Tembel sevgili

Siz ciddimisiniz ((
Ay cok uzuldumm kizcagizada o kucucuk bebegede.. Kiyamam yaa

Aynen katılıyorum çok doğru bi tahlil yapmışsın canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ama ne yapayim hep savunmus😄
Olumsuzluklari kabullenmek zordur herzaman herkes icin bu boyle..
Hayirlisi olsun artik ne diyebiliriz ki😜

Ama ne yapayim hep savunmus😄
Olumsuzluklari kabullenmek zordur herzaman herkes icin bu boyle..
Hayirlisi olsun artik ne diyebiliriz ki😜

Gerçekler acıdır aynı zamanda acıtır ama farkına varabilene...

Bir seferlik acımtmasa bu gerçekler :26: Ben de biliyorum farkındayım neler olabilceğini biraz destek istedim ama iyice kafam karıştı neyse hayırlısı

Ahh keske acitmasa..
Gozlemle bakalim ozm askere gitsin gelsin bakalim ise tutunabiliyor mu..
Ama burdaki yorumlarida unutma.
Az yukarda bir arkadas yazmis bakkala yumurta yazdiriyordu bebegi icin diye
Nasil uzuldum anlatamam..
Hersey askla olmuyor iste erkek sorumluluklarinin farkinda olmasi lazim..
20yas da oyle bazi seyleri fark edemicek kadar kucuk bir yas degil..

Evet çok haklısınız. Gözlemleyip buraya da inşallah hayırlı haberleri yazacağım

Merhaba bizimde bir akrabamız aynı şekilde evlendi düzeltirim diye kız izmirden istanbula geldi gelin daha gelmeden işini buldu evlendiği hafta işe başladı ama çocuk kız ona belediyede 1500 tl ye iş buldu beğenmedi özel şöforlük buldu ben milletin ağız kokusunu çekemem dedi kız tek başına hem düğün borcu hem kira ft herşeye yetemedi bir kaç ay sonra evlerine haciz geldi en sonra 7 ay sonra boşandılar. Demem o ki işi yok ve tembelse sakın düzeltirim diye kendinizi kandımayın can çıkmadan huy çıkmaz

Siz ciddimisiniz ((
Ay cok uzuldumm kizcagizada o kucucuk bebegede.. Kiyamam yaa

Keşke şaka olsa canım;mezhep ayrımı yüzünden kız tesettüründen oldu;elinden çocuğu alındı we hatta kayınvalidesi öyle lanet bi insanki gece yarısı gelinini dövdürüp sokağa attı.babannemler sahip çıktılar.o kızın başına gelenleri görünce hep şükrediyorum halime..en son işe girmişti çocuğu bi kaç saatliğine akrabaya eşe dosta bırakıyodu.ordanda çıkarmışlar sürekli izin aldığı için. Ve bunlar olurken koca nerde bliyomusunuz alt sokaktaki eski aşkıyla kırıştırıyo,kahveden çıkmıyo yada kim bi paket sigara alırsa onun yanında.Rabbim evlerden ırak...

Allahim o kizcagiza yavrusuyla birlikte guzel bir yol cizsin insAllah((
Annesi babasi sahip cikmiyorlar mi kizina torununa..
O kv ile kocayida Allah bildigi gibi yapsin..
Offf ne hayatlar var(

Çok üzüldüm akrabanıza. Ben zaten evlenınce değişir diye düşünmüyorum şuan çalışıyor bakalım konuyu açtıgım gün iş görüşmesi vardı kabul edildi.. Yanı insan biraz da olsa tanır ya sevdiği kişiyi bu kadarını yapmaz diyorum kendı kendıme. Ama tabı bilemeyız askerlikten sonra bakacağız duruma ya düzgün bir iş bulur ya da biter yani kimseyi sırtımda taşıyamam ki ben....

