Temizlik için evine yardımcı Alıp arkasından temizlik yapan hatun

Eve gelen bayanlar günlükse halı silmez
ayrıca ücret ödediniz mi ?
yok cnm silenler var ilk yardımcı alışım değil bi bayan geliyordu tek başına inan bana wc deki paspasları bile siliyordu ama çocuğu oldu şimdi

Temizlikçiyi ilk defa alıyorsan yalnız bırakmamalıydın.
ilk kez gelmiyorki güvenilir birileriydi

bende bekleyemem zaten ilk kez yanlız kalmıyorlar çalışıyorum haftada 6 gün nasıl kalim yanında

sanmam iyi insanlar aslında benim haricimde tanıdıklarımızada gitmişlikleri var benim il küçük bi yer öyle bi şey yaparlarsa ekmeksiz kalırlar kimse almaz evine

o kadar yapamam sil olmamaış yap diyemem nazik davrandığım için belki böyle oluyor

tabii hoyrat kullanıyorum senede 1 kere süpürüyorum :) ay allahım ya öyle şey olurmu hiç bilen bilir yün halıları süpürdükçe yün yumak gibi şeyler çıkar ee malum doğumdan sonra çok acayip saçlarım dökülüyor saç olmasıda normal evde küçük çocuğum var haliyle dağıtıyor mutfak kapısınıda açık bırakırım toz giriyor napim yani ...

Ben iki haftada bir çağırıyorum mecburen tek kalıyor ama size kötüsü denk gelmiş

onlardan sonra başka bir bayan çağırdım o da iyiydi ama artık biliyorsunuz sgk yaptırma şartı var Bugün şirketten yardımcı çağırdım bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…