Tembel bir kadın olmak

Ne temizlik ne yemek , hiçbirinden hazmetmem:D şimdi küçük çocuğum olduğu için yapmamaya bahanem de var :D ama çocuğa yemek yapıyorum tabii, kendim de yiyorum.esim tencere yemeği yemez, ona da pratik şeyler yapıyorum. Temizlik anlayışım yerde tozlar ucusmuyorsa okeydir. Cam mam hayatta silmem:D
Cam silerken sanki bütün millet beni izliyormuş gibi hissediyorum.Başka işleri yokta😂,bekarken bir kere bile silmedim yalan yok.Şu anda benim için en angarya iş o diyebilirim.

Tek derdimiz karnimizi doyurmak. 7 bucuk yillik evliyim misafire bile sunum filan hazirlamadim. Ev işi, yemek sadece ihtiyac olduğu için yapiyoruz oyle zevke dönüştürmedim. 😁
Tabi ki misafire tabak cikartirim ve düzgünce veririm ama şekil şukul yapamam öyle. 😬
Benim bir misafirim gelmisti cay saatine normal bir cay saati tabagı hazırlamıştım, ayyy sen yeni gelinsin böyle annelerimiz gibi tabak mı hazırlanır kalpli kalıp falan yok muydu dedi 🥺🥲🥲🥺🥺 bana son gelişi oldu 🥰😍🥰

Bulaşık makineniz yoksa once onu alin. Bu siralar bekar evlerinde görmüyorum. Bence cok onemli. Sonra robot süpürge, sprey mop, kaliteli mikrofiber bezler, cam silme çubukları oluyor, belki adi vardir bilmiyorum. Onlardan alın. Tabi hepsi para.🙄 Vatan Bilgisayarda fibabanka kredisi oluyor. Taksitle alabilirsiniz robotu, bulasik makinesini.

Spr
Bulaşık makineniz yoksa once onu alin. Bu siralar bekar evlerinde görmüyorum. Bence cok onemli. Sonra robot süpürge, sprey mop, kaliteli mikrofiber bezler, cam silme çubukları oluyor, belki adi vardir bilmiyorum. Onlardan alın. Tabi hepsi para.🙄 Vatan Bilgisayarda fibabanka kredisi oluyor. Taksitle alabilirsiniz robotu, bulasik makinesini.
Sprey moplar iyi mi ya? Ben de klasik vileda var ama iyiyse alırım onu da

Cam silerken sanki bütün millet beni izliyormuş gibi hissediyorum.Başka işleri yokta😂,bekarken bir kere bile silmedim yalan yok.Şu anda benim için en angarya iş o diyebilirim.

Bence bu tarz cam silme gibi zor işleri erkek yapar.🙄 Mesela biyeri ovmakta erkek işi, erkekler daha güçlü bir ovdumu heryer ter temiz hem de daha az yoruluyorlar. 😁

Benim bir misafirim gelmisti cay saatine normal bir cay saati tabagı hazırlamıştım, ayyy sen yeni gelinsin böyle annelerimiz gibi tabak mı hazırlanır kalpli kalıp falan yok muydu dedi 🥺🥲🥲🥺🥺 bana son gelişi oldu 🥰😍🥰

Benim evime ögrenci evi gibi diyen olmuştu zamaninda. 😪 Oysa hiç oyle dusunmemiştim.

Spr

Sprey moplar iyi mi ya? Ben de klasik vileda var ama iyiyse alırım onu da
Çok pratik ama zemin temizleyici ile silince duru su ile bastan sıkıp temizlemek gerekiyor. Yoksa terlik yere yapışıyor. Klasik viledaya su doldur, deterjan koy, iş bitince bosalt, yıka, kurut çok iş valla. Bir de klasik vileda basligi bana cok yetersiz geliyor. Tablet mop bile klasik viledadan daha iyi temas ediyor zemine.

