Tembellikten ölcem...

:D:D aynen öyle bende öyle oluyorum. Birde sıcak olunca miğdem ağzımda geziyorum :))))

İlk defa boyleyim. Hic bi is yapasim yok. Sahuru bile zor hazirliyorum. Esim hic yardimci olmuyor aksine iyice yoruyor :)) bidahaki kontrole gittigimde doktora soylcem. Vitaminmi yaziyo napiyosa yapsin :)
sağlık ocağından veriyorlar hap sana vermedilermi ..
4. aydan itibaren DECAVİT

sağlık ocağından veriyorlar hap sana vermedilermi ..
4. aydan itibaren DECAVİT

Allah allah bana niye vermediler :@ kontrole gittigim de soyliyim yazsinlar. Bi ilk aylarda fobliol verdiler bidahada bisey vermediler :@ iyi geliyor mu peki bitkinliğe

Allah allah bana niye vermediler :mad: kontrole gittigim de soyliyim yazsinlar. Bi ilk aylarda fobliol verdiler bidahada bisey vermediler :mad: iyi geliyor mu peki bitkinliğe
canım sağlık ocağına kaydını yaptır ordaki hemşireler veriyor ücretsiz.
birde bana doğuma kadar kullanmam için kan hapı verdiler daha iyiyim
bunları sor mutlaka

Aile hekimine gitmedinmi hic hamile oldugunu ogrendigin gun gitmen gerek ki onlar kontrollerini sen unutsanda hatirlatiyorlar.folik asit decavit kan hapi verdiler bana doktor niye vermedi anlamadim hatta kizi emzirirken bile kullandim kan hapi decavit..decavit kan hapi kullanman gerek aile hekimligi ucretsiz veriyor..

Hayir vermediler bana. Saglik ocagina degil devlet hastanesine gidiyorum. Bana bi folbiol verdiler baskada bisey demediler. Yarin gidip alicam. :@ ne gerekiyorsa. Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin :) :)

Allah allah bana niye vermediler :mad: kontrole gittigim de soyliyim yazsinlar. Bi ilk aylarda fobliol verdiler bidahada bisey vermediler :mad: iyi geliyor mu peki bitkinliğe
canım senin kan hapı ve vitamin bide d vitamini takviyesi alman lazım sağlık bakanlığının hamilelere önerdiği üç şey bu

bebek senin depolarını tükettiği için sen güçten düşüyorsun bu çok normal yarın direk aile hekimine git tahlil yaptır vitaminine felan baktır

Hayir vermediler bana. Saglik ocagina degil devlet hastanesine gidiyorum. Bana bi folbiol verdiler baskada bisey demediler. Yarin gidip alicam. :mad: ne gerekiyorsa. Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin :) :)
Burdakilere bakıp kafana göre ilac alma. Hepsinin mg si farklı yasa, kiloya göre veriliyor haplar. Her sikayetini doktoruna soyle tahlil yapar ve gerekli gorurse o verir. Hemsireden hap falan alma sakın.

Esin sahurunu da kendi hazirlasin. Demiyor musun ona cok halsizim diye. Memnun etmeye çalışma o seninle ilgilenecek esas bu donemde. Banyoyu da boydan boya mi yikiyosun anlamadim ama sadece wc yi yikayin yeter.

Back
X