Tembellik mi bıkmışlık mı?

aynısı..
yaşamak istemiyorum hayattan zevk almıyorum dışarı bile çıkmıyorum kafamdan hep intihar düşünceleri geçiyor

Nişanlınızla bir sorununuz mu var ya da evlilikle alakalı aklınıza yatmayan bir konu ?

Benim de geçiyor maalesef... Planını bile yaptım...
İntiharı aklından geçirmek çoğu kişinin başına gelse de planlamak maalesef tehlikeli bir aşama acilen psikoloğa ya da psikiyatriste görünün.
Özellikle ayrıntılı planladıysanız.
Daha önce girişiminiz oldu mu?
mutsuz bir çocuk muydunuz
Sosyal ortamlarda enerjiniz çekiliyor gibi hissediyor muydunuz geçmişte de?
Ya da kimse sizi anlamıyor gibi mi geliyor

Neden anlamsız anlamadım? Travmatik bir şey yaşamadım mutsuz hissediyorum çaba göstermek istemiyorum hiç bir şey için
Sorunun temeline inmek gerekmiyor mu depresyon için o yüzden soruyorum. Mesela ben yıllarca infertilite ile uğraştığım için söylediğinize benzer Şeyler yaşadım yaşam kalitem çok düştü. Bu olay beni etkiledi belki sizi de etkileyen olaylar olmuştur.

Depresyonda olabilirsiniz. Hafife alınacak birşey değil. Bir doktora görünmenizi tavsiye ederim

canım istemiyor diye bahanelere sığındıkça daha da depresyona girersiniz. çıkıp yürüyün dılarıda biraz. değerlerinize yeniden baktırın, psikolojik destek alın.

Bu şikayetler en az 6 aydır mevcutsa bir psikiyatriyle görüşmeniz iyi olur.
Depresyon gibi duruyor.

Bastırılmış bir çocuktum. İlkokuldan sonra hiç arkadaşım olmadı yada bir tane oldu onda da kullanıldım zorbalandım. Dışardan çok mülayim kullanılmaya meyilli görünüyorum. Küfür etseler donup kalırım cevap veremem. Halbuki çok zekiyim farkındayım.

Mevsımsel bırsey olabılır. Düğün stresi olabilir. Yada durduk yere de insan mutsuz olabılır. Bıraz kendı basına kalıp kafanı dinle.

Lady Mary daha önce girişimim oldu yapamadım beceremedim yada. Dışarıya hep çok tatlı görünmek zorundaymışım gibi hissediyorum. Gerekli tepkileri gerekli yerde veremiyorum bu yüzden. Herkesi memnun etmeye çalışan, sürekli gülümseyen biriyim. Sosyal anksiyetem de var sanki. Ortamlara girerken aşırı geriliyorum. Başka ne anlatsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…