- 19 Haziran 2023
- 354
- 39
- 28
- 23
- Konu Sahibi oylesinebirii0
-
yerleri silwrken ne kadar bebek şampuanı koyuyosunuzRenkli deterjanla yıkıyorum genelde eşyalarımızı. Bazı dışarı kıyafetlerimizi siyahlar için sıvı deterjan kullanarak yıkarım. Çamaşırları yüksek devirde sıktırmam yıpratıyor.
Yerleri, camları, aynaları, tozu alınarak her yeri bebek şampuanıyla silerim hiç iz yapmıyor mutlaka deneyin. Yüzey temizleyiciler sirke Arap sabunu hepsi buğu yapıyor. Evi silerken sıcağa yakın su kullanın ve deterjanı az koyun.
5-6 litre suya yarım çay bardağından azyerleri silwrken ne kadar bebek şampuanı koyuyosunuz
Parkede yüzey temizleyici buğulu bişey bırakıyor, alacaksanız parke (ahşap laminant) a özel olanlardan alıp kullanın, diğer yüzey temizleyicileri sadece fayansta kullanılabilirParkeleri yüzey temizleyiciyle silmek yanlış mı?
hanımlar merhaba ben yeni evli oldugum icin henüz beceremediğim ve bilemediğim üç konu hakkında soru sormak istiyorum birincisi bugun indirimden deterjan aldım ama sonradan renklilere özel oldugunu farkettim bu deterjanla siyah yada beyazlae yıkanırmı beyazlara zarar verirmi ?
ikincisi yerleri viladayla nasıl silersem sileyim su izi silme izi kalıyor sıcak su soguk su arap sabunu herşeyi denedim özellikle mutfağımdaki fayansta su izleri iğrenç görünüyor bunun icin napabilieim ?
ücüncüsü gecen gün beyaz yollugumu yıkadım çamasır teline akılsızlık edip yan şekilde serdım iki ucuda bir gün boyunca yere değdi su birikmiş suan halımın ipleri ve yan dikiş yerleri yanmıs gibi sapsarı bunu nasıl gecirebilirim birde halının ortasında iz kalmıs serme izi yılıkmıs yani dümdüz durmuyo ikinci yıkamamda düzelirmi o y
maalesef hala neyle silersem sileyim mutfagımdaki mermer asla pürüzsüz olmuyor silip üstünden kuru moplada geciyorum kurulamak icin hala iz oluyorMerhaba renkli için olan deterjanlar siyah ve renkliler için kullanılabilir ama Beyazlar zamanla sararır.beyazlar için bingo toz deterjan ve kesinlikle çamaşır sodası öneririm müthiş oluyor.Yer silme konusunda ben yıllardır ılık su sirke ve Arap sabunu ile siliyorum evi misss.sadece temiz olsun diye düşünerek deterjanı çok koymayacaksin fazla deterjan İyi temizlik demek olmuyor çünkü.Az az koyup sileceksin benim parkelerim de müteahhit işi çok leke oluyor ama bu şekilde sildigimde missss.yeni halıların zemin dokuma ipi toplanıyor halinin ucunda en iyiisi yıkamaya vermek diye düşünüyorum
Döşeme de sıkıntı var o zaman Allah yardım etsin çok sinir bozucu bir durummaalesef hala neyle silersem sileyim mutfagımdaki mermer asla pürüzsüz olmuyor silip üstünden kuru moplada geciyorum kurulamak icin hala iz oluyor
33 yaşındayım ilk kez bebek şampuanının cam da toz almada yer silmede duyuyorum hadi yeri sildin fayans olduğu için de diğerleri mümkün görünmüyor yaa yarın dalinle deniycem özellikle camı ….ayy biri duysa bi tarafıyla güler delirmiş bu diyeBenim mopun su haznesi var su ve bebek şampuanı koyuyorum o şekilde sıkıp temizliyorum. Vileda gibi Kovalı olanı kullanırken de suyuna bebek şampuanı koyuyorum. Köpük izi su izi hiç olmuyor evimde fayans yüzey fazla olduğu için baya şey denedim. Toz alırken cam silerken de bebek şampuanı hep
Ben denedim iyi oldu33 yaşındayım ilk kez bebek şampuanının cam da toz almada yer silmede duyuyorum hadi yeri sildin fayans olduğu için de diğerleri mümkün görünmüyor yaa yarın dalinle deniycem özellikle camı ….ayy biri duysa bi tarafıyla güler delirmiş bu diye
Merhaba iyi günler kolay gelsin depremden iki ay önce aynı bu parkeden yaptırdım deprem olunca bir yıl boyunca inşaat tozunda kaldı bir yıl sonra eve geçtik ve alçı tozu yuttu ne denediysem hiç alçı tozu gitmiyor hep terliklerin altı hep beyaz ben bu durumu nasıl kurtarabilirim  Bi türlü çözüm bulamadım paylaşım yapıp fikir almak istiyorum başkasının başına gelmiş mi gelmişse nasıl yapmış
Ben de çeşit çeşit yüzey temizleyici kullanıyordum yok parkeye ayrı fayansa ayrı. Sonra evlenince evimizde de üç kedi olunca o kimyasalları bırakayım diye arayışa girdim. Bazı temiz içerikli ürünlerden hiç memnun kalmadım. Bana yardımcı abla geliyordu abla bebek şampuanıyla siler misin falan diye anlatınca gülmüştü kız ellerim yumuşacık oldu güzel de temizliyor he demişti33 yaşındayım ilk kez bebek şampuanının cam da toz almada yer silmede duyuyorum hadi yeri sildin fayans olduğu için de diğerleri mümkün görünmüyor yaa yarın dalinle deniycem özellikle camı ….ayy biri duysa bi tarafıyla güler delirmiş bu diye
bebek şampuanıyla camları silmeyi deneyim mutlaka ayna gibi oluyor durulamaya gerek kalmıyor mikrofiber beze bir damla damlatıp silin görün muciyeyii bende instada bir kadından öğrendim kadın temizlik tiyoları paylasıyor sonuclar muhteşem. ama benim fayansa ne yaptıysam işe yaramadı galiba sorun benim fayansta33 yaşındayım ilk kez bebek şampuanının cam da toz almada yer silmede duyuyorum hadi yeri sildin fayans olduğu için de diğerleri mümkün görünmüyor yaa yarın dalinle deniycem özellikle camı ….ayy biri duysa bi tarafıyla güler delirmiş bu diye
evimdeki temizlik ismi istadan bakın mutlaka paylaştıklarınabebek şampuanıyla camları silmeyi deneyim mutlaka ayna gibi oluyor durulamaya gerek kalmıyor mikrofiber beze bir damla damlatıp silin görün muciyeyii bende instada bir kadından öğrendim kadın temizlik tiyoları paylasıyor sonuclar muhteşem. ama benim fayansa ne yaptıysam işe yaramadı galiba sorun benim fayansta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?