- 6 Mart 2024
- 12.976
- 11.515
- 218
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
Ay ne güzel anlatıyorsun azıcık göz makyajı anlatsanMerhaba. Bence güzel bi makyajın püf noktası temiz bi cilt. Önce siyah nokta maskesi sonra dinlendirici bi yüz maskesi ile daha güzel oluyor.
Baz kullanıyor musunuz? Kesınlıkle önce baz kullanıyorum ; muson markası benımkı. Göz altı kaptıcısı/ fondoten ve kontür sonrası sabitleyici pudra kullanıyorum. Mac ın sabıtleyıcı spreyını sıkıyorum. Tabıkı goz makjayı cok onemlı, eğer düğünse takma kırpık kesın takarım. Ten ve saçınıza gore goz makyajınızı yapın en onemlısı gozler bence. Düğün dernekse kesın eyelıner cekerım, dudaklara dudak kalemı+glos yapıyorum daha dolgun oluyor.
eyeliner çekmeyi bir türlü beceremiyorum. bi tık farımdan koyu farla bi çizgi çekip dağıtıyorum hafifMerhaba. Bence güzel bi makyajın püf noktası temiz bi cilt. Önce siyah nokta maskesi sonra dinlendirici bi yüz maskesi ile daha güzel oluyor.
Baz kullanıyor musunuz? Kesınlıkle önce baz kullanıyorum ; muson markası benımkı. Göz altı kaptıcısı/ fondoten ve kontür sonrası sabitleyici pudra kullanıyorum. Mac ın sabıtleyıcı spreyını sıkıyorum. Tabıkı goz makjayı cok onemlı, eğer düğünse takma kırpık kesın takarım. Ten ve saçınıza gore goz makyajınızı yapın en onemlısı gozler bence. Düğün dernekse kesın eyelıner cekerım, dudaklara dudak kalemı+glos yapıyorum daha dolgun oluyor.
benim de doğumdan beri cildim aşırı kuru. sürekli nemlendiriyorum ama yok..Pazartesi gunu balomuz var. Yorgunluktan goz altlarim ve cildim o kadar felaket ki alçıpan ustası çağırıp kaplatsam belki kurtarir belki.
Hydrafacial ivir zivir biseyler yaptiriyolar. Oyle krem surem fondotenle baz karistiram bi yere kadar topluyor.benim de doğumdan beri cildim aşırı kuru. sürekli nemlendiriyorum ama yok..
Sabıtleyıcı pudra ben beyaz kullanıyorum. Tenınız ne renk? Pembe nasılsa allıkla renklendırme yaptığım için tercih etmiyorum. Benımkı baya bı prof onu almanıza gerek yok milim oynatmıyor 10 saat bile (kryolan) ama başka bi sabitleyici toz pudrayı goz altlarına, şakaklara doğru yanaklara, burun kenarlarına mutlaka sürüneyeliner çekmeyi bir türlü beceremiyorum. bi tık farımdan koyu farla bi çizgi çekip dağıtıyorum hafifbaz nyx’in bazını kullanıyordum ama bitince almadım cok iyi nemlendiriyorum yüzümü aynı işi görüyordur diye şaapmadım sabitleyici pudra ben de yarın almayı düsünüyorum. pembe olanlar daha güzel duruyor diyorlar doğru mudur?
