- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim annem de 50sinde. Hic oturmaz yillarca bi yatip uzanip keyif yaptığını bilmem. Ama sağlıklı şükür şimdilik. Çamaşır suyundan elleri öyle bi hale gelirdi ki. Simdi kalmadı o kadar torpuledi yillar o huyunu.annem, yillarca kapi onunde soyunduk. banyo yaptiriken sacimizi citilerdi.... simdi bir suru fiziksel rahatsizligi var daha 50 yasinda
Bence ilaca falan gerek yok hiçbir şeye gerek yok,birazcık düşünün pis insanlar ne kadar rahat ve onlar böyle şeyler yapmıyorlar (sizin takıntı olarak nitelendirdiklerinizi) .Gayet rahatlar siz değerli onlar gibi olmaya çalışın . Pis derken sizin gibi olmayan insanları kastettimMerhaba arkadaşlar benim sorunum temizlik takıntılarım bu konu için doktora da gittim ilaç kullandım faydasını göremedim. Kendi temizlediğim yerler dışındaki her yer pismiş gibi geliyor, bazen misafirliğe gittiğimde bir leke falan görsem hemen evime geldiğimde kapıda kıyafetlerimi çıkarıp duşa giriyorum. Bu konuda rahatsızlığı olup atlatan var mı nasıl yendiniz bu hastalığı tavsiyelerinize ihtiyacım var
ama.her banyo yapinca komple yatak carsaflarini degistirmesi tuhaf degilmi? 2 gynde bir yapti diyelim ki hergun yapoyordur konu sahibi hergun carsaf degistirilmesi bence tamamen abarti..normali haftada bir dirYaptıkların da abartı birşey göremedim. Rüya dışında :) Ben de bunlara dikkat ederim. Sadece kuaföre cımbız götürmek aklıma gelmemişti:)
Birde insanlar dikkat etmeleri gereken genel temizlik kurallarına dikkat etmedikleri için bizim yaptıklarımız daha çok göze batıyor.
Dışarıda wc de el yıkadıktan musluğu peçeteyle kapatmak olması gerekendir. Ben yapıyorum ama çok kişi yapmadığı için anormal karşılanıyor.
aynen kaynanamda oyleydi misagir gidince evde ayak kokuyor.diye deli olurduMisafirler gidince hemen orayı burayı siliyorum silmeden içim rahat etmiyor Allah kimseye vermesin
Bir çamur bul ,gir içine debelenMerhaba arkadaşlar benim sorunum temizlik takıntılarım bu konu için doktora da gittim ilaç kullandım faydasını göremedim. Kendi temizlediğim yerler dışındaki her yer pismiş gibi geliyor, bazen misafirliğe gittiğimde bir leke falan görsem hemen evime geldiğimde kapıda kıyafetlerimi çıkarıp duşa giriyorum. Bu konuda rahatsızlığı olup atlatan var mı nasıl yendiniz bu hastalığı tavsiyelerinize ihtiyacım var
Aşırı temizlik takıntılı biri değilim ben de ama dışarıdan aldıklarımı asla yıkamadan giymem, çünkü dedikleriniz doğru. Onu diken kişi bile belki hijyenine dikkat etmeyen biri. Zaten o tekstil tozları da kaşındırıyor insanı.Normalde aşırı temizlik takıntılı biri değilim ama arada aklıma gelen gözardı etmeye çalıştığım bir konu var:)
Yeni kıyafet alırken nasıl alıyorsunuz?
Yani deneme işini diyorum.
Giyim sektörünü bilen birisi olarak, daha o ürünler kumaş halindeyken, kumaş topları yerlerde tozun, pisin içinde geziyor leş gibi atölyelerde.
Giyim ürünü haline gelip mağazalara geldiğinde de kim olduğu belirsiz hastalıklı mı, pis mi çeşit çeşit insan tarafından deneniyor.
Bu düşüncelerden nasıl sıyrılıyorsunuz?
Genelde düşünmemeyi başarabilsem de, düşününce kıyafet denediğim zamanlar hemen duşa atıyorum kendimi, aldıklarımı da yıkamadan giyemiyorum.
Ben gelinliğimi bile önce kuru temizlemeye verip öyle giymiştim. :)))Ben de kıyafet denediğimde eve gelip duşa giren sadece benim diye düşünüyordum![]()
Bence kuaföre cımbız götürmek çok mantıklı. Ben daha önce yüzümde siğiller olduğu için tedavi gördüm. İnanın ki ben sadece cildimde ufak bir kabartı olarak görmüştüm. Ama doktor siğil deyince şaşırdım. Kuaförlerin kullandığı cımbızlardan bulaşabiliyor. Dikkat edin.Yaptıkların da abartı birşey göremedim. Rüya dışında :) Ben de bunlara dikkat ederim. Sadece kuaföre cımbız götürmek aklıma gelmemişti:)
Birde insanlar dikkat etmeleri gereken genel temizlik kurallarına dikkat etmedikleri için bizim yaptıklarımız daha çok göze batıyor.
Dışarıda wc de el yıkadıktan musluğu peçeteyle kapatmak olması gerekendir. Ben yapıyorum ama çok kişi yapmadığı için anormal karşılanıyor.