Tabiki bende kızımın bu konudaki eğitimine katkı sağliyorumOyuncakları oğluma toplatıyorum hahahtabiiki onun gelişimi için
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki bende kızımın bu konudaki eğitimine katkı sağliyorumOyuncakları oğluma toplatıyorum hahahtabiiki onun gelişimi için
![]()
Cam silerken sanki bütün millet beni izliyormuş gibi hissediyorum.Başka işleri yoktaNe temizlik ne yemek , hiçbirinden hazmetmemşimdi küçük çocuğum olduğu için yapmamaya bahanem de var
ama çocuğa yemek yapıyorum tabii, kendim de yiyorum.esim tencere yemeği yemez, ona da pratik şeyler yapıyorum. Temizlik anlayışım yerde tozlar ucusmuyorsa okeydir. Cam mam hayatta silmem
![]()
Benim bir misafirim gelmisti cay saatine normal bir cay saati tabagı hazırlamıştım, ayyy sen yeni gelinsin böyle annelerimiz gibi tabak mı hazırlanır kalpli kalıp falan yok muydu dediTek derdimiz karnimizi doyurmak. 7 bucuk yillik evliyim misafire bile sunum filan hazirlamadim. Ev işi, yemek sadece ihtiyac olduğu için yapiyoruz oyle zevke dönüştürmedim.
Tabi ki misafire tabak cikartirim ve düzgünce veririm ama şekil şukul yapamam öyle.![]()
Sprey moplar iyi mi ya? Ben de klasik vileda var ama iyiyse alırım onu daBulaşık makineniz yoksa once onu alin. Bu siralar bekar evlerinde görmüyorum. Bence cok onemli. Sonra robot süpürge, sprey mop, kaliteli mikrofiber bezler, cam silme çubukları oluyor, belki adi vardir bilmiyorum. Onlardan alın. Tabi hepsi para.Vatan Bilgisayarda fibabanka kredisi oluyor. Taksitle alabilirsiniz robotu, bulasik makinesini.
Cam silerken sanki bütün millet beni izliyormuş gibi hissediyorum.Başka işleri yokta,bekarken bir kere bile silmedim yalan yok.Şu anda benim için en angarya iş o diyebilirim.
Benim bir misafirim gelmisti cay saatine normal bir cay saati tabagı hazırlamıştım, ayyy sen yeni gelinsin böyle annelerimiz gibi tabak mı hazırlanır kalpli kalıp falan yok muydu dedibana son gelişi oldu
![]()
Çok pratik ama zemin temizleyici ile silince duru su ile bastan sıkıp temizlemek gerekiyor. Yoksa terlik yere yapışıyor. Klasik viledaya su doldur, deterjan koy, iş bitince bosalt, yıka, kurut çok iş valla. Bir de klasik vileda basligi bana cok yetersiz geliyor. Tablet mop bile klasik viledadan daha iyi temas ediyor zemine.Spr
Sprey moplar iyi mi ya? Ben de klasik vileda var ama iyiyse alırım onu da
Ben klasik viledaya yüzey temizleyici koyup silip geçiyorum sildikten sonra 1 saat yatıyorum yere basılmasın diye tembellikten değilÇok pratik ama zemin temizleyici ile silince duru su ile bastan sıkıp temizlemek gerekiyor. Yoksa terlik yere yapışıyor. Klasik viledaya su doldur, deterjan koy, iş bitince bosalt, yıka, kurut çok iş valla. Bir de klasik vileda basligi bana cok yetersiz geliyor. Tablet mop bile klasik viledadan daha iyi temas ediyor zemine.
Evimde süs esyası yok eşyalarım sade diye fakirlikle itham edilmistim ben de… olsun gönlümüz zenginBence bu tarz cam silme gibi zor işleri erkek yapar.Mesela biyeri ovmakta erkek işi, erkekler daha güçlü bir ovdumu heryer ter temiz hem de daha az yoruluyorlar.
