hiç özenilecek şey değil, tutun çıkarın bizi bu dipsiz kuyudan..Ne guzel bir suru tembel gelmisbayiliyorum boyle insanlara,nasil da ozeniyorum anlatamam.
ama illa ki değişir insan biraz değil mi, ben değişebileceğimi düşünüyprum ama nası bilmiyorum, iç motivasyonum yok hiç.. blki birisi beni hizzaya getirecek bişeyler yazar kendime gelirim diye paylaştımHuylu huyundan vazgeçmez.
Can çıkmayınca huy çıkmaz, diyesim geldi.
Kendimden biliyorum :))
Yaaa demeyin oyle. İnsan nasil mutluysa ve rahatsa oyle yasamali bence.hiç özenilecek şey değil, tutun çıkarın bizi bu dipsiz kuyudan..
face ve instagramımı kapattım 3 ayı geçti ama tembelliğim geçmedi hemen bir yere uzanıp telefonu elime alıyorum, hiç bakacak biey bulamazsam youtube dan bişeyler izliyorum yeni dizilere bakıyorum falanBu yalnızca sizin sorununuz değil. Çoğu insan malesef sosyal medya bağımlısı. Telefondan sosyal medya uygulamalarını silerek başlayın. Akıllı telefonlar bütün vakti ve enerjiyi sömürüyor.
ama ben mutlu değilim bu kadar tembel olmaktanYaaa demeyin oyle. İnsan nasil mutluysa ve rahatsa oyle yasamali bence.
Valla ben cevremdeki insanlara bakiyorum daama ben mutlu değilim bu kadar tembel olmaktanevim aşırı dağınık bazen yerdeki bişeyin üstünden atlıyorum alıp yerine bile koymuyorum. her gün 15 dk evin bir bölgesini toplayayım diye hedef belirledim ama onu bile yapmak istemedim
1.5 senedir emziriyorum oğlumu, 3 öğün yemek yaparım ayrıca ona evde yemek bazen olur bazen olmaz, genelde temizlikçi çağırırm temizlik için en son evi ne zaman süpürdüm bilmem, mutfak mesela her gün süpürülse olur kırık oluyor onu gırgırlamak bile zor geliyor çoğu zaman bırakırım günlerce kalır öyle, mükemmel olayım şöyle tittiz olayım falan istemiyroum varsın camım silinmemiş olsun ama az düzenli olayım istiyorum yaaValla ben cevremdeki insanlara bakiyorum da
Cocugunu emziren yok (memeleri bozulmasinmis)
Cocuguna corba yapan yok (disardan yiyorlar)
Evde yemek yapan zaten yok (calisiyorlar yorgunlarmis)
Evini temizleyen yok (gerek yokmus temizlik yapmaya)
Evde isi olan,utusu,camasiri olan hic yok herkes sokaklarda
Ve nasil mutlular size anlatamam
Ben planli programli yasiyorum cidden o kadar mutlu degilimdir inanin.garip ama gercek
Zaten mukemmel olmaya gerek yok,bu islerin tamami uzerinize zimmetli de degil,eger evliyseniz esinizle bolusmelisiniz bu sorumluluklari. Duzen dediginiz seyi tek basina sizin saglamaniz beklenemez,esinizle beraber birbirinizi alistirin. Herkes aldigini yerine koysun,camasira bulasiga birbirinize yardim edin,herkes kendi kiyafetini utulesin mesela. Temizlikci cagirirsiniz elbette ama cocuklu bir ev her gun kirlenir,ille ucundan tutmak gerekir.1.5 senedir emziriyorum oğlumu, 3 öğün yemek yaparım ayrıca ona evde yemek bazen olur bazen olmaz, genelde temizlikçi çağırırm temizlik için en son evi ne zaman süpürdüm bilmem, mutfak mesela her gün süpürülse olur kırık oluyor onu gırgırlamak bile zor geliyor çoğu zaman bırakırım günlerce kalır öyle, mükemmel olayım şöyle tittiz olayım falan istemiyroum varsın camım silinmemiş olsun ama az düzenli olayım istiyorum yaa
eşime de söyele söylene yaptırıyorum bişeyler ama o kadar yoruldum ki söylenmekten de, geçen kendi ütüsünü kendi yaptı diye bana espri yapıyor avrat alacakmışım alamamışım falan diye, ben de köyünden bir kız alsaydın her işini yaptırırdın veya sen niye evlendin ki eve hizmetçi alsaydın dedim ama çok dokundu bu söz.. benim bişeyimi ütüledi sanki sadece kendi gömleğini ütülemişZaten mukemmel olmaya gerek yok,bu islerin tamami uzerinize zimmetli de degil,eger evliyseniz esinizle bolusmelisiniz bu sorumluluklari. Duzen dediginiz seyi tek basina sizin saglamaniz beklenemez,esinizle beraber birbirinizi alistirin. Herkes aldigini yerine koysun,camasira bulasiga birbirinize yardim edin,herkes kendi kiyafetini utulesin mesela. Temizlikci cagirirsiniz elbette ama cocuklu bir ev her gun kirlenir,ille ucundan tutmak gerekir.
1 oğlum var canım, kuzum diyorum ona da yanlışlıkla kızım diye yazmışım bir yerde. kızım olsun isterim abi:)) yıllar sonra bir ara çocuk düşünürsemKaç çocuk oşduğunu anlamafım bir kız çocultan bide erkek çocultan bahsedilmiş ayrı ayrı mesajlarda
Hah iste sorununuzun kaynagi bulundu. Esiniz. Avrat ne ya,ayip. Hizmetci mi almis es mi? Evlenmeseydi donunu kendi yikamayacak kiydi sanki.eşime de söyele söylene yaptırıyorum bişeyler ama o kadar yoruldum ki söylenmekten de, geçen kendi ütüsünü kendi yaptı diye bana espri yapıyor avrat alacakmışım alamamışım falan diye, ben de köyünden bir kız alsaydın her işini yaptırırdın veya sen niye evlendin ki eve hizmetçi alsaydın dedim ama çok dokundu bu söz.. benim bişeyimi ütüledi sanki sadece kendi gömleğini ütülemiş
an itibariyle sildim, tembellik hemen geçer mi dersinix onları silince, işe koyulmaya nerden başlamalıyım
nerden başlarsam başlayayım bir gün sonra aynı eskiye dönüyorum, bilmyorum nasıl yapmalıyım, önerilere ihtiyacım varSizce nerden baslamalisiniz?
Bunun cevabi sizde..
Kendinize cok yüköenmiissin aslinda bu güzel.. deyisimin basladigi noktadasiniz..
Suan bunun sebeblni kendinize sorun ve plan yapip hareke gecin..
Bana ic huzursuzlugu gibi geldi.. kendinize deger vermekle baslayin ise..
Yavrular okadar cabuk büyüyorki.. bu günleri cok özlüceksiniz.. bi 2sene sonra nasim olucagini düsünüp bugunun tadini cikarin
nerden başlarsam başlayayım bir gün sonra aynı eskiye dönüyorum, bilmyorum nasıl yapmalıyım, önerilere ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?