Tembellik + uyku

İş konusunda söyle soyleyim 12 yildir calisiyorum görevlerimi yapıyorum calismak zorundayim

Bende aynı sizin gibiyim ama devamli sanırım tembelim

Lakin ilaclarimda uyuşturucu madde var bu bir gerçek

Evet aktivite çok iyi oluyor örneğin arkadaşlarla kahvaltıya gidicem mecbur 11 de kalkıyorum sonra açılıyorum

Ama Dr gidicem vitamin sorunu olabilir

Dahiliye.aile hekimide olur.TSH diye geçer sanırım bakilmadi öyle anladım. Unutkanlık. Saç dökülmesi. Üşüme ellerde titreme.kalp çarpıntısi Vs

Cnm saç dökülmesi aşırı ve ellerim buz gibi olur her zaman ellerim nadiren titrerdi bugün çayı döktüm titredigi için
Allah allah salı gideyim hemen

Haklısın
Ot gibi yaşıyorum valla

Haklısın
Ot gibi yaşıyorum valla
Kendinizi bu denli değersiz görmenize sebep olan kişilerle olaylarla yüzleşin sonrasında hayatınızın değişmesi için yeniliklere yer açın hayallerinizi şimdilik ama uçuk olmayan hayallerinizi gerçekleştirin

Yaşına gelmiş nerdeyse hala uyutmuyormu
Benim cocuguma 14 yaşında cnm
İnşallah sende rahat rahat uyursun

Evet hastalanmama sebep olan insanlar la yuzlesemedim asla yuzlesemicem
Hayatım da iki dönem var öncesi ve sonrası
Tek hayalim evladimin mutlu olması
Kendimle ilgili hayalim bile yok

Ne iyi doktormuş o öyle..
Yaşam kalitenizi de etkiliyor bu durum.O zaman kendinizi oyalayacak birşeyler bulmanızda fayda var zira eşiniz heran isyan bayrağını çekebilir :)

Hayalim
Ya söyle sabah 10 da kalk enerjik olmak için ilk önce evleri temizlee sonra oglanla kahvaltı
Sonra aksama güzel yemekler
Sonra biraz tv izle
Gazete kitap oku

Gerçekte olan
13.30 da zor kalk kahvaltı et çocukla saat 3 biraz tv karşısında pinekle saat 6
Kalk acele evi topla makarna suyu koy

Eskiden olan
sabah 10 .11 de kalk evleri topla çocuk gelince kahvaltı sonra yeni tarifler özel şeyler

En azından oğlunuz için kendinizi zorlayın
İnanın oda sürekli evde uyuyan bir anne görmek istemez

Evet hastalanmama sebep olan insanlar la yuzlesemedim asla yuzlesemicem
Hayatım da iki dönem var öncesi ve sonrası
Tek hayalim evladimin mutlu olması
Kendimle ilgili hayalim bile yok
Bencillik bu yaptığınız evladınızı sözde düşünen bir anne evladınızın mutluluğu sizin için bu denli önemliyse Nasıl evde yaşayan bir ölü modunda takılırsınız bu arada güçsüz bir kişilik savaşçı asla değilsiniz sorunuzla bile yüzleşemeyen korkak bir anne çocuğunuzu Nasıl koruyacaksınız daha kendinize bile bir hayrınız yokken sizin yerinizde olsam aynanın karşısına geçerim boy aynasının karşısına birde elinize iyi Zaman'ınıza ait bir boydan foto alarak eşleştirme yaparım inanıyorum çok farklı bir yüz olacak karşınızda resimde asırlık olmasın rahatsızlığınızdan önceki bir resim belki bu incelemeyi yapınca bu şekilde davam ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız

Savaşçı olmamakla alakası yok ne diyecem sizin yuzunuzden ben böyleyimmi diyecektim
Ayrıca çok çok savasciyim emin olun Dr 1 aylık rapor yazdı bana bildiginiz hava değişimi (psikiyatrist )
Ben bu durumda ise gittim cocukla evle ilgilendim

Resme gelince simdi biraz kiloluyum ama eskiye göre güzel göründüğü mü söylüyorlar

ben de senin gibiyim, belki söylenmiştir ama bir kan tahlili yaptır. d vitamini eksikliği de bu türden sıkıntılar yaratabiliyormuş. benimki çok çok eksik çıktı şimdi takviye alıyorum. dahiliyeye git bir anlat bunları.

Salı günü gidecem
D vitamini aldım bu ay kendim
Hiç fayda etmedi sizde degisiklik oldumu

B12 vitamin eksikliği aşırı halsizlik ve yorgunluk yapıyor yaşadım ordan biliyorum bunalım zannediyor insan ama tamamen eksiklikten kaynaklı,bence önce bir kan değerlerinize baktirin derim

Yana done bu mesajı aradım
Benim cnm aşırı derecede balık istiyor sürekli ama
vücut istiyor olabilir mi

Şöyle de bir durum var baba oğul benim uyumama hiiç karışmaz 12 olur kalkayim çocuk açıktı derim oğlan zorla uyu uyu der pispislar
Esimde yat yat diye diye onlar alış tirdi

Sizin alışcağınız varmış :)
Uyanıkken mutsuz bir anne,eş görmektense uyumanızı tercih ediyor olabilirler.Birde bu açıdan düşünün...

Can'ım kusura bak istersen bakma sanki lütufta bulunmuşsun ilgilendiğin çocuk senin çocuğun evde senin evin annelik kaynayan suya makarnayı sallamak olmuyor benim kastım yüzündeki güzellik değil bu şekilde ki insanlar sorunun varlığını kabul edememe çabası içine bir düşerler sorma gitsin bir de haklı olduklarına dair bir diretirler Allahım der durursun ben bu denli sorunlarına düz bakanlara ölmüşsünüz fakat Müslüman seni gömmeyi unutmuşlar diyebiliyorum şunu unutma güzel kardeşim yaptıkların normal değil tedavi olabilmen için sorunlarınla yüzleşmen ve kaliteli hayat yaşaman ve yaşatman için çaba göstermen gerekiyor şık arama

Size ev yaramamis
Sabah 10 da kalkıp kahvaltı dan once evi temizleyin sonra kahvalti sonra kpss bu önemli

Akıl verenede bakın hele :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…