Ama cok seviyoruz birbirimizi ve bunun disinda hic sorunumuz yokbence de kafana takmalısın.ben hep şunu demişimdir ''varsın kocam doktor mühendis olmasın,varsın eve çok para getirmesin. ama çalışmayı sevsin.anne baba eş eline bakmasın.ayakları üstünde dursun'' açıkça soyliyim bu tip bir adamla evlenmek intihar demek.
Zaten bizimkiler kabul etmez.. surekli sorup duruyorlar is bulamadi mi hala diyeiş bulmadan evlilik vs düşünme cnm ilerde sen çalışıyorsun diye evde yatan bir koca bulmak istemezsin sanırım
Takmalısın zaten.Merhaba hanimlar,
Benim yaklasik 5 senelik bir iliskim var. Sevgilim kisa bir sure sonra okulundan mezun olacak. Cok fazla okula gitmeside gerekmiyor, gitmiyorda.
Bu yasina kadar hic calismadi. Bense kendimi bildim bileli her firsatta calisiyorum. Universitedeykende calistim tatillerde de.. ikimizinde aileleri ayni maddi olarak esit durumlarda. Aileside baski yapiyor fakat calismiyor. Nolacak hali bilemiyorum. Bunun disinda baska bir sorunum yok ama cok takiyorum kafama cunku evlendikten sonra nasil olur kim bilir diyorum.. Calis diyorum is bulamiyorum diyor ama aramiyorda dogru duzgun. Siz ne diyorsunuz?
Zaten bunun dışında başka bir soruna ihtiyacınız yok, yeterince büyük bir sorun.Ama cok seviyoruz birbirimizi ve bunun disinda hic sorunumuz yokduzeltmek icin biseyler yapmak istiyorum..
Iyide napmam lazim bana onu soyleyin. Ayrilmak disinda tabiiZaten bunun dışında başka bir soruna ihtiyacınız yok, yeterince büyük bir sorun.
güzelim seviyoruz diyorsun da evlilik de çocuk oyuncağı değil ki. her iki tarafında sorumlulukları var. evlilik aşamasına kadar bekle belki değişir farkına varır bazı şeylerin.Ama cok seviyoruz birbirimizi ve bunun disinda hic sorunumuz yokduzeltmek icin biseyler yapmak istiyorum..
23 yasinda.. ben o kadar alismisimki calismaya her firsatta bir is buldum cunku. Cok yadirgiyorum bu yuzdenEvlenirsen ayvayı yersin gibi duruyor
Çalışmayan insanı sevmem asgari ücret alsın ama çalışsın yani kaç yaşına gelmiş hala aileden geçinme nedir
birlikte bir geleceğinizin olması için sorumluluklarının farkında olması gerektiğini ona anlatabilirsin.Iyide napmam lazim bana onu soyleyin. Ayrilmak disinda tabii
Ben olsam yapamam23 yasinda.. ben o kadar alismisimki calismaya her firsatta bir is buldum cunku. Cok yadirgiyorum bu yuzden
Ya evlilik hep agzinda ama mezun olayim bakariz diyor. Bende diyorum suan okul seni yormuyor arada bir isleri oluyor onlarda calisirken yapilacak seyler. Mezun olayimda diyor hep. Nisan olunca evlen evlen basimizi yerler diyor. Kafamiz rahat simdi bozulmasin huzurumuz diyor. Ailesiylede icli disliyim severler beni. Ama nisan soz hicbisey yok.çok zor işin. ne diye çalışmıyor bir sorsana nişan düğün düşünmüyor mu? ne yapmayı bekliyor? bir tecrübesi olsun en azından. benimde dayım son sınıfta benden küçük geçen ay sözlendi o çalışmıyor ki bu zamana kadar marketten patates almamıştır o kadar tembel, sözlüsü hem okuyor hem çalışıyor bizimkinin cebine para koyuyormuş.
iyi de okuyomuşMerhaba hanimlar,
Benim yaklasik 5 senelik bir iliskim var. Sevgilim kisa bir sure sonra okulundan mezun olacak. Cok fazla okula gitmeside gerekmiyor, gitmiyorda.
Bu yasina kadar hic calismadi. Bense kendimi bildim bileli her firsatta calisiyorum. Universitedeykende calistim tatillerde de.. ikimizinde aileleri ayni maddi olarak esit durumlarda. Aileside baski yapiyor fakat calismiyor. Nolacak hali bilemiyorum. Bunun disinda baska bir sorunum yok ama cok takiyorum kafama cunku evlendikten sonra nasil olur kim bilir diyorum.. Calis diyorum is bulamiyorum diyor ama aramiyorda dogru duzgun. Siz ne diyorsunuz?
Askere gitmeyecegim diyor. Bende istemiyorum acikcasi. Bu ayri bir konu fakat evet bende boyle avutmaya calisiyorum kendim acikcasi..iyi de okuyomuş
neden çalışsın ki
okulu bitirir askerliği yapar sonra iş bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?