Tembel sevgili

Teşekkür ederim gerçekten çok içten ve güzel yazmışsınız kulak ardı yapmayacağım burdakı lafları ama şuan ona git deme cesaretını bulamıyorum kendımde

Bir erkekte aranacak ilk kriter: sürekli bir işinin olması. Bu kritere sahip değilse geri kalan meziyetlerinin hiç bir önemi yok demektir. Ayrıca işten çıkmasına siz bahane falan da değilsiniz. Her sevgilisine/karısına kızan işten mi çıkıyor? Onun çalışmaya gönlü yok. İnsanların üzerinde tekrar tekrar düşündükleri acaba yapsam mı diye günlerce düşündükleri işten ayrılma olayını o kadar basitleştirmiş ki. Tamam aşıksınızdır seviyorsunuzdur birşey diyemem ama bence onunla evlenmeyin.

benim dayımda oyleydi bi işe girer 2-3 ay çalışır çıkardı 50 yaşına geldi hala oyle yengem çok çekti bu yuzden.hep anneannemler destek oldular

Son düzenleme:

Kısaca özetleyim olacagı şunlar;
Kimsenin emri altında kalmayı istemedigi icin sanırım tahsillide degil devamlı bu is degistirmeler evlenincede devam edecek sen nekadar baskı yapsanda olacagı o.
Sonra baktı böyle olmayacak üç beş kuruş biriktirdiginiz parayıda bir is acmak icin kullanacak ,birikmisiniz yoksada ordan burdan borc toplayıp birseyler yapmaya calışcak ama sevgilin tembel ve azimsiz oldugu icin o actigi yeride batiracak ve arkasinda bir ton borc birakacak ,bunun ucuda sana dokuncak istedigini yapamıcaksın,rahat yasayamayacaksın,hep aza kanaat getirmek zorunda kalacaksın onuda gectim evde huzursuzluklar baslıcak ,kavgalar vs ,sogudummu saygıda bittince yaptıgın hataya cok pisman olacaksın .
Kesinlikle evlenmemeni tavsiye ederim huyu boyleyse hic degisir diye umit etme canım ,gozunun onune bak,askla ,sevgiyle karın doymuyor maalesef ,ayrıca kendinde ayaklarının uzerinde durmalısın bir erkegin eline bakma zengin olsun,fakir olsun kendi kariyerinin pesindede kosmalısın .

Bir insan 7 sinde neyse 70 inde odur. Arkana bakmadan kaç derim. Etrafımda var sevgiline benzer tipler onca borcu olduğu halde işinden sıkılıp çıkan aylarca boş boş yatan. Erkeğin tembel olanından kaçıcaksın ben bunu bilir bunu söylerim. He ayrılamam diyorsan da Allah yardımcın olsun..

peki adamın tembel olduğunu biliyosun evlendikten sonra aynı şekilde davranırsa ne yapıcaksın. burda çok okuduk arkadaşım eşi evde oturan her hizmeti kadından bekleyen para temizlik yemek gibi. hayat zindan olmazmı sana.
bence kalıcı bir iş bulmadan sakın evlenmeyin ve bunu sevgiline net bir şekilde dile getir. hayat sanıldığı kadar kolay değil maalesef..

Evet haklısınız zaten hemen evlenecek değiliz ama ilişkimiz ciddi tek şansı askerlikten sonra ya girer düzenli iş te çalışır ya da benı kaybeder hayet net bi şekılde söyledim ona bunu

Teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun :18:

Balik bastan kokar. Simdiye kadar duzenli olmadiysa bu saatten sonra da olmaz. Uzgunumm.

20 yasindaki çoçuktan ne bekliyorsun? Elbette hiç birseyin farkinda degil, ki olmamalida. O zaman sende tahminim 18,19 yasindasin. Niye bu kadar evlilige meraklisiniz anlamadim. Evlilik öyle güllik gülistanlik ay askim canim cicim birsey degil. Zor birseydir, olgunluk gerektiren birseydir. Ve kim ne derse desin, sizin yasinizdaki insanlar asla olgun olamaz, zaten zorunda degilsiniz. Insan bir yasinin tadina bakar, beraber gezip tozup hatiralariniz, aniniz olsun. Zaman ile beraber büyün, olgunlasin.

Vallahi hem o çoçuga hem konu sahibesine acidim. Bu yasta geçim derdini düsünmek...

Bi örnek vermek istiyorum komşumuzun oğlu kız kaçırdı işi gücü yok bide çocuk yaptılar en son gördüğümde kızcağız çocuğu için bakkala bir yumurta yazdırırken komşunun oğlu kahvede okey atıyodu.sağlam iş çok önemli;sağlam karakter çok daha çok önemli...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bu sene bitirdim lise'yi bir şirkette çalışıyorum şuan. Açıköğretim okuyacağım kpss hazırlanıyorum.

Yasin genç, niye açikögretim okuyasin? Üniversiteye git, o ortami gör, olgunlas, daha güzel bir meslegin olsun. Kpss durumu zaten zor, niye kendini bu durumu sokuyorsun sirf evlenmek için? Sen simdi yaptiklarin dogru adimlar oldugunu düsünebilirsin. Sonuçta asiksin ve her gün onun ile gerçirmek istediginden evlenmek istiyebilirsin ancak yas geçtikçe hatani anlarsin. En basit facebookta bile baska arkadaslarin üniversite okuyup, hangi yerlerde olup, elinde hangi meslekleri oldugunu gördügünde bile içinde ukte kalabilir.

Iliski ciddi diye mecburen evlilik olmak zorunda degil canim. Her zaman ilk basta kendini mecburen düsünmek zorundasin. Önce kendini yetistir, olgunlas, dedigim gibi, gençler ile o üni ortamini gör,.. ne yapacaksin sen evliligi.

Okadar doğru ki yazdığınız çocuk denecek yaşta ne beklenebilirki.

Hedef 48

Bizde hemen şimdi evlenelım demıyoruz zaten

açıköğretım kendı kararım seneye tekrar giriceğim sınava. Şuan ki puanımla güzel bi meslek imkansız gibi bir şey. Yatay geçiş hakkım var ama meslegımın bi süreklıliği yok. O yuzden bu sene açıköğretım en mantıklısı benım için

Evet haklısınız karakter çok önemli

Şu an bu çalışmama meselesine kafanı takma askere gidip gelsin, burnu sürtülsün emir almaya alışsın bak bakalım sonra ne oluyor. Erkekler askerden sonra değişirler ve daha gerçekçi olurlar canım ha döndükten sonra baktın ki davranışları hoşuna gitmiyor ayrıl.

arkana bakmadan kaç
böylelerini çok gördük
çok fazla sürmez evliliğiniz
düşünsene evlenince geçim sıkıntısı çoluk çocuk ve çalışmayan bir eş
artık o ev işlerini yapar siz çalışırsınız
kemal sunalın filmi gibi

Evet haklısınız benım de aklıma bu geliyor zaten askerden sonra belli olucak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…