Temiz makyajın püf noktaları

Face and body bak gerçekten porselen gibi nemli muhteşem bi fondöten rare toz likitte en iyi charlotte tilbury

Kendime renklerini çok beğenerek far ve allık aldım. Ama ikisi de iki-üç saat içerisinde uçuyor. Pudra ya da makyaj sabitleyici kullansam sabitlenirler mi. Yoksa aynı renklerde farklı markada ürün mü bulmalıyım

Baz kullanın, far bazıda var cilt bazıda. Sabitleştirici spreyde sıkabılırsınız

Kucuk bir kaba su koyup fondereni içine sıkın cay kasiyla elinizin üstüne alin. Sonra yüzünüze sürün, sünger kullanin ama suyun altinda iyice yikayip sıkin, havlu peçeteyle cok islak kalmadigna emin olun. Onla pat pat tabi makyaj bazi , vs islemlerinden sonra fondeteni böyle sürünce nemli oluyor

Düğün davetiniz geçmiş ve herkes çook güzel tüyolar vermiş ama ben de bişeyler eklemek istedim
Özel bir gün makyajından önce mutlaka fırça, sünger ve pudra pufumu yıkıyorum ben, temiz fırçalarla makyaj daha içime siniyor çünkü ve göz makyajımı mutlaka ten makyajımdan önce ve göz kenarlarıma bant yapıştırarak yapıyorum, daha profesyonel duruyor, bir de Rıfat Yüzüak’ı çok beğeniyorum çok sürdürülebilir tavsiyeleri var, çoğu bilirkişiden daha realistik, kitabını da aldım okudum, o diyo ki katman katman ürün uygulamayın, azar azar uygulayıp çok ihtiyaç duyarsanız arttırarak ilerleyin, çok ürün uygulamak makyajı yapaylaştırıp kekleşmesine çatlamasına sebep oluyor, tiktokta makyaj videosu çeken çok takipçili insanlara bakıyorum anormal allık sürüyolar bi kere, allık körlüğü diye bi terim üretmişler bence rezalet duruyo, temiz, fresh görünmek için yanaklara haddinden fazla allık uygulamamak lazım, cilt rengine göre allık rengi seçmek lazım, natural tonlar tercih edilmeli, ten makyajından önce cildi temizlemek, ardından nemlendirmek lazım ama bi ton serum, milky formda tonerler vs uygulamak makyajın kusmasına sebep olabiliyo, güzelce nemlendirmek ve nemlendirci iyice emildikten sonra cilt türüne uygun kaliteli bi ten ürünü önce fırça sonra da süngerle cilde oturtmak cidden harika sonuç veriyo, en sonda işe yarayan bir sabitleme spreyi oldu bitti

Herkes ürün önermiş ben de Flormar stay kapatucıyı önereyim öyleyse ba yıl dım. Gratis indiriminde çok uyguna geliyor tavsiye ederim. Far paleti tavsiyesi alayım ben de. Pigmentasyonu yüksek çabuk dağılan ama dökülme ve silinme yapmayan nude ton ağırlıklı bir palet istiyorum

far paleti ben gecen gün bunu aldım watsonsta indirimdeydi. normalde kiko krem farları kullanırım ama buna bayıllldııımmmm.

Eklentiler

• IMG_5691.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…