Çok pratik ama zemin temizleyici ile silince duru su ile bastan sıkıp temizlemek gerekiyor. Yoksa terlik yere yapışıyor. Klasik viledaya su doldur, deterjan koy, iş bitince bosalt, yıka, kurut çok iş valla. Bir de klasik vileda basligi bana cok yetersiz geliyor. Tablet mop bile klasik viledadan daha iyi temas ediyor zemine.
Ben klasik viledaya yüzey temizleyici koyup silip geçiyorum sildikten sonra 1 saat yatıyorum yere basılmasın diye tembellikten değil💅💅💅 ajdjdkdk öyle tekrar yıka kurut falan şeyim yok o yüzden mop bana daha meşakkatli geldi şu an🤣

Bence bu tarz cam silme gibi zor işleri erkek yapar.🙄 Mesela biyeri ovmakta erkek işi, erkekler daha güçlü bir ovdumu heryer ter temiz hem de daha az yoruluyorlar. 😁

Benim evime ögrenci evi gibi diyen olmuştu zamaninda. 😪 Oysa hiç oyle dusunmemiştim.
Evimde süs esyası yok eşyalarım sade diye fakirlikle itham edilmistim ben de… olsun gönlümüz zengin 🥲 “olsun cnm güzel bunlar hem ucuzdur da ekonomi malum herkes her istediğini alamıyor”😍😍akskdkdkdkdöd

sprey mop işe yarıyor mu?ben klasik moplardayım halaa

Ben klasik viledaya yüzey temizleyici koyup silip geçiyorum sildikten sonra 1 saat yatıyorum yere basılmasın diye tembellikten değil💅💅💅 ajdjdkdk öyle tekrar yıka kurut falan şeyim yok o yüzden mop bana daha meşakkatli geldi şu an🤣
Belki de ben fazla deterjan koyuyorumdur bilemedim simdi. Ama sprey daha pratik yeminle bak. Ucuz bir sey al dene, seversen kalitelisini alirsin.

sprey mop işe yarıyor mu?ben klasik moplardayım halaa
Yariyor valla ya, sprey mop aldigimdan beri klasik duruyor oylece. Başlığı yeterince yeri kavramiyor gibi geliyor. Yüzeysel okşuyor gibi.😆 sprey mopunki dümdüz, yeri kavrıyor. Fıs fıs sıkıyorsun, siliyorsun. Menzili de güzel benimkinin. :KK70:

Merhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerde😶 Memlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü🤣 Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
Yok yok evlensem ac kalırız falan dusunme ben de bekarken yalnız yasarken öyleydim gelenin gidenimde olmazdı ev 56 olmus halde olurdu genelde yatakta yasardım zaten hiç cıkmazdım yataktan.yemek falan yapmazdım cok cok 3 gun onceden kalmıs bayatlamaktan kucuck kalmış ekmegın arasına bişeyler koyar yerdim.evlendim sımdı döktürüyorum😊 evim temiz bebegmin ögunu bizim ögunler ayrı ayrı pişer yani işte bildigin evlilik hayatı ama ev temizleme konusunda hala bende biraz tembellik var gorev yerimşze geldignzde 3+1 ev tuttuk birde 1.kattı altmız bostu ısınmıyorduk zaten burada evler han gibi banyo bile bir oturma grubu alacak buyuklıkte temizle temizle bitmiyor kiler olarak kullandığım 2 oda vardı kapalıydı oraları bile temşzlşyodum kullanılmadıgı halde.hele cocukla öyle zor oluyor ki cocuga ilgilenecek vakit kalmıyor zaten 1 funum ev işine giderdi bazen yetiştiremezdşm bebekle hergun bir odayı yapmıslıgım var.en son esime dedim masus ısınamıyoruz bahanesiyle ya 1.kat soguk oluor kısın hiç ısınmayız cocukta hergun hasta zaten bence kucuk bir eve cıkalım kutu gibi olsun kucuk olsun ama sıcak olsun dedim.bulduk bir ara kat daire 2+1 kucuk ev olnca temizliği hemen bitiyor sabahtan kalkıp süpür sil toz al camasır bulasık calıstır. en fazla yarım saat bebekle olnca 1 saatimi alıyor. Sonra da 2 -3 gün yat rahat.inst..ramda goruyorum kocaman evler nasıl temizlşyorlar nasıl cocuklara vakit ayırılıyolar sasıyorum onları gördukce bende kendimi tembel hissediyorum ama rutın temizlik yapsan yeterli yani sonrasına cok iş kalmıyor.ha en önemli kısımda az esya.ne akdar az esyan olursa ev okadr toplu olur.benim dolaplar tıkıs tıkıstı cekmeceler bosalttım attım cunku hergun bugun cekmecelerk duzenleyım yarın dolapları diye plan yapmaktan yoruluyordum.en son attım cogu seyi oralar bosalonca iş yukunde azalıyor

