Tembellik mi bıkmışlık mı?

Bende bu aralar böyleyim yaşadıklarımdan kaynaklı mı depresyon mu tükenmişlik sendromu mu bilmiyorum ama eski ben değilim bu durum beni çok üzüyor

mutsuzluk.

Herkes bastırılmaya farklı tepkiler veriyor
Bir terapi ile çok daha iyi hissedebileceğinize inanıyorum
Ben de çok bastırılmış bir çocuktum ve bu beni aşırı agresif hazır cevap saldırgan biri yaptı. Yani iyi bir şey söylense bile altında kötü bir şey var mı diye arayıp hemen had bildirmeye giriyorum mesela
O yüzden çok daha derinlerdeki travmaınıza inmeniz gerekiyor
Ya da kendinizi kabullenmeniz ve sevebilmeniz

Mutsuzluk.

depresyon yaşıyorsunuz. insanlarin mutsuz olması normal illa bir travmaya gerek yok hayattaki en ufak stres bile sebep olabilir ve depresyonun üstesinden gelmenizin tek yolu istemesenizde dışarı çıkmak gün ışığı almak. zorda olsa her gün dışarıda kalma surenizi arttirirak deneyebilirsiniz

Yarın dışarı çıkayım teşekkür ederim

Yasiniz kac

Yaşamak çok sıkıcı

Şimdi size biraz sert konuşacam ki kendinize gelin. Eğer ilerde kafayı kırıp Şener Şen gibi sokaklarda koşmak istemiyorsanız, acilen kendinize bir amaç bulmalısınız. Yoksa girdiğiniz kısır döngüden çıkmanız mümkün değil.

Kendinizi bişeyler yapmaya zorlamadıkça, dışarı çıkıp hayata karışmadıkça daha da mutsuzluğa batacaksınız, battıkça elinizi ayağınızı herşeyden çekeceksiniz, sonuç depresyonun dibini sıyırmak. Elinizde kalan tek şey bu. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki o duygulara sarılıp ağlayarak uyumayı mı mesela? Sizce hak ettiğiniz hayat bu mu? Kendinize bunu mu revâ görüyorsunuz? Bir silkelenin kendinize gelin. Burası Türkiye, bu ülkede yaşayanların neredeyse hepsi depresyonda, üzgün, mutsuz, çaresiz hissediyor ama hepsi sizin gibi kendini koyvermiyor. Mutsuz mu hissediyorsun, kendine 3 gün mühlet ver, dibine kadar duygularını yaşa ve sonra normal hayata dön. Ayaklarını yere sertçe vur ve yüksel, dibe vurmanın harika yanı yukarıya yükselmekten başka çarenin kalmamış olmasıdır. Senin de kaçıp saklanacağın bi delik kalmadı artık. Duygularına kulaklarını tıka, artık dışarı çıkmak istemiyorum, yok yaşamak istemiyorum hayat çok sıkıcı gibi cümleler kurmayı kendine yasakla ve zorlayarak da olsa yap bunları. Çocukluğunun arkasına saklanmayı ona sığınmayı bırak, eşşek kadar kadın oldun artık çüş oha derler adama, yetişkin olmanın sorumluluğunu da al bi zahmet. Kendine kullanılmaya meyilli yaftası yapıştırman ise ayrı fecaat.

Ödev kısmına geldim, Sun-Tzu ve bilimum diğer kitapları oku, farklı insan gruplarının arasına karış, biri ağzını eğip yamuk yumuk konuşursa içindeki uyuyan canavarı çıkarıp üzerlerine hönkür, ağzından alev çıkaran ejderhaya bağla, vur kır parçala, yok abla naptın o kadar ağır şeyler söylemedi bu çemçükler diyorsan da tatlı-sert ol alttan alttan lafını sok ki içine atıp hastalanmayasın, bu hayatta kendinden başka kimseyi memnun etmek zorunda olmadığını ve kendinden başka kimseye tatlılık borcun olmadığını bir an önce aklına kazı veeeee işin en can alıcı kısmına geldik, biliyorum sen de merak ediyosun. Bol bol küfür pratiği yapmanı istiyorum evde. Yaratıcılıkta sınır yok, onu ordan getir buraya sok bunu şurdan al oraya ilave et herşey senin zekana bağlı, göster bakalım marifetlerini ve zekanı. Bunu neden söylediğimi merak ediyorsan, bir deneye göre küfür eden insanlar acıya iki kat daha dayanıklı çıkmış, sen de yap bu iyiliği kendine, gerekirse hobi olarak içinden yap ama yine de yap.
Bir dost

Aynısını ben yaşıyorum cnm

Gülümseyerek okudum yazınızı Kalbimi ısıttınız o kadar güzel ve içten söylemişsiniz ki herşeyi.. çok teşekkür ederim. Haklısınız, eşek kadar kadına yakışır mı bunlar. Ödevimi de yapacam bol bol. Karşıma çıkan ilk densize de höst diyecem. Yapacam bunu.
Çok teşekkür ederim tekrar güzel dost

Ben tembelim ama bu kadar da değil. sizinki azıcık depresyon gibi sanki

Ne demek rica ederim, başka bir şeye ihtiyacınız olursa ailenizin gazmanı olarak ben burdayım efenim Sizi takipteyim umarım anlık değil devamında da etkili olur sözlerim

PS : Ulan ne güzel yazmışım ya gece gece tekrar bakınca farkettim, müzikle okumak da ayrı bi güzel oluyormuş Keşke kendi yorumlarımıza da öpücük beğeni falan atabilsek yönetimden ricamdır dsdhsa

Ay vallahi kitap yaz alayım parti kur oy vereyim

Bir yapay zeka vibesi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…