Temizliğim yarım yamalakmış

Hadi hadi seni bilmesek yicez deseydin

denicem bende. Şuan kavgalıyım tavrimi anlasın Cok hafif düzelmeler oldu, tabakları komidinin üstünde bırakırdı artık mutfak masasına götürüyor. Bu bile bir zafer oh iki stres attım cok teşekkürler

Tastamam yapıyorsa o yapsın, bundan sonra temizlik yapmayın, sorarsa ben düzgün yapamıyorum sen yap sen çok güzel yapıyorsun deyin. Ciddiyim bu arada, neden bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi anlamıyorum.

Tastamam yapıyorsa o yapsın, bundan sonra temizlik yapmayın, sorarsa ben düzgün yapamıyorum sen yap sen çok güzel yapıyorsun deyin. Ciddiyim bu arada, neden bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi anlamıyorum.
Evin halini görünce maalesef dayanamıyorum. Annem cok temizdir. Bizde herzaman ortalıkta birsey bırakmazdık, temizlerdik, alışkanlık

Ayy masallah seninde elinden her is geliyor Pasam de bundan sonra haftalik yaparsin dip kose temizlik meydan koca gorsun de

Hafta sonu yine misafir gelecek, kendi arkadaşı gelcek, eve dokunmayım diyorum

Merak ettim, sizin oralarda covid yokmu?

Ve evet, tabiki dokunma eve. Kendini niye evin hizmetçisi yerine koyuyorsun? Yatakta yemekmi yenilir ya? Bide yetinmeyip adamin pesini topluyorsun. Ondan sonra "esim bana niye deger vermiyor?". Eee ilk sen kendini hizmetçi yerini koydun. Önce kendine deger vereceksin.

Yövmiyenden mı kisacak? Sanki parayla tutmuş da yaptığın işi beğenmiyor. Ben sinir oldum buradan

İyi yevmiyeden kesersin artık deseydiniz.
Karşısında hizmetçisi mi var?
Bu nasıl üslup?
Üstelik kendi dağıtması temiz tutsa daha az işiniz olur.

Ay keşke benim adam da bana böyle dese "haklısın valla ben bu işi beceremiyorum en iyisi bundan sonra sen yap ya da bi temizlikçi tut" derdim.

Bence sizi öpsün başına koysun.

Ben kirli sepetine atılmayan hiçbir şeyi yıkamıyorum.
Oraya buraya attıysa asla alıp dolaba veya sepete atmam, eşim kaldırana dek orda kalır.
Yatakta yemek yemek? Sıkar o biraz.
Çikolata çöpünü sehpaya koysa kendi çöpe atana dek orda kalır.
Yemeği kim yaptıysa diğeri masayı toplayıp bulaşık makinasına dizer.
Pandemi dolayısıyla evden çalışmama rağmen temizlik için kendimi paralamam.

En iyi yapan kazanır artık bütün temizliği kendisi yapsın

Nasıl mı yapmalısın hiç iş yapma bırak gitsin baksın bakalım arkası toplanmayınca siz yarım yamalak mı iş yapıyorsunuz.

Adam sana yaptığı işi övmeye çalışmış.Sorun yok bence

Eşinizin yatak yanlarına attığı çöpleri neden siz topluyorsunuz?? Bırakın doğal yaşam alanına geri dönsün. Çöplükte yaşamak demekki onun için doğal olan

bırak dağınık kalsın..
e*ti cangaaaa..de.

Inanın bunu yaptım. Yanıma gelip çorabım kalmamış dedi dedim çamaşırlar arasında ben çorap göremedim demekki koymamışın çamasır sepetine

Helal olsun öyleyse aynen devam bence yolunuzdan sapmayın o da anlasın bu işin böyle gitmeyeceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…