Tembel bir kadın olmak

En son ne zaman kullandım hatırlamıyorum😂 Robotu kullanmak için önce evi toplamak gerekiyor. Evi topladıktan sonra ben süpürürüm zaten. Milyon tane lego parçasıyla zor 😂 Dyson candır😬
Ha şöyle yahu aradığım yorum...herkes robot supurge al demis genelde ama misal bizim evde robot supurge ilerleyemez😃 dağınıklığı toplayan robot icat edilmediği sürece teknolojiyi gelişmiş saymam😇

Ben apartta yaşarken de dağınık ve pis değildim şimdi evliyim ev 3+1 büyük olunca temizlemek bazen çok zor geliyor. Üstüne bir de yemek derdi var. Ben mesela şöyle yapıyorum; akşam yatmadan önce salonda kirli tabaklar, çöpler varsa ortalıktan kaldırıyorum. Her odadan çıktığımda yerine konulacak eşyaları götürüyorum. Üstümü değiştirirken diğer kıyafetleri katlıyorum vs böylece ortalıkta boş boş duran eşyalar gitmiş oluyor. Yine yatarken tuvalete lavaboya çamaşır suyu döküp bırakıyorum sabah bir fırçayla geç mis. Pazar günleri evi süpürsen haftaiçi de robot süpürge çalışsa evin gayet düzenli temiz olur. Yapman gereken tek şey plan yapmak gerisi kolay

Ben bunun evli versiyonuyum :D bende şunu düşünüyorum çocuk olunca ben napcam :D
Saatlerce telefon elimde koltuğa yapışıyorum bir yandan tv açık müzik dinliyorum falan, ben bu kadar keyifçi bi kendimi görüyordum neyse ki bir ben değilmişim :D ama evli olunca mecbur yapıyorsun ya her hafta sonu 4 saatimi ev işine ayırıyorum yoksa işin içinden çıkamam mümkün değil birikiyor çünkü. Allahtan eşim yardımcı oluyor ben işteyken evi ona süpürtüyorum makineleri ona boşalttırıyorum falan işime yarıyor kerata :D :D

Şu an covid pozitifim, kahvaltı hazırlıyorum yemek yapıyorum evi temizliyorum. Ağrılarla günlük rutin işleri idame ettirmeye çalışıyorum. Hasta bile olsam dağınıklık beni aşırı rahatsız ediyor, bu içten gelen bir şey sanırım, öyle rahatsan bırak kalsın öyle temizlersin nasıl olsa 😂 keşke bende de öyle bi boşvermişlik olsa, dün ateşli ateşli çamaşır yıkadım astım evi süpürdüm. Dur bi yat dinlen dimi, koronasın ya.

Merhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerde😶 Memlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü🤣 Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
Ya zaten yalnız yaşayan biri evi ne kadar kirletebilir ki diye düşünüyorum açıkçası, en fazla toz olur bir süpürgeye bakar 1-1 evi süpürmek 15 dakikadan uzun sürmez, her gün de yapmak gerekmez zaten haftada 2 bence kafi. Ben de çok tembel bi insanım, keyfime düşkünümdür (boğa burcuyum), Bebeğim de var zaten ev oyuncaklardan savaş alanı gibi. Robot süpürge var ama kullanamıyorum bikaç aydır çünkü bebeğim korkuyor ondan niyeyse :işsiz: Haftada 1 gün temizlikçi geliyor dip köşe/cam kapı yapıyor. Ben de hafta içi 2 kez sadece süpürge geçiyorum başka bir temizliğe zaman olmuyor. Ama yemek mecbur yapılıyor çocuktan dolayı, bazen annem gün içinde vakit bulursa yapıyor, bazen ben işten gelince bir çeşit yapıyorum. Tuvaletlere lavabolara gece çamaşır suyu döküyorum sabah bir fırça geçiyorum 30 sn almıyor. Mutfağa titizimdir sadece huyluyum biraz o konuda, sürekli tezgah silme hastalığım var. Akşam bebek uyuyunca da oyuncakları topluyorum, oturuyorum keyfime bakıyorum misss :KK200:

Bekarken yat yatabildiğin, gez gezebildiğin kadar evlenince nasılsa yapmak zorunda kalıyorsun :D
Bana da destek lazım el atın güzel KK kadınları :D
Bahar temizliği, doğum temizliği ne derseniz deyin yardım edin :D

