Tembel sevgilim! Acil yardım kızlar..

Benimki hic calismadi

Yakinda mezun olacak o zamana kadar susuyorum. Bu sekilde ailemde izin vermez bende yapamam..

Tabiki zoruma gidecek evlenemeyiz zaten. Ben dedigim gibi her firsatta calistim belli bir duzenim yasam standartim var. Seviyorumda gozum kor degil o kadar. Yapamam..

Iyide napmam lazim bana onu soyleyin. Ayrilmak disinda tabii
Adamın içinde olacak, ite kaka nereye kadar?
Ana babasına hayrı dokunmayan adamdan hayır mı beklenir.
İlerde sinir krizleri gecirisin yola getiricem diye.
Allah hayırlı etsin ama adam dediğinin eli ekmek tutacak.

tembelliğin çaresi yok. bir insan tembelse tembeldir yani. ha kendine göre bir iş bulur belki para kazanır. bu defa da yorgunum, şöyle sıkıntım var böyle sıkıntım var şikayet eder durur. hele aynı evdeyken bu çekilmez bence. çalışıp eve döneceksin. af edersin senin evde ayakların k...na çarpacak o yorgunum deyip yatacak. sen market market gezeceksin o sevmiyorum deyip sana yıkacak. tembel erkek ve cimri erkek bir de anne bağımlısı erkek bence uzak durulması gereken 3 erkek tipi.

Ne var ki bunda? Burda akış bu aman sen oku adam ol çocuğum, okul biter iş bulur.. Maddi sıkıntı yoksa, özel durumlar dışında okurken çalışan çok çok az.
Bu onu tembel yapmaz bu şartlar ve normlarda normal yapar. Farklı olan sensin. Okurken çalışmadı diye bu adam tembel ya da evine bakamaz olacak diye bir şey yok. Bir sürü arkadaşım okudu, askere gitti, çalışmaya başladı ve evlendi. Gayet de adam gibi adamlar. Sen kendini farklı ve üstün görüyorsun.
Bu huyunu bırak yoksa hep bi adamı taşımak zorunda kalırsın..

Kizlar hepinize tesekkur ediyorum yorumlariniz icin. Dayisi bir is almis onunla beraber is yapacaklarmis kendi meslegi ilede alakali. Sanirim bana oldugu kadar ailesinede dert olmus. Kendisi simdilik memnun gorunuyor yari zamanli calisacak gibi birsey olacak en azindan bir yerden baslamis olacak diye seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…