- 24 Temmuz 2015
- 670
- 1.674
- 28
Herkes okurken çalışmak zorunda mı ?
Zaten bir ömür çalışacak şimdi bari rahat bırak üniversite okurken .
ama rahat iş bulunan bir bölüm değilse mezun olmadan bir sene önce bile iş aramaya başlaması bile yetmiyorHerkes okurken çalışmak zorunda mı ?
Zaten bir ömür çalışacak şimdi bari rahat bırak üniversite okurken .
Klasik olacak ama sevgi karın doyurmuyor canım.Ama cok seviyoruz birbirimizi ve bunun disinda hic sorunumuz yokduzeltmek icin biseyler yapmak istiyorum..
Ama öğrencilerin çoğu son sene çalışır yoksa iş tecrübesi olmaz artık kolay değil tecrübe soruyorlar direk. Bende 3. sınıftan sonra çalıştım ki okulda arkadaşlarımın hemen hemen hepsi çalışıyordu. O zamanlar çalışmayanlar şuan işsiz
Para her şey değildir ama çok şeydir de...Olmayınca da olmuyor.Sevgi karın doyurmuyor. Mezun olsun biraz bekle yine çalışmazsa o zaman sevgini bir kenara bırak mantığınla düşün derim..Ama cok seviyoruz birbirimizi ve bunun disinda hic sorunumuz yokduzeltmek icin biseyler yapmak istiyorum..
Okulu agir ve zordu ama tatillerde calismaliydi diye dusunuyorum. Okula gitmesi gereken gunler var sadece o gunler gidiyor her hafta bile degil ayda bir iki ayda bir gibiben de çalıştım deneyimim ve harçlığım olsun diye
ama çalışmayana da neden çalışmadın denmemeli bence
benim de erkek kardeşim var 2. sınıf
durumumuz müsait olursa neden son sınıfta çalışsın ancak staj falan yapar
öğrencilik de yaşanmalı
ama konu sahibinin sevgilisi okula da gitmiyomuş onu bilemiyorum
Ama cok seviyoruz birbirimizi ve bunun disinda hic sorunumuz yokduzeltmek icin biseyler yapmak istiyorum..
25 yasindayimBundan buyuk sorun olurmu? Askin sevginin karin doyurmadigini bilmiyosun galiba. Bu haytta para lazim. Yasin kucuk diye dusunuyorum.
25 yasindayim
Yani okul bitsinde diyor. Simdi calisacagimda ne olacak diyor. Arada bir bana is bulalim diyor. Yardimci olmaya calisiyorum ama havada kaliyor muhabbetdaha üniversite okuyomuş ama bende üni okurken çalışmak istememiştim işime gelmişti çalışmamak zaten bütün hayatım boyunca çalışacam diye. hatta üni çabuk bitmesin diye hazırlık falan okudum atlamadım hazırlığı. şimdi paşa paşa çalışıyorum. size de bahsediyodur gelecek planlarından ne yapmak istiyo ne düşünüyo oradan anlayabilirsiniz.ama gerçekten tembelse düşünmen lazım baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?