Tembel sevgilim! Acil yardım kızlar..

Ama mesela benim parami istemez hesap odetmez anca ben ismarlicam dersem. Hediye alir gezdirir dolastirir. Bana birsey yaptirmaz kadin parasi yiyince kendini kotu hisseden adamlardan

Bir psikologdan dinlemiştim .Okul sadece ders değildir.Sabah erken kakar okula gider ,ileride işine gider.Derslerine çalışır,ileride evliliğinde sorumluluk sahibi olur.Bir nevi hayata hazırlar diye .Okul hayatından tembelliğinden, belli ilerisi

Yani hep boyle mi gidecek Okulu cok yorucu ve ugras gerektiren isler yapiyorlar ama keske yazlari calissaydi veya suanda hazir yogunlugu azalmisken

iyi de her şeyin bi zamanı var. şu an okula giderken niye çalışsın ki. siz küçük yaşlardan beri çalışıyorsunuz diye olması gereken, doğru olan niye bu olsun ki. Her yaşın bi gelişim ödevi vardır ve bence çocukluğunu, gençliğini yaşaması gereken yaşta çalışmak çok acımasızca. Şimdi onun arkadaşlarıyla vakit geçirmesi, eğlenmesi, gülmesi gezmesi gereken, hatalar yaparak hayatı öğrenmeye çalışması gereken bir yaş. Bi ailesi olunca illa ki çalışacaktır. Sorumluluk sahibi bi insan mı ileride nasıl bi aile üyesi olur sen kestirebilirsin zaten hal ve hareketlerinden

Yani hep boyle mi gidecek Okulu cok yorucu ve ugras gerektiren isler yapiyorlar ama keske yazlari calissaydi veya suanda hazir yogunlugu azalmisken
Okulu gitmek istememe sebebi olarak ne diyor .Kendileriyle aynı okulda okuyan kişilerde de bu durum var mı.Gerçekten gitmesine gerek yok mu ,bahane mi ediyor öğrenmelisin

Okulu gitmek istememe sebebi olarak ne diyor .Kendileriyle aynı okulda okuyan kişilerde de bu durum var mı.Gerçekten gitmesine gerek yok mu ,bahane mi ediyor öğrenmelisin
Gitmesi gerekmiyor arkadaslarida gitmiyor. Benle vakit gecirebilmek icin gitmiyor. Ayda bir gitse yetiyor mezuniyeti icinoda oyle yapiyor

En yakın arkadaşımında 5 yıllık bir ilişkisi var sevgilisi 5 yıldır çalışmıyor kaç defa dedim ayrıl diye çünkü çocuk sorumsuz dalga geçiyor resmen bazen diyor hesabımda bilmem kaç bin tl para var yok iş yeri kurucam yok şurda arsamız var diye dalga geçiyor sonra da diyor şaka yaptım arkadaşımın ailesi çocuğu biliyor evlenmelerini istiyor artık çocukta iş yok evlenmeye de niyeti yok sanırım evlenmeyin sorumsuz insanlarla

Mesleği ne olacak peki
yani okul bitince hemen iş bulunacak türden mi yoksa
kpss ile zor alım yapan özel sektörde ise mutlaka deneyim isteyen işlerden mi

Ama mesela benim parami istemez hesap odetmez anca ben ismarlicam dersem. Hediye alir gezdirir dolastirir. Bana birsey yaptirmaz kadin parasi yiyince kendini kotu hisseden adamlardan

İyi de ödediği hesap onun kazandığı para değil zaten. Anne babasından aldığı harçlıkla hesap ödemek kolay. Önemli olan kendi alın teriyle kazandığı parayla ödeyebilmesi..

Bende bu seneye kadar calismamistim.mesleki olarak kendimi gelistirebilecegim bi is buldum ve severek calistim. Hic bi meslegi kucumsemiyorum ama bana bolumumlr ilgili ileride bisey katmayacagi icin tezgahtarlik,garsonluk yapmak istemedim. Mesleki acidan kendisine bi Sey katabilecek Bi is bulursa belki calismak isteyebilir

iyi de okuyomuş
neden çalışsın ki
okulu bitirir askerliği yapar sonra iş bulur

Ama öğrencilerin çoğu son sene çalışır yoksa iş tecrübesi olmaz artık kolay değil tecrübe soruyorlar direk. Bende 3. sınıftan sonra çalıştım ki okulda arkadaşlarımın hemen hemen hepsi çalışıyordu. O zamanlar çalışmayanlar şuan işsiz

Çalışmayı sevmeyen erkek kadar sevimsiz birşey yok. Mesleği ne olursa olsun çalışmayı sevmiyorsa işyerlerinde hep bir problem çıkar, suçlu da hep işverenlerdir zaten.

Insaat muhendisi olacak

oo o zaman şimdiden aktif olması lazım
mühendisik gibi meslekler özellikle özel sektörde calışmayı düşünüyorsa şimdiden kendini tanıtmalı diye düşünüyorum
Öyle yattığı yerden okul bitsin nasıl olsa calışırım demekle olmaz
bu saatten sonra sizin yapacağınız pek de bir şey yok bence
ailesi bu rahatlığa alıştırmış
siz böyle çalışırken onun böyle sorumsuz olması büyük sorun

Bende aynen boyle dusunuyorum.
Kartvizit bastirip hediye etmeyi dusundum yilbasinda. Nasik fikir

Amannn canım iş hayatına atılmadan evliliği düşünme yoksa " kakılmış ve itilmiş " gibi olursunuz !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…