Sanırım günümüz kadınlarının hatta insanlarının hepsi sizin gibi.Yani tembellik artık herkeste var.Kimsenin kılını kipirdatasi yok.Ben eskiden çok severdim yemek yapmayı temizlik yapmayı heryer bal dök yala.Simdi 3 yaşında bir kızım var.Istesem de eskisi gibi olmuyor sürekli dağıtıyor kirletiyor arkasını toplamaktan artik enerjim kalmıyor ama yine de yapıyorum çünkü rahat edemiyorum.Yemek de mecburen yapılıyor kızıma ayrı bize ayrı.Mecbur olmasam asla yapmam.Bekarken ve çocuk yokken tadını çıkarın ama kendinizi de ac bırakmayın iki yemek de yapın yani 😅

Sanırım günümüz kadınlarının hatta insanlarının hepsi sizin gibi.Yani tembellik artık herkeste var.Kimsenin kılını kipirdatasi yok.Ben eskiden çok severdim yemek yapmayı temizlik yapmayı heryer bal dök yala.Simdi 3 yaşında bir kızım var.Istesem de eskisi gibi olmuyor sürekli dağıtıyor kirletiyor arkasını toplamaktan artik enerjim kalmıyor ama yine de yapıyorum çünkü rahat edemiyorum.Yemek de mecburen yapılıyor kızıma ayrı bize ayrı.Mecbur olmasam asla yapmam.Bekarken ve çocuk yokken tadını çıkarın ama kendinizi de ac bırakmayın iki yemek de yapın yani 😅
Bu aralar ben de öyleyim canim yerimden bile kalkmak istemiyor. Hayattan bir bezmislik var.

Merhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerde😶 Memlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü🤣 Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
bende çalışıyorum aynı zamanda evliyim kendinizi kasmayın bir program yapın mesela çamaşır çok biriktirmeyin ütünüzü çamaşır kuruyunca hemen yapın akşam eve geldiğinizde biraz dinlenip mutlaka evinizi toparlayın .buzluktan çıkarıp yiyebileceğiniz yemekler hazırlayın dolmalarınızı mesela buzluğa atın börek sarın ve asla mutfak tezgahınızı kirli ve bulaşıklı bırakmayın gece yatmadan önce temizleyip yatarsanız ertesi gün eve geldiğinizde evinizi toplu bulursunuz ve iş yükünüz azalır .

Ha şöyle yahu aradığım yorum...herkes robot supurge al demis genelde ama misal bizim evde robot supurge ilerleyemez😃 dağınıklığı toplayan robot icat edilmediği sürece teknolojiyi gelişmiş saymam😇
yerlerde bir şeyler varsa robot işe yaramıyor.kablolara kadar topluyorum ben maalesef.yoksa kabloyu yutuyor zarar bile veriyor.kendi şarj kablosunu bile yedi de zor çıkardık biraz zararla.dyson sa imkanı olan herkes almalı.ben alalı 1 sene olacak keşke önce alsaydım dedim.ondan öncekilerde iyi markalardı ama yerini asla tutmazlarr.robot u ben de süpürü keyfime bakarım diye almıştım.kullandıkça pek de öyle olmadığını gördüm.sığamadığı hiç bir yeri temizlemiyor ki .yere değen cibinlik vs varsa onu da yiyor ayrıca :KK45:

Haklısınız valla elle ugrasılmaz zaten peki cok elektrıtık tuketıyormu bu robot supurgeler ya sanki uzun sure sarjds kalması gerekiyo
Apartmanda en yuksek fatura gelen daire biziz. 🥲 robota bagliyorum. Aslında hızlı şarj oluyor ama Sarj olduktan sonra stanttan cekmemek gerekiyormus. Hep şarjda duruyor yani.
Bizim evde Gündüz tv acilmaz, telefonlar 1 kez sarj edilir, buzdolabı, haftada 1 fırın, haftada 2-3 çamaşır, her gün Bulaşık makinesi ve internet dışında elektrigin kullanıldığı bir sey yok. Robottan dolayi yüksek geldi ama olsun. Ben yatarken birinin evi süpürmesi çok güzel.🥰

Apartmanda en yuksek fatura gelen daire biziz. 🥲 robota bagliyorum. Aslında hızlı şarj oluyor ama Sarj olduktan sonra stanttan cekmemek gerekiyormus. Hep şarjda duruyor yani.
Bizim evde Gündüz tv acilmaz, telefonlar 1 kez sarj edilir, buzdolabı, haftada 1 fırın ve internet dışında elektrigin kullanıldığı bir sey yok. Robottan dolayi yüksek geldi ama olsun. Ben yatarken birinin evi süpürmesi çok güzel.🥰
Darısı bana,😜

