tembellik hastalığı

Ya yemin ederim süan resmen kendimi okudum surada demeli benden bi tane daha varmis vaybe dedim ay birde çözüm bulsak

Bende son bir yıldır aynen anlattığınız gibiyim, önceki senelerde günde 3 saat çocuğumla oynadigimi, kaydiraklarda beraber kayıp eglendigimi, zevkle cesit cesit yemekler tatlilar yaptigimi bilirim. Şimdi icimden ne oyun oynamak, ne yemek.yapmak, ne evi toplamak gelmiyor. Ama bem çok zor zamanlar geçirdim maddi anlamda ve hala ciddi sıkintidayiz maalesef. Ben çok yorgunum ve enerjim yok hiçbirşey yapmaya. Iyi düşünün sizi de yoran bu hale getiren sebepler, yorulmusluklar vardır muhakkak.
Bu arada bana çok sempatik geldiniz, kötü gelmediniz. Kötüyüm diye kendinize yuklenmemek ilk adim olmali bence.
Bu düşü ve iyice dibe ceker sizi. Sevgiler.

nasıl bir tedavi veriyolar ki onun için? instagramımı kapatım ama yine deoyalanacak çok şey buluyorum
Bmdun yazmizstim ayını kendini okudum diye melissacim ben kendimce çocuk bulmuş çalışıyorum çok olmasada itire kaktira biraz canlamaya çalışıyorum ne yapiyirum geceleri youtubdan erdem taskinsunun meditasyonlari ova ertelemeyi bırak hergün onu dinlemeye çalışıyorum yatmadan mutlaka üç kevser süresi okuyuorum istediğim saatte kalkmama yardımcı olur diye okumuştum biryerde ama en çok faydasını gördüğüm şey onuda tesduf nette bulmuştum ışte telefonla ne kadar cook bos vakit gecirdigimin bir diğer göstergesidir buda en çok atakan sönmesin hayatım değişti çok adresinde ücretsiz telkin indirdim ertelemeyi bırak adında onu bolbol dinledim fydasinolunca sırayla ücretli telkinlerde aldım eklemeler yaptım temizliği sevin disiplinli olun erken kalkın dağınıklığı kontrol altına alın telkinlerini aldım geceleri uykuydayken sabaha kadar telefon basucimda çalıyor bazen onu bile açıp dinlemek usendigim oluyor onunda kuralı 21 günü kesintisiz dinlemek ki faydası oluyor eğer isterseniz bana özel mesaj ayın ücretli satin aldilklarimdan da size atayim bir deneyin kesinlikle bir reklam yapmiyorum arkadaşlar isteyn kendisi satın aldım isteyen ucretsizlerden denesin tek amacım kendimde bu sikintiyadim bir kisye bile faydaml olabilirse ne mutlu bana bir dua edersiniz olur biter kimin kime duasi kabul olunur bilinmez sevgiler

[QUOTE="Sacakli pasakli, post: 58854072, member: 927801 ben dun yazmizstim ayını kendimi okudum diye melissacim ben kendimce çozum bulmata çalışıyorum çok olmasada itire kaktira biraz canlamaya çalışıyorum ne yapiyirum geceleri youtubdan erdem taskinsunun meditasyonlarindan ertelemeyi bırak hergün onu dinlemeye çalışıyorum yatmadan mutlaka üç kevser süresi okuyuorum istediğim saatte kalkmama yardımcı olur diye okumuştum biryerde ama en çok faydasını gördüğüm şey onuda tesduf nette bulmuştum ışte telefonla ne kadar cook bos vakit gecirdigimin bir diğer göstergesidir buda en çok atakan sönmesin hayatım değişti çok adresinde ücretsiz telkin indirdim ertelemeyi bırak adında onu bolbol dinledim fydasinolunca sırayla ücretli telkinlerde aldım eklemeler yaptım temizliği sevin disiplinli olun erken kalkın dağınıklığı kontrol altına alın telkinlerini aldım geceleri uykuydayken sabaha kadar telefon basucimda çalıyor bazen onu bile açıp dinlemek usendigim oluyor onunda kuralı 21 günü kesintisiz dinlemek ki faydası oluyor eğer isterseniz bana özel mesaj ayın ücretli satin aldilklarimdan da size atayim bir deneyin kesinlikle bir reklam yapmiyorum arkadaşlar isteyn kendisi satın aldım isteyen ucretsizlerden denesin tek amacım kendimde bu sikintiyadim bir kisye bile faydaml olabilirse ne mutlu bana bir dua edersiniz olur biter kimin kime duasi kabul olunur bilinmez sevgiler[/QUOTE]

Bende öyleyim tembelim çok hemde ve hiç mutlu değilim sürekli yatarak bişeyler izliyorum. Sürekli uyumak istiyorum. Öyle tembelim ki sırf kendime görmediğim için 4 gün duşa girmiyorum. Kendi doğum günüme gitmeye erindiğim için teyzem hasta demiştim. Sürekli uyumak istiyorum

Çok çok acil spora başlamanızı ve d vitamini tahlili olmanızı öneririm. Spor insan hayatina adrenalin ve serotonin hormonlarını yoğun olarak sokuyor. Bu iki hormon sizi ataletten çıkarıyor gerçekten. Benimde iki çocuğum var dört ve üç yaşında. Geçen sene aynı dediğinz moddaydim. Yeni taşındığımiz evi usengeclik ve tembellik ten 4 ayda yerleştirememistim açılmamış kolilerle yaşıyorduk. Eşim fazladan nöbet alır olmuştu evde durmamak için. Yani dibi görmüş hala yuvarlanıyordum. Israr kıyamet verdiğim tahlilde kritiğinde kritiği seviyede d vitamini eksikliği tespit edildi. Hemen iğneye başladım. Bu biraz beni atalettsn siyirsada tam anlamıyla düze cikamamistim. Oğlumu yüzmeye goturdugumuz merkezde günlük yarım saatle bende yüzmeye başladım eşlik etmek için. Bir iki drken ciddi ciddi sanki derin bir uykudan uyanircasina o uyusuklugu attım üstümden. Kış dönemi için eve eliptik aldım ne zaman uyuzluk gelse çıkıp bı 15 dkka yapıyorum nabız yukseltiyorum gerçekten adrenalin shot vurulmuş gibi enerjim yerine geliyor.

Ne guzel bir suru tembel gelmisbayiliyorum boyle insanlara,nasil da ozeniyorum anlatamam.
Ben rahatın battığı bir insanim, eşim dalga gecer benimle şöyle ayağını uzatıp hic dinlenme sen diye, bende özeniyorum

Huylu huyundan vazgeçmez.
Can çıkmayınca huy çıkmaz, diyesim geldi.
Kendimden biliyorum :))

Sosyal medya bağımlısı olmuşsun benzer yerleri var bende öyleyim özellikle bu site de acayip vakit alıyor( kendi adıma)

Sosyal medya bağımlısı olmuşsun benzer yerleri var bende öyleyim özellikle bu site de acayip vakit alıyor( kendi adıma)
Belki komik gelecek ama bu siteye girince çıkamıyorum ve bazen yorumlardan kişilerin yüzlerini nasıl biri olduklarını hayal ediyorum sıyırdım galiba :)

merhaba nasılsınız? durumunuz aynı mı dvam ediyor?

merhaba benim de 1 senelik havuz üyeliğim var ama kasım ayından beri gidemiyorum, hiç canım istemiyor, tembellik yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…