂😂

Back
X