- 14 Haziran 2017
- 276
- 114
- 23
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oradaki 97 Doğum tarihin mi?Aynen oyle bitmiyor(/esim birde asiri daginikk ve pis oncede gozume batmiyordu ama simdi kaldiramiyorum.
Haklisiniz esimle konusucam ya o yardimci olucak yada yardimci sart.(
hamile olmasaydınız pharmatone önericektim. ama zaten gebelik yorgunluğu olabilirMeraba arkadaşlar 6 aylık hamileyim iki gündür aşırı yorgunum evime süpürge bile açamıyorum sürekli yatıyorum . mutfağı toplayıp banyoları yıkayabiliyorum bir tek aşırı derecede halsiz ve yorgunum. Sizce normal mi?? Ne yapabilirim kendime gelemiyorum bir türlü
canım o ise yariyormu gerçekten ?hamile olmasaydınız pharmatone önericektim. ama zaten gebelik yorgunluğu olabilir
Evet :))) dogum tarihimOradaki 97 Doğum tarihin mi?
Meraba arkadaşlar 6 aylık hamileyim iki gündür aşırı yorgunum evime süpürge bile açamıyorum sürekli yatıyorum . mutfağı toplayıp banyoları yıkayabiliyorum bir tek aşırı derecede halsiz ve yorgunum. Sizce normal mi?? Ne yapabilirim kendime gelemiyorum bir türlü
Yasin cok kucuk .Hamileleik ev sorumlulugu bu kadar yukun altina girmisisin
Yazik degilmi sana
Bize simdi soracagin soru okulbyada senin yaslarda her genctr kizda olan genclik heyecanlari sorusunu sormAn lazimdi.
Meraba arkadaşlar 6 aylık hamileyim iki gündür aşırı yorgunum evime süpürge bile açamıyorum sürekli yatıyorum . mutfağı toplayıp banyoları yıkayabiliyorum bir tek aşırı derecede halsiz ve yorgunum. Sizce normal mi?? Ne yapabilirim kendime gelemiyorum bir türlü