Tembel sevgilim! Acil yardım kızlar..

Herkes okurken çalışmak zorunda mı ?
Zaten bir ömür çalışacak şimdi bari rahat bırak üniversite okurken .

babam bana milyarları olan zengin biriyle evleneceğine ayda 1000 lir kazanan çalışkan biriyle evlen der
şimdi ki erkekler kendi karısına bakmıyor çalışmasını istiyor bir de tembel adam neler yapar

sonrasında çeken sen olursun. üstüne peşisıra da çocuk yapar bu tipler. bilgin olsun.
nerden mi biliyorum. abim böyle bir tip. akıllı yengem işsiz haliyle evlendi onunla. ama ne var biliyor musun.. bu hali dert eden ikisi de değil analar oluyor...

Ama cok seviyoruz birbirimizi ve bunun disinda hic sorunumuz yok duzeltmek icin biseyler yapmak istiyorum..
Klasik olacak ama sevgi karın doyurmuyor canım.
Eşinin çalışma azmi isteği olmamasını ilerde anlarsın. Çok değil evlendikten 3-5 ay sonra kafana dank eder.
Kadın belli bir yere kadar ama erkek azimli istekli hırslı olmalı
Yanlış düşünüyorsun

daha üni öğrencisi. tüm hayat boyu çalışacak. çok da üstüne gitme. okul bitip ailesinin eline bakmaya devam ettiğinde, sizin ilişkiniz de ilerleyip ciddiyete binme zamanı gelince dank edecek kafasına aslında. tüm bunlar olmadan önce eğer içinden gelmiyorsa kim ne derse desin çalışmaz. kendisi yaşayıp görecek.

ben de çalıştım deneyimim ve harçlığım olsun diye
ama çalışmayana da neden çalışmadın denmemeli bence
benim de erkek kardeşim var 2. sınıf
durumumuz müsait olursa neden son sınıfta çalışsın ancak staj falan yapar
öğrencilik de yaşanmalı
ama konu sahibinin sevgilisi okula da gitmiyomuş onu bilemiyorum

Ama cok seviyoruz birbirimizi ve bunun disinda hic sorunumuz yok duzeltmek icin biseyler yapmak istiyorum..
Para her şey değildir ama çok şeydir de...Olmayınca da olmuyor.Sevgi karın doyurmuyor. Mezun olsun biraz bekle yine çalışmazsa o zaman sevgini bir kenara bırak mantığınla düşün derim..

Okulu agir ve zordu ama tatillerde calismaliydi diye dusunuyorum. Okula gitmesi gereken gunler var sadece o gunler gidiyor her hafta bile degil ayda bir iki ayda bir gibi

Bundan buyuk sorun olurmu? Askin sevginin karin doyurmadigini bilmiyosun galiba. Bu haytta para lazim. Yasin kucuk diye dusunuyorum.

sevgiyle karin doyuyormu sevgiyi alip sirtina giyiyormusun tamam cok para insani azdirir ama herkesin hayatini idame ettirecek kadar para kazanmasi lazim para olmayinca istedigin kadar sev bi sure sonra askta biter sevgide oturur birbirinizi yersiniz

Evlenince değişir diyorsan bir kere onu geçeceksin.
Sonra ben hep böyleydim dediğinde zoruna gitmesin
Benim doktor mühendis vs kriterim yok
Çalışsın evde oturmasın bana yeterli.

Pekte kucuk degilmissin.
Peki zoruna gitmiycekmi ilerde sen calisip o yedikce?
Cunku bu yolda ilerliyorsan aynende boyle olucak. Degismiycek.
Hem cabasi bu adam calismadiginda sen eve para getirdiginde hic bisy daha super olmuycak.
Bos gezenin bos kalfasi misali baska seylere saricak belki: icki, kumar, kari kiz.
Yani sen para getiriyosun diye seni dahada sevmiycek, bunuda bil.
Degerin hic anlanmiycak.

bi erkekte çalışkanlık çok önemli gerçekten. tembel erkek hiç çekilmiyor. çevremde öyle bi kaç kişi var eşleriyle bu yüzden çok sorun yaşıyorlar. bence sen de üzerine düşmelisin baktın ciddi ciddi tembel gerçekten çalışmak istemiyor o zaman evlilik zor...

daha üniversite okuyomuş ama bende üni okurken çalışmak istememiştim işime gelmişti çalışmamak zaten bütün hayatım boyunca çalışacam diye. hatta üni çabuk bitmesin diye hazırlık falan okudum atlamadım hazırlığı. şimdi paşa paşa çalışıyorum. size de bahsediyodur gelecek planlarından ne yapmak istiyo ne düşünüyo oradan anlayabilirsiniz.ama gerçekten tembelse düşünmen lazım baya

Yani okul bitsinde diyor. Simdi calisacagimda ne olacak diyor. Arada bir bana is bulalim diyor. Yardimci olmaya calisiyorum ama havada kaliyor muhabbet

Sizin konunuzu okuyunca aklıma en yakın arkadaşımın eşi geldi.
Oda küçük yaşlardan beri( 11 yaşından itibaren) okul olmadığı dönemlerde çalışmaya başlamış.
Daha doğrusu ailesi zorlamış.. Orta okul dönemin de, lise de ve üniversite dönemin de yaz dönemlerin de sürekli çalışmış ve okulunu da bitirmiş.. Sanırım küçük yaşlardan beri çalıştığı için çalışmaktan nefret ediyor.
Rahat bir işi olmasına rağmen ayakları geri geri gidiyor.. Ama o konu dışın da sorumluluk sahibi, çalışkan bir arkadaş..
Bence bu durum psikolojik olabilir Erkek arkadaşınızın da çalışmayı istememesi altın da psikolojik neden olabilir..
Ne tesadüf o da inşaat mühendisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…