temizlik hakkında

yerleri silwrken ne kadar bebek şampuanı koyuyosunuz

Bugün yerlere soğuk normal kova suya bi damla duş jeli koyup (hemen köpürüyor çünkü) Parkeleri öyle sildim, kaygan falan olmadı bi tane iz leke görmedim hatta evime giren herkes ne kadar parlak burası dedi, belki fikir olur :) Siyahları asla toz deterjanla yıkamam toz bırakıp solduruyor, bide siyahlarla renklileri ayrı yıkıyorum hatta çorapları sırf ayrı yıkıyorum yoksa siyahlarda beyaz beyaz tiftik tüylenme yaşadım , fayansları yüzey temizleyiciyle sildiğimde iz kalmıyor sıcak suyla

Merhaba renkli için olan deterjanlar siyah ve renkliler için kullanılabilir ama Beyazlar zamanla sararır.beyazlar için bingo toz deterjan ve kesinlikle çamaşır sodası öneririm müthiş oluyor.Yer silme konusunda ben yıllardır ılık su sirke ve Arap sabunu ile siliyorum evi misss.sadece temiz olsun diye düşünerek deterjanı çok koymayacaksin fazla deterjan İyi temizlik demek olmuyor çünkü.Az az koyup sileceksin benim parkelerim de müteahhit işi çok leke oluyor ama bu şekilde sildigimde missss.yeni halıların zemin dokuma ipi toplanıyor halinin ucunda en iyiisi yıkamaya vermek diye düşünüyorum

maalesef hala neyle silersem sileyim mutfagımdaki mermer asla pürüzsüz olmuyor silip üstünden kuru moplada geciyorum kurulamak icin hala iz oluyor

Merhaba desteğinize ihtiyacım 6 Şubat depreminden iki ay önce parke yaptırdım sonra bir yıl boyunca inşaat tozunda kaldı bir yıl sonra eve geçtik ve alçı tozu yuttu ne denediysem hiç alçı tozu gitmiyor hep terliklerin altı hep beyaz ben bu durumu nasıl kurtarabilirim 

1- renkli deterjanı renkliler için kullanmalısın diğer siyahların rengini ağartıyor beyazlar tam beyaz olmuyor açıkçası
2- her zaman bir ölçek yani kapağı kadar koymalısın uzmanlar hep soğuk su kullanılması gerektiğini söylüyor ve birde bir yemek kaşığı sirke katarak kullan derim
3- makinaya at o kıvrım yerleri düzelir ama çamaşır teline asma kapı üstüne koy hiç bişey olmaz iki saate kurur havalar sıcak zaten

33 yaşındayım ilk kez bebek şampuanının cam da toz almada yer silmede duyuyorum hadi yeri sildin fayans olduğu için de diğerleri mümkün görünmüyor yaa yarın dalinle deniycem özellikle camı ….ayy biri duysa bi tarafıyla güler delirmiş bu diye

Ben denedim iyi oldu

Ben de çeşit çeşit yüzey temizleyici kullanıyordum yok parkeye ayrı fayansa ayrı. Sonra evlenince evimizde de üç kedi olunca o kimyasalları bırakayım diye arayışa girdim. Bazı temiz içerikli ürünlerden hiç memnun kalmadım. Bana yardımcı abla geliyordu abla bebek şampuanıyla siler misin falan diye anlatınca gülmüştü kız ellerim yumuşacık oldu güzel de temizliyor he demişti

bebek şampuanıyla camları silmeyi deneyim mutlaka ayna gibi oluyor durulamaya gerek kalmıyor mikrofiber beze bir damla damlatıp silin görün muciyeyii bende instada bir kadından öğrendim kadın temizlik tiyoları paylasıyor sonuclar muhteşem. ama benim fayansa ne yaptıysam işe yaramadı galiba sorun benim fayansta

evimdeki temizlik ismi istadan bakın mutlaka paylaştıklarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…