Benim evime ögrenci evi gibi diyen olmuştu zamaninda.Oysa hiç oyle dusunmemiştim.
sprey mop işe yarıyor mu?ben klasik moplardayım halaaBulaşık makineniz yoksa once onu alin. Bu siralar bekar evlerinde görmüyorum. Bence cok onemli. Sonra robot süpürge, sprey mop, kaliteli mikrofiber bezler, cam silme çubukları oluyor, belki adi vardir bilmiyorum. Onlardan alın. Tabi hepsi para.Vatan Bilgisayarda fibabanka kredisi oluyor. Taksitle alabilirsiniz robotu, bulasik makinesini.
Belki de ben fazla deterjan koyuyorumdur bilemedim simdi. Ama sprey daha pratik yeminle bak. Ucuz bir sey al dene, seversen kalitelisini alirsin.Ben klasik viledaya yüzey temizleyici koyup silip geçiyorum sildikten sonra 1 saat yatıyorum yere basılmasın diye tembellikten değilajdjdkdk öyle tekrar yıka kurut falan şeyim yok o yüzden mop bana daha meşakkatli geldi şu an
![]()
Yariyor valla ya, sprey mop aldigimdan beri klasik duruyor oylece. Başlığı yeterince yeri kavramiyor gibi geliyor. Yüzeysel okşuyor gibi.sprey mop işe yarıyor mu?ben klasik moplardayım halaa
Yok yok evlensem ac kalırız falan dusunme ben de bekarken yalnız yasarken öyleydim gelenin gidenimde olmazdı ev 56 olmus halde olurdu genelde yatakta yasardım zaten hiç cıkmazdım yataktan.yemek falan yapmazdım cok cok 3 gun onceden kalmıs bayatlamaktan kucuck kalmış ekmegın arasına bişeyler koyar yerdim.evlendim sımdı döktürüyorumMerhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerdeMemlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü
Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
Hangisi su fısfıslı moplar var onlar mı ya ben su Ins.ram influncerlerında gorup aldım. Boyle silince dikkatli bakınca parkede veya fayansta cizgi cizgi pislik bırakıyor sonra bende viladaya geri gectim.Belki de ben fazla deterjan koyuyorumdur bilemedim simdi. Ama sprey daha pratik yeminle bak. Ucuz bir sey al dene, seversen kalitelisini alirsin.
Yeni yuvarlakli bir sey cikti durun ben size onu bulup atayim. Yuvarlak iz birakmaz herhalde.Hangisi su fısfıslı moplar var onlar mı ya ben su Ins.ram influncerlerında gorup aldım. Boyle silince dikkatli bakınca parkede veya fayansta cizgi cizgi pislik bırakıyor sonra bende viladaya geri gectim.Ama hala dogru viledayı bulamadım emziriyorum saclarkm cok dokuluyor surekli topluyorum arada adama guzel goruneyim diye acayım diyorum heryer kıl topagı yerleri süpürdğgm halde viledayla silince ucuna sac kılları yapısıyor sildikce baska yerlere yayılıyor sac ayıklıyorum viledanın ucundan.moplarda cizigi cizgi pislik bırakıyor 3-4 defa ustunden gecmek gerekiyor onada vakit yok.soyle duzgu bir Vileda arıyorum ama bulamıyorum
![]()
Benim eşim çok güzel temizlik yapıyor,o konuda çok şanslıyım.Ben bir odaya bir gün ayırırım mesela,o bir saatte bütün evi bitiriyorBence bu tarz cam silme gibi zor işleri erkek yapar.Mesela biyeri ovmakta erkek işi, erkekler daha güçlü bir ovdumu heryer ter temiz hem de daha az yoruluyorlar.
Benim evime ögrenci evi gibi diyen olmuştu zamaninda.Oysa hiç oyle dusunmemiştim.
Evimde süs esyası yok eşyalarım sade diye fakirlikle itham edilmistim ben de… olsun gönlümüz zengin“olsun cnm güzel bunlar hem ucuzdur da ekonomi malum herkes her istediğini alamıyor”
akskdkdkdkdöd