Son düzenleme:
Belki de ben fazla deterjan koyuyorumdur bilemedim simdi. Ama sprey daha pratik yeminle bak. Ucuz bir sey al dene, seversen kalitelisini alirsin.
Hangisi su fısfıslı moplar var onlar mı ya ben su Ins.ram influncerlerında gorup aldım. Boyle silince dikkatli bakınca parkede veya fayansta cizgi cizgi pislik bırakıyor sonra bende viladaya geri gectim.🤷🏼‍♀️ Ama hala dogru viledayı bulamadım emziriyorum saclarkm cok dokuluyor surekli topluyorum arada adama guzel goruneyim diye acayım diyorum heryer kıl topagı yerleri süpürdğgm halde viledayla silince ucuna sac kılları yapısıyor sildikce baska yerlere yayılıyor sac ayıklıyorum viledanın ucundan.moplarda cizigi cizgi pislik bırakıyor 3-4 defa ustunden gecmek gerekiyor onada vakit yok.soyle duzgu bir Vileda arıyorum ama bulamıyorum 😊

Hangisi su fısfıslı moplar var onlar mı ya ben su Ins.ram influncerlerında gorup aldım. Boyle silince dikkatli bakınca parkede veya fayansta cizgi cizgi pislik bırakıyor sonra bende viladaya geri gectim.🤷🏼‍♀️ Ama hala dogru viledayı bulamadım emziriyorum saclarkm cok dokuluyor surekli topluyorum arada adama guzel goruneyim diye acayım diyorum heryer kıl topagı yerleri süpürdğgm halde viledayla silince ucuna sac kılları yapısıyor sildikce baska yerlere yayılıyor sac ayıklıyorum viledanın ucundan.moplarda cizigi cizgi pislik bırakıyor 3-4 defa ustunden gecmek gerekiyor onada vakit yok.soyle duzgu bir Vileda arıyorum ama bulamıyorum 😊
Yeni yuvarlakli bir sey cikti durun ben size onu bulup atayim. Yuvarlak iz birakmaz herhalde.

Benim eşim çok güzel temizlik yapıyor,o konuda çok şanslıyım.Ben bir odaya bir gün ayırırım mesela,o bir saatte bütün evi bitiriyor😁.

Evimde süs esyası yok eşyalarım sade diye fakirlikle itham edilmistim ben de… olsun gönlümüz zengin 🥲 “olsun cnm güzel bunlar hem ucuzdur da ekonomi malum herkes her istediğini alamıyor”😍😍akskdkdkdkdöd

Benim de yok mecburen. Msaya çicek koyayim, iki parca süs koyayim demiştim yok kedi rahat vermiyor devamli yere atiyor süsleri.
Melek kedim perde tüllerimi yirtti hep, perde yerine sade stor kullaniyorum.
Koltuğum bir kaç yerden hasarli kedi tirnağı izleri... 🙂 Başka anlatmayayim.

Back
X