Adam 20 yasinda sen de en fazla 20yasindasindir o zaman
Bu yasta nisan falan filan dusunecegine sevgilin once is bulsun para kazansin sen de zaten calsiyormussun biraz ailenle ilgilen
Bu ne acele yangindan mal kacirir gibi?
Biz 30umuza geldik de ancak bir evliligin maddi manevi sorumlulugunu ustlenmek icin yeterli gorduk kendimizi ve birbirimizi
Tembelse zaten bunlarla ugrasamaz sevgilin
İki yilda bir insani ne kadar taniyabilirsin ki al sorumsuzugunu tanimissin iste
Hic ama hic ugrasma derim

Biz de hemen yarın evlenelim demiyoruz ki siz 30 yaşına kadar beklemişsiniz ama ben beklemek istemiyorum demek ki. Ailemle de ilgilenıyorum burada aileyı katacak birşey göremedim ben. Çok kırıcı eleştiriyosunuz gerçekten .

Evet canım haklısın o yuzden askerlikten sonra çok vakit kaybetmeden bulmalı işini filan

Kirici elestirmiyorum canim sen de sevgilin de cok kucuksunuz daha kararlariniz zevkleriniz herseyiniz degisir
Ailenizle ilgilenin derken neyi kastediyorum biliyor msunuz ki ilgileniyorum diyorsunuz?kendi paranizi kazaniyorsunuz kac lira birikmisiniz var?ailenizi hic tatile goturebildiniz mi kendi kazancinizla mesela bu sadece kucuk bir ornek
Aileniz sizi yetistirmis buyutmus bu boya getirmis siz eliniz para tuttu muydu hemen neden evlilik dusunuyorsunuz hem de tembel biriyle?ailenizi boyle bir damada mi layik goruyorsunuz ona hayret ettim ben.kirici oldugumu dusunmuyorum sadece acele etmeyin yazik gunah gencliginize biraz birikimi olsun sevgilinizin de sizin de
Ailelerinize sirtinizi yaslamadan ne yapabilirsiniz ki bu yasta?sevgiliniz askerden donene kadar para biriktirin kendisi de dondugunde para biriktirmeye baslasin sonra bakin gorun hala birbirinizi saygi ve sevgi cercevesinde istiyor musunuz ondan sonra sozlenmeye nisanlanmaya karar verin
Hemen evlenmeyecekseniz hemen dusunmenizin bir geregi yok hele hele cebiniz bosken

Allahim o kizcagiza yavrusuyla birlikte guzel bir yol cizsin insAllah((
Annesi babasi sahip cikmiyorlar mi kizina torununa..
O kv ile kocayida Allah bildigi gibi yapsin..
Offf ne hayatlar var(

Malesef kaçıp gittiği için sürünsede ewladımız değil diyolarmış

Eşimin kardeşi gibi o da güya emir altında çalışamıyormuş falan.. büyük ihtimalle öyle yapacak evlenince de...

çalışkan insan olmalı evleneceğin kişi..
çalışmasına rağmen hayat zor ..
daha yaşlarınızda küüçük askerden bi gelsin bakalım ..
neden mesleği varsa çalışmayı sevmez ki erkek !
komşumuz var ben hiç çalıştığını bilmem ..
evde ** biti mübarek hiç hoslanmam ..

Eşimin kardeşi gibi o da güya emir altında çalışamıyormuş falan.. büyük ihtimalle öyle yapacak evlenince de...

bi kuzenimde öle kimse laf söyleyemezmiş ona. altına araba vereceklermiş 3-4 bin maaş istediğini yapacakmış. eğitim lise mezunu iş tecrübesi yok. çok zor bu tarz insanlar

önce bı yazdıklarımı okuyun bence. Bende askerden sonra bakacağım duruma göre yazdım neredeyse her cevapta. Aldıgım parayı aileme zaten veriyorum. Bilip bilmeden yorum yapıyosunuz önce bi iyice okuyun bence. Cebımız boşken tabıkı de evliliğe hazırlanmayız gökten para inecek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…