Tembelliğim, bir türlü harekete geçemeyişim..

Hangi kitap rica etsem adını

Belli oluyor ilk çocukta çocuk sahibi olmanın zorlayıcılığının bu kadar uzun süreceği, yorhunluğun kronik hale geleceği bilinmiyor. Çevreye bakınca, internette görünce anneleri evde yaşananları tahmin edemiyorsunuz. Ben de bizzat yaşadım bunları.

Bebeğinizi emanet edebileceğiniz biri varsa ben işe dönmenizi tavsiye ederim. Hem sosyallesirsiniz hem kafanız dağılır hem enerjiniz gündeminiz değişir. Ev ortamında bebekle bir ileri iki geri pek bir şey yapılamıyor hele ki motivasyon düşükse. İş ortamı, bir şeyler için uğraşmak bitirmek bence size çok iyi gelecektir silkelenmis olacaksınız diye düşünüyorum. Aynısını yaşamış biri olarak yazmak istedim

Sanki ben yazmisim kelimesi kelimesine. Oglum 8. Aya girdi. Yapmam gereken cok sey var en bastada kilo vermek Ama gıdım hevesim hedefim ilerlemiyor. Kendimden sikayetim cok. Ama her gun bir sonraki gune baglaniyor ve haftalar geciyor
Bin tane plan yapiyorum. Ama yok

Aslında hiç çocuk sahibi olmama bağlamamıştım bu halimi
Evet çalışmayı düşünüyorum ben de, bakalım inşallah ayarlayabilirsek bakıcı konusunu

Sürekli kendimle savaş halindeyim, şunu yapayım bunu yapayım diye ama tık yok… Ne olacak bu halimiz

Ben direk konuyu okur okumaz eee çocuktan dedim direk. Benim de bebeğim 6 aylık. İstesem de yapamıyorum ki

Ben de böyleyim ama bebek yok… alışkanlıkların gücü diye bi kitap var, onu okuyanlar bu durumdan hep kurtulmuş. Ama ben tembellikten başlayamadım tabi

Düşüktür muhtemelen. Takviye kullanmam gerektiğini biliyorum ama o konuda da bir adım atmıyorum nasıl bir ruh halindeysem
Bebege kullaniyorsunuzdur d vitamini muhakkak eczaneden kendinize de alin ya da onunkinden kullanin. D vitamini eksikligi halsizlik yapar dedi doktorum.

Doğumdan sonra bu durumda olmanız normal ama 1 sene biraz fazla olmuş galiba :) İşe döndüğünüz zaman belki toplarsınız şuan rahatlığa alışmışta olabilirsiniz.

Doğumdan sonra bu durumda olmanız normal ama 1 sene biraz fazla olmuş galiba :) İşe döndüğünüz zaman belki toplarsınız şuan rahatlığa alışmışta olabilirsiniz.
Evet değil mi 1 sene geçmiş doğumun üzerinden, artık normale dönmüş olmam gerekirdi. O nedenle bu ruh halimin sebebi doğum değil diye düşündüm hep bende.. Sanki sorun daha çok benimle alakalı..

Evet değil mi 1 sene geçmiş doğumun üzerinden, artık normale dönmüş olmam gerekirdi. O nedenle bu ruh halimin sebebi doğum değil diye düşündüm hep bende.. Sanki sorun daha çok benimle alakalı..
Daha önceden sizde bu tembellik yoksa özünüz bu değildir, özümüzde bir problem yoktur ve normaliniz eski halinizde. O yüzden sizde bir problem yok, eninde sonunda düzeleceksiniz. Bazıları küçüklükten gençlikten itibaren böyledir, o çok zor değişir işte. Boyle bakin, boylece vucudunuz ve bilincaltiniz da ben degisecegim Eskimo Galilee donecegim benim normalim bu diyerek tembellikten uzaklaşacaktır

Kesinlikle böyle biri değildim evet. Sağolun cevabınız için

10 aylık bebekle bende aynı duru dayım. Önümüzdeki hafta tahlil taptırıcam bakalım ne çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…