Yarın gece uçuşa giderken çekip atayım olmazsa :) inceden kalına doğru çekıyorum çok uzatmıyorum. Goz pınarlarımı kesın aydınlatıyorum. Dıplere biraz simli gibi sürüyorum. Uçlara da koyu renk parmağımla dağıtıyorum. Kırpıkler onemlı, uçlara daha çok sürüyorum çekık oluyorAy ne güzel anlatıyorsun azıcık göz makyajı anlatsan
Aşkımm direkt mark söylesen mesela şunun üstüne şu diyerekYarın gece uçuşa giderken çekip atayım olmazsa :) inceden kalına doğru çekıyorum çok uzatmıyorum. Goz pınarlarımı kesın aydınlatıyorum. Dıplere biraz simli gibi sürüyorum. Uçlara da koyu renk parmağımla dağıtıyorum. Kırpıkler onemlı, uçlara daha çok sürüyorum çekık oluyor
Tabi. Öncelikle far en son bunu aldım memnunum cok hos renkleri. Sol üsttekini kaşımın altına dahil tüm göz kapağıma sürüyorum. Kaşlarımı luis bien ile yukarı taramıs oluyorum. Sonra bı pecete yardımı ile gozumun kenarına tutup serce parmağımla goz kapağımın ucuna sol alt kosede olan koyu haki kahve tonunu uyguluyorum . Baya bi dağıtıyorum öyle kalıp gıbı sevmıyorum ama yıne de hafif yukarı doğru yapıyorum . Pecete ıse yarıyor, hem asagı dağılmıyor hem istediğim sekılde oluyor. Bazen tam ortadakı haki yi ortaya uyguluyorum. Bazen kıko’nun şu simlisini ortaya dokunduruyorum şahane duruyor. Ama çok pıgmentli yanı mınıcık dokunduruyorum . Yoksa gelının kız kardeşine çevirirAşkımm direkt mark söylesen mesela şunun üstüne şu diyerek
ayy bu zamana kadar tüm izlediğim videolar dahil en iyi makyaj anlatımı olduTabi. Öncelikle far en son bunu aldım memnunum cok hos renkleri. Sol üsttekini kaşımın altına dahil tüm göz kapağıma sürüyorum. Kaşlarımı luis bien ile yukarı taramıs oluyorum. Sonra bı pecete yardımı ile gozumun kenarına tutup serce parmağımla goz kapağımın ucuna sol alt kosede olan koyu haki kahve tonunu uyguluyorum . Baya bi dağıtıyorum öyle kalıp gıbı sevmıyorum ama yıne de hafif yukarı doğru yapıyorum . Pecete ıse yarıyor, hem asagı dağılmıyor hem istediğim sekılde oluyor. Bazen tam ortadakı haki yi ortaya uyguluyorum. Bazen kıko’nun şu simlisini ortaya dokunduruyorum şahane duruyor. Ama çok pıgmentli yanı mınıcık dokunduruyorum . Yoksa gelının kız kardeşine çevirir
Yaa teşekkürlerayy bu zamana kadar tüm izlediğim videolar dahil en iyi makyaj anlatımı oldu
Beulis pembe pudra hem ucuz hem güzel göz altindaki çukurları bile kapatıyoreyeliner çekmeyi bir türlü beceremiyorum. bi tık farımdan koyu farla bi çizgi çekip dağıtıyorum hafifbaz nyx’in bazını kullanıyordum ama bitince almadım cok iyi nemlendiriyorum yüzümü aynı işi görüyordur diye şaapmadım sabitleyici pudra ben de yarın almayı düsünüyorum. pembe olanlar daha güzel duruyor diyorlar doğru mudur?
mac studio fix kullanıyorum ben ya fondöten olarak. face and body hiç kullanmadımNarsta makyaj yaptırınca ürünü alıyorsun mesela 7 bin tutarsa 7 bin tllik ürün alıyorsun önemli olan nemlendirme clarins cryo flash cream maskesini öneririm mükemmel bi maske ama pahalı bence değiyor daha uygun missha maske hem kağıt hem normal maskeleri çok güzel. Benim için fondoten diyince mac önde gelir face and body kadar iyi bi fondöten yok ama kusur kapatmaz cildi ışıl ışıl porselen gibi gösterir ben esmer olduğum aydınlatıcı kullanmaya bayılıyorum ve allık bantla gözünü belirle kahve gözlere kızıl renkler çok yakışıyor flormar muhteşem göz pınarına eyeliner gibi sür dağıt aydınlatıcı allık için rare beauty
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?