Benim ablamın eşi de öyleydi iş aramazdı, bulunan işlere bahane bulur çalişmaz ablamın eline bakardı. Ama bak ablamı inanılmaz çok seviyordu aşıktı onsuz yapamazdı. Sonuç boşandılar üç yıl önce. Şu an sevgilisiniz tabi şimdi hiç bir sorumluluğu yok sana bakmak zorunda değil ama evlenince öyle sorumsuz , eli ayağı tuttuğu halde çalışmayan, başkalarına muhtaç yaşayan aciz bir adamı gene de sevebilirmisin? Ha o çok sever canım ona göre hava hoş. Evlenirsek değişir diye düşünme bence çünkü başta nasılsa öyle devam eder bence.
Yani hep boyle mi gidecekBir psikologdan dinlemiştim .Okul sadece ders değildir.Sabah erken kakar okula gider ,ileride işine gider.Derslerine çalışır,ileride evliliğinde sorumluluk sahibi olur.Bir nevi hayata hazırlar diye .Okul hayatından tembelliğinden, belli ilerisi
bence sen benim bugün pamuk kalbinden taşınıyorum isimli konuma bir göz at
Okulu gitmek istememe sebebi olarak ne diyor .Kendileriyle aynı okulda okuyan kişilerde de bu durum var mı.Gerçekten gitmesine gerek yok mu ,bahane mi ediyor öğrenmelisinYani hep boyle mi gidecekOkulu cok yorucu ve ugras gerektiren isler yapiyorlar ama keske yazlari calissaydi veya suanda hazir yogunlugu azalmisken
Bu sorun dışında hiçbir sorunumuz yok dıyosunda . BU SORUNDA BAYA BÜYÜK BİR SORUN..Ama cok seviyoruz birbirimizi ve bunun disinda hic sorunumuz yokduzeltmek icin biseyler yapmak istiyorum..
Gitmesi gerekmiyor arkadaslarida gitmiyor. Benle vakit gecirebilmek icin gitmiyor. Ayda bir gitse yetiyor mezuniyeti icinoda oyle yapiyorOkulu gitmek istememe sebebi olarak ne diyor .Kendileriyle aynı okulda okuyan kişilerde de bu durum var mı.Gerçekten gitmesine gerek yok mu ,bahane mi ediyor öğrenmelisin
En yakın arkadaşımında 5 yıllık bir ilişkisi var sevgilisi 5 yıldır çalışmıyor kaç defa dedim ayrıl diye çünkü çocuk sorumsuz dalga geçiyor resmen bazen diyor hesabımda bilmem kaç bin tl para var yok iş yeri kurucam yok şurda arsamız var diye dalga geçiyor sonra da diyor şaka yaptım arkadaşımın ailesi çocuğu biliyor evlenmelerini istiyor artık çocukta iş yok evlenmeye de niyeti yok sanırım evlenmeyin sorumsuz insanlarlaMerhaba hanimlar,
Benim yaklasik 5 senelik bir iliskim var. Sevgilim kisa bir sure sonra okulundan mezun olacak. Cok fazla okula gitmeside gerekmiyor, gitmiyorda.
Bu yasina kadar hic calismadi. Bense kendimi bildim bileli her firsatta calisiyorum. Universitedeykende calistim tatillerde de.. ikimizinde aileleri ayni maddi olarak esit durumlarda. Aileside baski yapiyor fakat calismiyor. Nolacak hali bilemiyorum. Bunun disinda baska bir sorunum yok ama cok takiyorum kafama cunku evlendikten sonra nasil olur kim bilir diyorum.. Calis diyorum is bulamiyorum diyor ama aramiyorda dogru duzgun. Siz ne diyorsunuz?
Ama mesela benim parami istemez hesap odetmez anca ben ismarlicam dersem. Hediye alir gezdirir dolastirir. Bana birsey yaptirmaz kadin parasi yiyince kendini kotu hisseden adamlardan
Insaat muhendisi olacakMesleği ne olacak peki
yani okul bitince hemen iş bulunacak türden mi yoksa
kpss ile zor alım yapan özel sektörde ise mutlaka deneyim isteyen işlerden mi
iyi de okuyomuş
neden çalışsın ki
okulu bitirir askerliği yapar sonra iş bulur
Insaat muhendisi olacak
Bende aynen boyle dusunuyorum.oo o zaman şimdiden aktif olması lazım
mühendisik gibi meslekler özellikle özel sektörde calışmayı düşünüyorsa şimdiden kendini tanıtmalı diye düşünüyorum
Öyle yattığı yerden okul bitsin nasıl olsa calışırım demekle olmaz
bu saatten sonra sizin yapacağınız pek de bir şey yok bence
ailesi bu rahatlığa alıştırmış
siz böyle çalışırken onun böyle sorumsuz olması büyük sorun
Haklisin belkide abartiyorumKonu biraz abartılmamış mı?
Okurken çalışabilir tabii de genelde okul bitirilir, sonra iş hayatına girilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?