Tembellikten ölcem...

Alleyna97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
276
114
23
27
Meraba arkadaşlar 6 aylık hamileyim iki gündür aşırı yorgunum evime süpürge bile açamıyorum sürekli yatıyorum . mutfağı toplayıp banyoları yıkayabiliyorum bir tek aşırı derecede halsiz ve yorgunum. Sizce normal mi?? Ne yapabilirim kendime gelemiyorum bir türlü

Normal tabii ki ama bence doktoruna bir danış canım,belki bir takviye verir sana vitamin falan.. İnşallah yakın zamanda iyi hissedersin :)

Normal tabi

Hele yaz mevsiminde, kış havası yaşarken

Herkesin vücudu alt üst oldu.

Artık haftada bir yardımcı ile anlaşsanız, bundan sonrası daha zor geçer değil mi

guneykarimkure guneykarimkure
Ben bide Erzurum'da yaşıyorum düşün bize yaz gelmedi sanıyordum yalnızca genelde öyle oluyor da yaz mevsiminde bile yorganlar uyuma bilen tek şehir burası:KK70:

Vitamin eksikliginiz olabilir, doktora danismalisiniz. Esiniz de yardim etsin size ev islerinde. Hamalligi tek basiniza ustlenmeyin daha bunun dogum sonrasi var

Meraba arkadaşlar 6 aylık hamileyim iki gündür aşırı yorgunum evime süpürge bile açamıyorum sürekli yatıyorum . mutfağı toplayıp banyoları yıkayabiliyorum bir tek aşırı derecede halsiz ve yorgunum. Sizce normal mi?? Ne yapabilirim kendime gelemiyorum bir türlü
hamile olmasaydınız pharmatone önericektim. ama zaten gebelik yorgunluğu olabilir

İlk defa boyleyim. Hic bi is yapasim yok. Sahuru bile zor hazirliyorum. Esim hic yardimci olmuyor aksine iyice yoruyor :)) bidahaki kontrole gittigimde doktora soylcem. Vitaminmi yaziyo napiyosa yapsin :)

Yasin cok kucuk .Hamileleik ev sorumlulugu bu kadar yukun altina girmisisin
Yazik degilmi sana
Bize simdi soracagin soru okulbyada senin yaslarda her genctr kizda olan genclik heyecanlari sorusunu sormAn lazimdi.

Hamilelikte bu durum normal diye biliyorum ama yine de doktoruna danış, takviye verebilir

Yasin cok kucuk .Hamileleik ev sorumlulugu bu kadar yukun altina girmisisin
Yazik degilmi sana
Bize simdi soracagin soru okulbyada senin yaslarda her genctr kizda olan genclik heyecanlari sorusunu sormAn lazimdi.

Ne yazikki erken yasta evlendim. :(( allaha sukur bikmadan evliligi yasima gore iyi yurutebiliyorum ama simdiki aklim olsa erken evlenmezdim :)

ben hamile değilim ama ben de böyleyim :D
sizinki geçici bi dönem
yapmayıverin bence boşverin

mutfağı toplayıp banyoları yıkasam ben zaten yatar kalırım herhalde

Back
X