tembellik hastalığı

Şimdi nasılsınız
hala aynıyım şuursuzca geçiyor günlerim mutlu değiilm. kendimi işe yaramaz biri gibi görüyorum. çocukla vakit geçirmek istemiyorum artık uyusa diye gözüne bakıyorum. eşimle doğru dürüst bir aktivite yapamıyoruz uzaklaşıyoruz gün geçtikçe, hiçbir dostum yok, anneme karşı geçmişten gelen öfkelerim var, ev çok düzensiz dağınık pis.. insan bir şeyi de tam yapamaz mı yaa.. her şey eksik yarım hayatımda

Size bişey diyim mi bende de bu denli olmasa da var
Ama eşime asla belli etmiyorım
Haftasonları gezmeye gidiyoruz
Neşeliyim falan
Keşke siz de belli etmeseydiniz
İnsanlar kaçar sizden
Belki de saklayamayacak kadar ilerlemiş bir tembellik
Ben de örnek veriyim
Yemek yapmak gram mı içinden gelmez bi insanın
Çorba yap bari be kardeşim yok
Askıdan kıyafetime bakmak için alsam, geriye koyacak mecalim yok ki bugün oldu bu vaka
İki senedir cam silmedim asla
Yemek ve temizlik yapmaya mecalim olmayışını belli etmiyorum
Şunu unutma ki tembel ve halsiz kişiyi kimse sevmez
Meziyetsizliğe bakar mısın
Nasıl belli etmiyorsun dersen
Genelde eşime denk geliyo yemek yapma olayı
Çalışma saatlerinden dolayı
Ben en basit yoldan gidiyorum
2 kaşık yağda , iki bardak pirinci kavur
Üstüne 3 bardak suyu koy (biraz tuz)
Hooopppp pilav
2 2 3 yöntemi bu
Torbaya küçük küçük patates doğra, tuz, kekik, pul biber, z yağı, sarımsak , at fırına enfes aromalı fırın patates (torbada omları harmanla sora yağlı fırın kağıda dök)
Vb
Ama keşfettiğim kadarıyla bunun sadece halsizlikle diil isteksizlikle de alakası var
Enerjiyle
Ya da bıkkınlık vb etkenler
Önceden evlenmeden önce eşime yemek yapar verirdim
Ağlamıştı hatta duygulanmıştı
Kurufasulye pilav
Nasıl da özenerek üstüne streç film geçirirdim tabağın....

Allah korusun öyle bir şeyden. Söylediğin şey çok tehlikeli..,
Hayat senin, ancak sen çabalarsan birşeyleri değiştirebilirsin.

Sen kendinden zevk almıyorsun ki eşim benden zevk alsın istiyorsun. Önce kendini sev ve geliştir. Sen mutlu ol ki çevreni mutlu edebilesin. Şu an oğlun küçük anlamıyordur ama büyümeye başladıkça o da sendeki mutsuzluğu hissedip ondan beslenecektir. Bunu unutma lütfen.

Birinin kvdesi yazmıs bunu bence

Ben rahatın battığı bir insanim, eşim dalga gecer benimle şöyle ayağını uzatıp hic dinlenme sen diye, bende özeniyorum
Amacım tembellere nispet yapmak kesinlikle değil.... lakin bugün kendime çok kızdım. Dün hiç oturmadım. Gece yorgunluktan dilim dışarda uyudum. Evde hiç oturmuyorum sürekli bir şey yapma halindeyim. Bugün üçten altıya kadar birşey yapmama kararı aldım. Yatıp yuvarlanma ödevi verdim resmen kendime. Bir saatim kaldı çok şükür sonra kalkıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…