Ayy bana da yorum gelir belki. Ben de evde fareden kurtulamıyoruum Müstakil bahçeli evde oturuyorum. Evimizin yanı tarla dolayısıyla fare oluyor. Geldiği yerleri tahmin edip kapattık ama yok kurtulamıyorum. Taşınacagım bu gidişle. Ben de sizin gibi temizlikten sogudum, hiçbi şey yapasım gelmiyor.
Evimi kendim ilaçladım olmadı profesyonel destek aldık yine olmadı bu nem böceklerinden kurtulamıyorum.
Lavanta yağı denedim yine gitmiyorlar.
Gerçekten kafayı yedim temizliği bıraktım yapasım gelmiyor artık. Yüzey temizleme mendilleriyle yapıyorum.
Yaşam enerjimi sömürdüler. Çalışmıyorum sürekli evdeyim zaten çok tiksinirdim şuan beni mahvettiler. Onların değdiği hiçbir şeye dokunmak istemiyorum çok kötüyüm ya.
Sürekli rüyamda görüyorum ya kafayı mı yedim napayım ben kurtulan var mı ? abartıyor muyum?
Mutlaka belli bir yerden geliyordur..birkaç ay önce biz de yaşadık,çok ilaçladık,salonda duvarda yuvarlak birşey var ya,kablolar için..meğer onun içinden geliyormuş..üstü de plastik aparatla kapalıydı,kenarı hafif açıktı,ordan geliyormuş..iyice sıvayıp kapattık,sonra bi daha görmedim..giderleri da geçemeyecek şekilde kapatın,sineklikler kapalı olmalı,çamaşır makinesi arkasını da çok severler..
Benim arkadaşımda perişanda bütün evin giderlerini kapattı hatta banyo ya bile banyo yaparken sadece açıyordu bez koymuştu ve nane yağı aldı nane yağını hiç sevmezlermiş evde tütsüde yakıyordu sanırım naneli onu tam bilmiyorum araştırın büyük oranda bitti hatta tek tük bazen oluyor dedi inanın kaç kere temizledi ilaçlattı son çare bunları buldu
biz 1. katta oturmamıza rağmen fare tuvalleten eve girmişti iğrenç bir durum biz fare yapışkanı ile fareyi bulduk yani evin etrafında çocuk yoksa fare yapışkanı sürün en etkili yöntem o zehir falan boş zehirlersen evin bir yerinde ölüp kalsa kokudan geçilmez gerek yok en mantıklı yöntem yapışkann
ne korkunç acımasız zalim varlıklarsınız yahu. binlerce kez yazıklar olsun. zehirli yem, yapıştırıcı bilmem ne. bilumum işkence yöntemleri. vicdansızlık bu yahu. nasıl acı çekerek hayatlarını kaybediyorlar zavallılar hiç mi empati yeteneğiniz yok.
konu sahibi hamamböceği ise şikayetinizin konusu borik asitle patates püresini iyice karıştırıp - evcil ve çocukların ulaşmaması için önlemler alıp- girebilecekleri yerlere koyun. uzaklaşıp gidiyorlar. bir daha asla uğramıyorlar. fareler için de delik kapatma insani ve vicdani yöntemini deneyin ltf. zalim olmayın.
Nem böceği dediğin şu çörek otundan küçük siyah siyah bit gibi olan böceklerse bir ara bizde de vardı. Her gün bir yerlerden buluyorduk sonra kaynağını bulunca bir daha olmadılar. Kilerde paketi açılmamış makarnadan çıkıyorlarmış ambalajı delmişler. Ve asla kolay kolay ölmüyorlar o yüzden evdeki yiyecek paketli paketsiz her şeye bak
Merhaba bende çok temizimdir ama evim çok çabuk toz oluyor banyo fayansında köşelerde beyaz böcek gördüm nem böceği midir? Bazı günler oluyor çoğunlukla görmüyorum ama.Tuvalette banyoda gördüm çünkü bide mutfak dolabında bi tabağın içindeydi sinir krizi geçirdim her yeri komple çıkarıp temizledim resmen. Havalandırmalarımızın içi çok kirli tozlu banyo havalandırmasından mı geliyor diyeceğim ama mutfak dolap içinde ne alaka geldi? Tuvaleti çamaşır suyuyla temizliyorum mesela görmem görmem ya temizliğin ertesi günü çıkmış oluyor ,görüyorum inat gibi