Benim de geçiyor maalesef... Planını bile yaptım...aynısı..
yaşamak istemiyorum hayattan zevk almıyorum dışarı bile çıkmıyorum kafamdan hep intihar düşünceleri geçiyor
Kan değerleriniz ne durumda?İlaç içiyorum ama çok hafif. Belki arttırır gitsem
Gayet sağlıklıyım sağlık sorunum yokKan değerleriniz ne durumda?
O zaman büyük ihtimalle depresyonGayet sağlıklıyım sağlık sorunum yok
Nişanlınızla bir sorununuz mu var ya da evlilikle alakalı aklınıza yatmayan bir konu ?Çok sıkılıyorum hayattan zevk almıyorum. Evde dursam sıkılıyorum dışarı çıksam bunalıyorum. Nişanlımla bile görüşmek gelmiyor içimden. Hiç bir şey yapmadan durmak istiyorum. En basit şeyler bile çok ağır geliyor. Duş almak, yatak toplamak, yemek yemek bile. Mutsuzluk mu tembellik mi bilemiyorum.
En son ne zaman kan tahlili yaptırdınız?Gayet sağlıklıyım sağlık sorunum yok
Alt tabaka buna "lilika" der.Hiç bilmiyorum inanın. Kullandığım farklı bir ilaç
İntiharı aklından geçirmek çoğu kişinin başına gelse de planlamak maalesef tehlikeli bir aşama acilen psikoloğa ya da psikiyatriste görünün.Benim de geçiyor maalesef... Planını bile yaptım...
Sorunun temeline inmek gerekmiyor mu depresyon için o yüzden soruyorum. Mesela ben yıllarca infertilite ile uğraştığım için söylediğinize benzer Şeyler yaşadım yaşam kalitem çok düştü. Bu olay beni etkiledi belki sizi de etkileyen olaylar olmuştur.Neden anlamsız anlamadım? Travmatik bir şey yaşamadım mutsuz hissediyorum çaba göstermek istemiyorum hiç bir şey için
Depresyonda olabilirsiniz. Hafife alınacak birşey değil. Bir doktora görünmenizi tavsiye ederimÇok sıkılıyorum hayattan zevk almıyorum. Evde dursam sıkılıyorum dışarı çıksam bunalıyorum. Nişanlımla bile görüşmek gelmiyor içimden. Hiç bir şey yapmadan durmak istiyorum. En basit şeyler bile çok ağır geliyor. Duş almak, yatak toplamak, yemek yemek bile. Mutsuzluk mu tembellik mi bilemiyorum.
Canım bu lilika değil ki liRikaAlt tabaka buna "lilika" der.
Bastırılmış bir çocuktum. İlkokuldan sonra hiç arkadaşım olmadı yada bir tane oldu onda da kullanıldım zorbalandım. Dışardan çok mülayim kullanılmaya meyilli görünüyorum. Küfür etseler donup kalırım cevap veremem. Halbuki çok zekiyim farkındayım.İntiharı aklından geçirmek çoğu kişinin başına gelse de planlamak maalesef tehlikeli bir aşama acilen psikoloğa ya da psikiyatriste görünün.
Özellikle ayrıntılı planladıysanız.
Daha önce girişiminiz oldu mu?
mutsuz bir çocuk muydunuz
Sosyal ortamlarda enerjiniz çekiliyor gibi hissediyor muydunuz geçmişte de?
Ya da kimse sizi anlamıyor gibi mi geliyor
Mevsımsel bırsey olabılır. Düğün stresi olabilir. Yada durduk yere de insan mutsuz olabılır. Bıraz kendı basına kalıp kafanı dinle.Çok sıkılıyorum hayattan zevk almıyorum. Evde dursam sıkılıyorum dışarı çıksam bunalıyorum. Nişanlımla bile görüşmek gelmiyor içimden. Hiç bir şey yapmadan durmak istiyorum. En basit şeyler bile çok ağır geliyor. Duş almak, yatak toplamak, yemek yemek bile. Mutsuzluk mu tembellik mi bilemiyorum.
D vitamini eksikliği olabilir evetKan d3ğerlerin düşük olabilir mi, D vitamini eksikliği uyuşukluk yapar.
Sorunumuz yok da evlilikten çok korkuyorum. Temelinde de insan ilişkileri var.Nişanlınızla bir sorununuz mu var ya da evlilikle alakalı aklınıza yatmayan bir konu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?