Temizlik hastalığı

Ay
Hep derim dünyayı titiz kadınlar kirletiyor, çok deterjan kullanıyor musun siz de. Bir komşum vardı evinde çalışan usta klozeti kullandı diye 1 litre çamaşır suyunun klozee dokmustu. Her gün ama her gün her yeri çamaşır sularıyla silerdi. Zor durum,bence azar azar kademeli bir şekilde bırakarak halledersini.z. b
Aynen öyle ellerimi bile çamaşır suyuyla yikayasim geliyordu herkes kanser olucaksin böyle diye diye şu an azalttim deterjan kullanımını

Ay

Aynen öyle ellerimi bile çamaşır suyuyla yikayasim geliyordu herkes kanser olucaksin böyle diye diye şu an azalttim deterjan kullanımını
Ay ama çok fazla bence,mutfakta tabaklara vs asla kullanmam çamaşır suyu,durulanmiuor gibi geliyor bana. Sadece klozete kullanırım o kadar.yerleri silmek asla. Bana göre bulasigin yağı salçası çamaşır suyundan daha masum

Merhaba arkadaşlar benim sorunum temizlik takıntılarım bu konu için doktora da gittim ilaç kullandım faydasını göremedim. Kendi temizlediğim yerler dışındaki her yer pismiş gibi geliyor, bazen misafirliğe gittiğimde bir leke falan görsem hemen evime geldiğimde kapıda kıyafetlerimi çıkarıp duşa giriyorum. Bu konuda rahatsızlığı olup atlatan var mı nasıl yendiniz bu hastalığı tavsiyelerinize ihtiyacım var
Temizlik hastaları diye dizi var izledin mi hiç. Hastalıklarını pis insanların lehine çevirmişler. Gidip onların pis evlerini temizliyorlar. Ne zaman izlesem evde dip bucak temizlik yapasım geliyor. Tam sana göre bir program.

:KK9:
Temizlik hastaları diye dizi var izledin mi hiç. Hastalıklarını pis insanların lehine çevirmişler. Gidip onların pis evlerini temizliyorlar. Ne zaman izlesem evde dip bucak temizlik yapasım geliyor. Tam sana göre bir program.
Sağol izlicem bundan sonra

O program çok fena ama ya obsesifler en uç noktada pis olanlar diğer bir uçta :)
Hatta bir okbli klozeti temizleyip fön makinesiyle kurutuyordu devamında ne yaptığını söylemeyeyim :D

O program çok fena ama ya obsesifler en uç noktada pis olanlar diğer bir uçta :)
Hatta bir okbli klozeti temizleyip fön makinesiyle kurutuyordu devamında ne yaptığını söylemeyeyim :KK70:
Ne yaptı ki çok merak ettim şimdi:)

Bende izliyorum arada o programı kadının biri benim klozetim beyaz sarayinkinden daha temizdir demisti:KK70: bir de eve gelen misafirlerin tuvaleti kullanmasını yasaklamış:KK70::KK70:

Merhaba arkadaşlar benim sorunum temizlik takıntılarım bu konu için doktora da gittim ilaç kullandım faydasını göremedim. Kendi temizlediğim yerler dışındaki her yer pismiş gibi geliyor, bazen misafirliğe gittiğimde bir leke falan görsem hemen evime geldiğimde kapıda kıyafetlerimi çıkarıp duşa giriyorum. Bu konuda rahatsızlığı olup atlatan var mı nasıl yendiniz bu hastalığı tavsiyelerinize ihtiyacım var

Hergün mutlaka elime süpürge değmeli temizlik ürünlerim detol olmalı ki mikroplar ölsün çamaşır suyunun kokusu bile temizlik hissi veriyor bana marketlerde en çok vakit geçirdiğim yer deterjan bölümleri mesela.misafirliğe gittiğimde ilk etrafa bakarım çaktırmadan ve su bahanesiyle mutfağa giderim bakarım temiz mi diye birde ev sahibinin tırnakları uzunsa hayatta yemem.bir evde en temiz olması gereken yerler mutfak ve tuvalet aklıma geldikçe tuvalete çamaşır suyu dökerim.ev hayvanı olan bir eve gidersem kedi köpek gibi mutlaka üstümü değiştirrim.ama ben tüm bunları yapınca mutlu olugorum ya terapi gibi geliyor bana temizlik yapmak.çoğu kişiden tepki alıyorum ailemden görümce ve kaynanamlardan eşimden ama elimde değil temizlik hissinin verdiği mutluluğu anlatmak mümkün değil benim için

Bende izliyorum arada o programı kadının biri benim klozetim beyaz sarayinkinden daha temizdir demisti:KK70: bir de eve gelen misafirlerin tuvaleti kullanmasını yasaklamış:KK70::KK70:

O programı bende izliyorum adamın pis tuvaletini temizledi ve yaladı pislik

Yaladı :KK53::KK53:

Yaaaa çocuklu pislik içinde yaşayan insanlar oluyor ya boğasım geliyor onları.benim için öncelik temizlik değil çocuk diyorlar bide.e mal çocuk pislik içinde büyüyor öncelik çocuksa temiz bir ortamda yaşatsana çocuğu.tembelim demiyorda
Aslında öyle çocuklar mikroplara bağışıklık kazanıyor ve sürekli hasta olmuyorlar. Bir yandan çocuk mikrop da görmeli tabi o kadar çok fazla ama bunu söylemek istedim :)

Hangi kanalda acaba? Ben youtube da izledim birkaç bölüm de guncel takip edeyim.

Benim de sizin kadar olmasa da boyle bi temizlik takıntım var mesele metroda veya okulda oturdugum yerlere bir sey seresim geliyor veya camasir suyu kullanmadigim muddetce ev asla temizlenmeyecekmis gibi hissediyorum tozlari bile camasir suyuyla aliyorum hele bir de misafir geldi mi kabus tum koltuklari once süpürür silerim:((

Tlc kanalında bi program var temizlik hastaları diye. Temizlik takıntısı olan insanları çöp ev gibi pislik kaynayan evlere gönderiyorlar temizlesin diye. Böylece fobileriyle yüzleşmiş oluyorlar. Gidin pis birinin evini temizleyin demiyorum tabi program belki ilginizi çeker diye yazmadan duramadım

Back
X