- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
-
canım çok iyi niyetlisin. seviyorsun da. ama huzur istiyorsan sorumluluk sahibi bir adamı sev.
sana direkt söylüyorum. annem de babam da sosyal yardımlaşma kurumlarında görev aldılar. ben de gittim. senin bu adam gibi çok adam var. ama sonra ne oluyor biliyor musun? eşleri belediyeden kaymakamlıktan para dileniyor. adam kahvede okey oynuyor evde yatıyor.
emir altında çalışmam diyorsa zaten hastalıklı düşünüyordur. sabancı olsan emir altındasın. başbakan olsan emiraltındasın. herkesin üstünde hep bir insan vardır. bunu kendi kendine düşünmeli. emir takıntısı varsa zaten eşiyle de geçinemez.
yapma güzel kardeşim. vazgeç sevmekten. tamamen seni iyi niyetli gördüğümden iyi niyetle yazıyorum. yaşın belli ki genç. daha çok önüne birileri çıkar. daha çok seversin.
Kızlar yaklaşık 2 yıllık ilişkim var. Ağustost'ta askere gidicek tanıştıgımızda çalışmıyordu 2-3 ay biyere giriyo sonra çıkıyor yani biraz da ben etken oluorum işten çıkmasına öyle diyor kavga ediyoruz çalışırken bile çıkıp gelıyor başkasının emri altında kalmayı pek yediremıyor sanırım. en son 6-7 ay biryerde çalıştı gördüğüm kadarıyla en uzun iş i oydu sonra firma çıkardı mart'tan beri işsiz. Mesleği oto tamircisi para lazım olunca gidip çalışıyor canı sıkılınca gitmiyor. Askerden gelince evlilik düşünüyoruz onun aileside bnım ailemde biliyor. Korkum şu evlenıncede böyle yaparsa çalışmazsa eve bakmazsa ama şu an a kadar her istediğimi aldı bi şekılde parası varken hiç cimrilik yapmaz ama ben korkuyorum ya
peki adamın tembel olduğunu biliyosun evlendikten sonra aynı şekilde davranırsa ne yapıcaksın. burda çok okuduk arkadaşım eşi evde oturan her hizmeti kadından bekleyen para temizlik yemek gibi. hayat zindan olmazmı sana.
bence kalıcı bir iş bulmadan sakın evlenmeyin ve bunu sevgiline net bir şekilde dile getir. hayat sanıldığı kadar kolay değil maalesef..
Bir insan 7 sinde neyse 70 inde odur. Arkana bakmadan kaç derim. Etrafımda var sevgiline benzer tipler onca borcu olduğu halde işinden sıkılıp çıkan aylarca boş boş yatan. Erkeğin tembel olanından kaçıcaksın ben bunu bilir bunu söylerim. He ayrılamam diyorsan da Allah yardımcın olsun..
Kızlar yaklaşık 2 yıllık ilişkim var. Ağustost'ta askere gidicek tanıştıgımızda çalışmıyordu 2-3 ay biyere giriyo sonra çıkıyor yani biraz da ben etken oluorum işten çıkmasına öyle diyor kavga ediyoruz çalışırken bile çıkıp gelıyor başkasının emri altında kalmayı pek yediremıyor sanırım. en son 6-7 ay biryerde çalıştı gördüğüm kadarıyla en uzun iş i oydu sonra firma çıkardı mart'tan beri işsiz. Mesleği oto tamircisi para lazım olunca gidip çalışıyor canı sıkılınca gitmiyor. Askerden gelince evlilik düşünüyoruz onun aileside bnım ailemde biliyor. Korkum şu evlenıncede böyle yaparsa çalışmazsa eve bakmazsa ama şu an a kadar her istediğimi aldı bi şekılde parası varken hiç cimrilik yapmaz ama ben korkuyorum ya
Bunları bende düşünüyorum ama öyle değil seni aç bırakmam şu bu her istediğini elımden geldiği kadar karşılarım diyor. Şimdi 20 yaşında birşeylerin farkında değil askerden sonra anlar diye umuyorum görüşmediğimiz için çalışmıyordu biraz da askerden gelince nişan olucak bakalım gene aynımı devam edicek
Ben bu sene bitirdim lise'yi bir şirkette çalışıyorum şuan. Açıköğretim okuyacağım kpss hazırlanıyorum.
20 yasindaki çoçuktan ne bekliyorsun? Elbette hiç birseyin farkinda degil, ki olmamalida. O zaman sende tahminim 18,19 yasindasin. Niye bu kadar evlilige meraklisiniz anlamadim. Evlilik öyle güllik gülistanlik ay askim canim cicim birsey degil. Zor birseydir, olgunluk gerektiren birseydir. Ve kim ne derse desin, sizin yasinizdaki insanlar asla olgun olamaz, zaten zorunda degilsiniz. Insan bir yasinin tadina bakar, beraber gezip tozup hatiralariniz, aniniz olsun. Zaman ile beraber büyün, olgunlasin.
Vallahi hem o çoçuga hem konu sahibesine acidim. Bu yasta geçim derdini düsünmek...
20 yasindaki çoçuktan ne bekliyorsun? Elbette hiç birseyin farkinda degil, ki olmamalida. O zaman sende tahminim 18,19 yasindasin. Niye bu kadar evlilige meraklisiniz anlamadim. Evlilik öyle güllik gülistanlik ay askim canim cicim birsey degil. Zor birseydir, olgunluk gerektiren birseydir. Ve kim ne derse desin, sizin yasinizdaki insanlar asla olgun olamaz, zaten zorunda degilsiniz. Insan bir yasinin tadina bakar, beraber gezip tozup hatiralariniz, aniniz olsun. Zaman ile beraber büyün, olgunlasin.
Vallahi hem o çoçuga hem konu sahibesine acidim. Bu yasta geçim derdini düsünmek...
Yasin genç, niye açikögretim okuyasin? Üniversiteye git, o ortami gör, olgunlas, daha güzel bir meslegin olsun. Kpss durumu zaten zor, niye kendini bu durumu sokuyorsun sirf evlenmek için? Sen simdi yaptiklarin dogru adimlar oldugunu düsünebilirsin. Sonuçta asiksin ve her gün onun ile gerçirmek istediginden evlenmek istiyebilirsin ancak yas geçtikçe hatani anlarsin. En basit facebookta bile baska arkadaslarin üniversite okuyup, hangi yerlerde olup, elinde hangi meslekleri oldugunu gördügünde bile içinde ukte kalabilir.
Iliski ciddi diye mecburen evlilik olmak zorunda degil canim. Her zaman ilk basta kendini mecburen düsünmek zorundasin. Önce kendini yetistir, olgunlas, dedigim gibi, gençler ile o üni ortamini gör,.. ne yapacaksin sen evliligi.
Bi örnek vermek istiyorum komşumuzun oğlu kız kaçırdı işi gücü yok bide çocuk yaptılar en son gördüğümde kızcağız çocuğu için bakkala bir yumurta yazdırırken komşunun oğlu kahvede okey atıyodu.sağlam iş çok önemli;sağlam karakter çok daha çok önemli...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şu an bu çalışmama meselesine kafanı takma askere gidip gelsin, burnu sürtülsün emir almaya alışsın bak bakalım sonra ne oluyor. Erkekler askerden sonra değişirler ve daha gerçekçi olurlar canım ha döndükten sonra baktın ki davranışları hoşuna gitmiyor ayrıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?