TEMIZLIGIN T SI

kahveyesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
1.766
2.119
34
Selam kizlar:KK54:
Bahar temizligi adi altinda soyle dip kose bir temizlik yapayim diyorum.Sonra diyorum ki erkenci miyim, nisan basini mi beklesem..:110:Usengeclik basa bela.. Bismillah deyip girissem corap sökügü gibi gelecek devami ,
galiba gaza ihtiyacim var o_O

bnce de erken. şimdiden yorganları bile kaldıramayacağına göre erken :) bekle biraz daha. havalar mis olsun. girişirsin :)

Selam kizlar:KK54:
Bahar temizligi adi altinda soyle dip kose bir temizlik yapayim diyorum.Sonra diyorum ki erkenci miyim, nisan basini mi beklesem..:110:Usengeclik basa bela.. Bismillah deyip girissem corap sökügü gibi gelecek devami ,
galiba gaza ihtiyacim var o_O
Ben bu bahar temizliği,bayram temizliği vs... oldum olası anlamadım.Bu evler zaten normalde hergün 2 haftada bir de dip köşe temizlenmiyo mu.Camlar desen 3-4 haftada bir silinmiyor mu.

Ben bu bahar temizliği,bayram temizliği vs... oldum olası anlamadım.Bu evler zaten normalde hergün 2 haftada bir de dip köşe temizlenmiyo mu.Camlar desen 3-4 haftada bir silinmiyor mu.
Yani hani şoyle bir girisirsin ya eve, altindan girer üstünsen cikarsin bahar temizligi benim icin o anlama geliyo.Valla sahsen ben uc haftada bir cam silemiyorum :KK43:Yani ev zaten surekli temizleniyo,rutin bir isleyis var ama derin temizlikde ayri bir konu:KK19:

Her gün ev mi temizlenir ayol? Yazık canınıza. Valla benim camlar üç aydır silinmiyor, yağmurlar fırsat vermiyor ki :KK66:

Bana kalırsa da daha erken, şöyle bir nisan gelsin ondan sonra bakıcaz artık bir hal çaresine. Sırf bu yüzden nisan gelsin istemiyorum o derece yani. 3 hafta önce cam sildim 1 saat sonra yağmur yağdı o gün bugündür camlara elimi sürmüyorum. Öyle sil, süpür, toz al, mutfağı topla, çamaşır yıka ütü yap o kadar yaptıklarım bu ara. Bahar temizliğini düşünmek bile beni benden alıyor.:KK70::KK70::KK70:

Bahar temizliği nasıl oluyor hatunlar ya :KK45:Halı yıkama,cam silme, kıyafetleri ayırıp giyilmeyenleri elden çıkarma.. benim aklıma bunlar geliyor ama bunları yapmak için niye nisan haziran bekleniyor ki valla biri anlatsın:KK64:

Bana kalırsa da daha erken, şöyle bir nisan gelsin ondan sonra bakıcaz artık bir hal çaresine. Sırf bu yüzden nisan gelsin istemiyorum o derece yani. 3 hafta önce cam sildim 1 saat sonra yağmur yağdı o gün bugündür camlara elimi sürmüyorum. Öyle sil, süpür, toz al, mutfağı topla, çamaşır yıka ütü yap o kadar yaptıklarım bu ara. Bahar temizliğini düşünmek bile beni benden alıyor.:KK70::KK70::KK70:
Benim bir de yeni ayaklanan kizim var,bıcır bıcır geziyo pesimden,onu hasta etmektende korkuyorum.

Bahar temizliği nasıl oluyor hatunlar ya :KK45:Halı yıkama,cam silme, kıyafetleri ayırıp giyilmeyenleri elden çıkarma.. benim aklıma bunlar geliyor ama bunları yapmak için niye nisan haziran bekleniyor ki valla biri anlatsın:KK64:
Esimin babanesinin dedigi gibi;Isıcak ısıcak yapmak icin bekleniyo herhal:-)

Sorma ya böyle bahar temizliği falan diyorlar... acaba ben pasaklımıyım diye düşünüyorum:KK53:
Hiç öyle haydeeeee bende bir bahar temizliği bayram temizliği yapam demedim..:oops:

X