Neden anlamsız anlamadım? Travmatik bir şey yaşamadım mutsuz hissediyorum çaba göstermek istemiyorum hiç bir şey içinBu durumun sebebi ne sorguladınz mi ? Yakında travmatik bir olay mi yaşadınız? Bu yazılarınız çok anlamsiz
Bunlar depresyon belirtileriÇok sıkılıyorum hayattan zevk almıyorum. Evde dursam sıkılıyorum dışarı çıksam bunalıyorum. Nişanlımla bile görüşmek gelmiyor içimden. Hiç bir şey yapmadan durmak istiyorum. En basit şeyler bile çok ağır geliyor. Duş almak, yatak toplamak, yemek yemek bile. Mutsuzluk mu tembellik mi bilemiyorum.
Severek mi nişan yaptınız?? Sizin şuan çeyiz, gelinlik gibi şeylere hevesin olmalıydı en kötü nişanlınizla buluşup heyecanlı anlar yaşamanız lazımdı ne bu bıkkınlık, bu tembellik değil ya başka birşeyNeden anlamsız anlamadım? Travmatik bir şey yaşamadım mutsuz hissediyorum çaba göstermek istemiyorum hiç bir şey için
Yaşamak çok sıkıcıBunlar depresyon belirtileri
Evet severek. Bugün aradı dışarı çıkmak için bişey uydurdum gitmedim. İnternetten biseyler bakıyordum onu da bıraktım. Kendimi yorgun hissediyorumSeverek mi nişan yaptınız?? Sizin şuan çeyiz, gelinlik gibi şeylere hevesin olmalıydı en kötü nişanlınizla buluşup heyecanlı anlar yaşamanız lazımdı ne bu bıkkınlık, bu tembellik değil ya başka birşey
İlaç içiyorum ama çok hafif. Belki arttırır gitsemgizli depresyon olabilir aşko, bi psikiyatrise danışmanda fayda var.
Arkadaşların dediği gibi depresyon olabilir bir an önce daha da iletlemeden doktora gidinEvet severek. Bugün aradı dışarı çıkmak için bişey uydurdum gitmedim. İnternetten biseyler bakıyordum onu da bıraktım. Kendimi yorgun hissediyorum
Öyle yapayım olmadı sağolunArkadaşların dediği gibi depresyon olabilir bir an önce daha da iletlemeden doktora gidin
Nesi var?Kullanıcı adın neden öyle?
Bu ilacı mı kullanıyorsun?Nesi var?
Hadi canım öyle bir ilaç mı varBu ilacı mı kullanıyorsun?
Aa aynı ben..
Bağımlılık bile yapabilen kaygı giderici özelliği var diye biliyorum.Hadi canım öyle bir ilaç mı var
Hiç bilmiyorum inanın. Kullandığım farklı bir ilaçBağımlılık bile yapabilen kaygı giderici özelliği var diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?