- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
Face and body bak gerçekten porselen gibi nemli muhteşem bi fondöten rare toz likitte en iyi charlotte tilburymac studio fix kullanıyorum ben ya fondöten olarak. face and body hiç kullanmadımsuratımda çok kusur yok o yüzden öyle çok yoğun kapatıcılk aramıyorum. yanak ve alnım aşırı kuruyor doğumdan sonra o yüzden ne kadar nemlendirsem de ıslak, nemli görüntü veren bi fondöten kullanmam lazım. herkes loreal true match öneriyor genelde. nars bulunduğum ilde mağazası yok ancak online alabiliyorum
aydınlatıcı ben fenty’nin stick aydınlatıcısını kullanıyorum ama beğenmedim. rare’in sen likit aydınlatıcısını mı kullanıyorsun yoksa sıkıltırılmış olanı mı? bugün mağazaya bi bakıcam
ay ben de bugün efsane makyaj yaptım sayasenizdeHazırım girls
Ayyy süper süper süperay ben de bugün efsane makyaj yaptım sayasenizdeherkes övgüler yağdırdı
Baz kullanın, far bazıda var cilt bazıda. Sabitleştirici spreyde sıkabılırsınızKendime renklerini çok beğenerek far ve allık aldım. Ama ikisi de iki-üç saat içerisinde uçuyor. Pudra ya da makyaj sabitleyici kullansam sabitlenirler mi. Yoksa aynı renklerde farklı markada ürün mü bulmalıyım
Valla o kadar kuru cildim var ki tek en pahalısını da denedim yok bacım olmuyor bir tek şu acı badem sütü iş yaptı bendebenim de doğumdan beri cildim aşırı kuru. sürekli nemlendiriyorum ama yok..
Herkes ürün önermiş ben de Flormar stay kapatucıyı önereyim öyleyse ba yıl dım. Gratis indiriminde çok uyguna geliyor tavsiye ederim. Far paleti tavsiyesi alayım ben de. Pigmentasyonu yüksek çabuk dağılan ama dökülme ve silinme yapmayan nude ton ağırlıklı bir palet istiyorumKızlar yarın düğüne davetliyim ndjd
Makyajımı kendim yapmak istiyorum. Güzel, nemli, canlı ve temiz bir makyaj istiyorum açıkcası.
Bunun için tüyolarınız var mı?
Fondötenle bazı karıştırıp kullanmak gibi. Geçmişte hep kuaföre yaptırdım makyajı bu gibi davetlerde ama bugün çok para istediler hahaha Yardımcı olalım haydii
Görseldeki makyajlar için direkt marka ürünleri de önerebilirsiniz..
far paleti ben gecen gün bunu aldım watsonsta indirimdeydi. normalde kiko krem farları kullanırım ama buna bayıllldııımmmm.Herkes ürün önermiş ben de Flormar stay kapatucıyı önereyim öyleyse ba yıl dım. Gratis indiriminde çok uyguna geliyor tavsiye ederim. Far paleti tavsiyesi alayım ben de. Pigmentasyonu yüksek çabuk dağılan ama dökülme ve silinme yapmayan nude ton ağırlıklı bir palet istiyorum
Küçük bir far paleti için fiyatı fazla geldi ama başka bakan kişiler için fikir olur teşekkür ederim tavsiye içinfar paleti ben gecen gün bunu aldım watsonsta indirimdeydi. normalde kiko krem farları kullanırım ama buna bayıllldııımmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?