Tembellikten kurtulmak istiyor konu sahibi 🤣😝
o kurtarmıyor merak etme.ahaa şimdi hastaneden geldik evim çöp ev gibi robot çalışıyor ama 2 kıl tüy topluyor.bulaşıkları yerleştiriyor mu yohhh çamaşır asıyor mu yohhh toz alıyor mu yohh yemek yapıyor mu yohhhh :KK45: :KK53:

Camasir ve bulasik makinesini yazmamisim. Hic demiyorsun bu nasil ev diye dndmms
Benim evim de böyle ya robotum yok ama temislşk robotu var kocaman🤦🏼‍♀️ o zaten evdeki tüm eşyaların enerjisine bedel.gerci bizde fırın hergğn calısır esim fırından aldığı sıcak ve taze ekmegi bile gelir gelmez fırına atar ya zaten fırından yeni aldın niye ısıtıyorsun.olsun der.tv sabahtan aksama kadr izmelese bile acık yani Spor kanalları😄 derin dondurucu buzdolabı fırın camssır makınesı haftada 2 defa calısır bende. Bulasık.baska bişey yok.ama bana 144 TL fatura geldi bu ay.komsularıma 47o falan gelmiş cok sasırdım.ben o temızlık robotunu bugun calıstıryorsam 4 5 gun calıstırmam su gunluk supurgeler varya dikey onla supururm gunluk.evde kucuk olunca cok enerjı harcamıyor

Benim evim de böyle ya robotum yok ama temislşk robotu var kocaman🤦🏼‍♀️ o zaten evdeki tüm eşyaların enerjisine bedel.gerci bizde fırın hergğn calısır esim fırından aldığı sıcak ve taze ekmegi bile gelir gelmez fırına atar ya zaten fırından yeni aldın niye ısıtıyorsun.olsun der.tv sabahtan aksama kadr izmelese bile acık yani Spor kanalları😄 derin dondurucu buzdolabı fırın camssır makınesı haftada 2 defa calısır bende. Bulasık.baska bişey yok.ama bana 144 TL fatura geldi bu ay.komsularıma 47o falan gelmiş cok sasırdım.ben o temızlık robotunu bugun calıstıryorsam 4 5 gun calıstırmam su gunluk supurgeler varya dikey onla supururm gunluk.evde kucuk olunca cok enerjı harcamıyor
144 tl fatura mı şaştım kaldım.bize 10 günlük zamlı haliyle 401 tl geldi gelecek aya 600 küsür bekliyoruz.fırın ayda 2 anca çalıştırırım.evde ütü yapmam.2 derin dondurucum var ama bir de 2 tv açıktır saatlerce .pc de öyle.faturalar tam cinnetlik bu sene.865 de doğalgaz geldi 148 tl de su.gel de geçinn

Bize 200 küsur geldi🥲

Temizlik robotu ihlasın mı?

144 tl fatura mı şaştım kaldım.bize 10 günlük zamlı haliyle 401 tl geldi gelecek aya 600 küsür bekliyoruz.fırın ayda 2 anca çalıştırırım.evde ütü yapmam.2 derin dondurucum var ama bir de 2 tv açıktır saatlerce .pc de öyle.faturalar tam cinnetlik bu sene.865 de doğalgaz geldi 148 tl de su.gel de geçinn
Valla sorma biz bu aydan sonra eahatlarıs rahatlarız derken daha cok geliyor dogalgaz 2+1 ev kısıkta calıstırjyoruz 700 geldi. Cidden 144 TL geldi bizde sasırdık esm hergn fırın calıstırmasına fırın cok yakıyor bide ona ragmen Boyle gelince normalde 100 TL'yi asınca sanki ev degıl fabrika der sasırdım fsturaya.smdi 140 a sukur ediyoruz.eşim evdeyken TV acık surkelı ama genelde evde olmuyor haftada 2 3 kez evdedır yarım gun nrdeyse o surede acık kalıyor onun ilçe görevleri falan derken evde yalnız kalıyoruz hiç tv acmıyorum.birde tüm ürünlerimizi a+++ aldık enerjı tasarrufuymus diye güya ama belkıde onun etkisidir.camasır bulasık makinelerini haftada 2 defa calıstırıyorum oda gece 10 dan sonra. Genelde az bulasıgmız oldugu için elde yıkarım. Belkıde bunların etkisidir.ya da dogu tarafında oldugumz için mi bilmiyorum da gercı burdaki cogu arkadasa da 400 uzerı gelmiş 🤷🏼‍♀️🙄 o degilde kışlık mışlık cok mu yapıyorsun 2 derin dondurucu nedir MAsallah😄

Back
X