bence gayet iyi.
sonuçta hergun cam kapı silmeyecek
Ayy ne tarafta bu abla ne kadara geliyor böyle birine ihtiyacım var benimiSTANBUL canım
özelden mesaj attım sizeAyy ne tarafta bu abla ne kadara geliyor böyle birine ihtiyacım var benim
o kişi kendıne göre düzen oluşturur merak etmeyin.Bence de. Yinede temizlik zor tabi ama benim haftada temizliğe ayıracak 12 saatim olsa 3-4 seferden sonra o evde iş kalmaz. Her geldiğinde evi süpürsün, lavabo ve tuvalet temizliği ve o günün işi (en fazla 3 gömlek) istiyorum. Diğer işleri de ayda 1 yapsın. Cam, kapı silme gibi.
Teklif edeceğim de çok abzürt bir şey söylemekten de çekiniyorum.
Hiç piyasayı bilmiyorum.
Ay benimde yaAyy ne tarafta bu abla ne kadara geliyor böyle birine ihtiyacım var benim
Canım benim kv alıyordu haftanın 3 günü pazartesi çarşamba cuma geliyordu 70 tl ye günlüğü yani bence normalBence de. Yinede temizlik zor tabi ama benim haftada temizliğe ayıracak 12 saatim olsa 3-4 seferden sonra o evde iş kalmaz. Her geldiğinde evi süpürsün, lavabo ve tuvalet temizliği ve o günün işi (en fazla 3 gömlek) istiyorum. Diğer işleri de ayda 1 yapsın. Cam, kapı silme gibi.
Teklif edeceğim de çok abzürt bir şey söylemekten de çekiniyorum.
Hiç piyasayı bilmiyorum.
buna benzer birşey benim başımdan da geçmişti anlatayım;temizlikçi kadın yatak odasına geçince baktım yerleri sildi süpürdü,tozları aldı falan işi bitti çıkacak eee abla gardolabın üstünü silmedin dedim,ayy ben merdivene çıkamam düşerim kusura bakma silemem dediBir kadin gelmişti bize bayram öncesi duvarları camlari dip köse temizleyecekti.
Salona geçti fircayla öylesine aliyor deterjan falan da yok.
Halam da bizdeydi o gun demiş ki - Canim suralari daha dikkatli silsene hic dokunmadin bile.
O da durur mu yapistirmis cevabi -bi firca da sen al pesimden gel o zaman.
Bizden sonra iyi yaparsa halam da alacaktı güya.
Temizlikçiyi ilk defa alıyorsan yalnız bırakmamalıydın.evet hanımlar bugün evime yardımcı geldi bende evde bırakıp işe geldim bu işin sonu zaten başından belliydi neyse sorun başlıktan anladığınız gibi sabah evde bırakıp Arkadaşı akşam eve geldik eşim kapıyı açtı onun bile dikkatini çekti " ee bu ev temizlik kokmuyor" dedi evet haklıydı o mis gibi deterjan çamaşır suyu vs kokusu yoktu ilk kez hanım gelmiyordu eve daha Önce kapıyı açtığımda mis gibi kokardı neyse halılara baktım halılar çok kötü lekeli bi Bahaneyle arayıp sordum sildim çıkmadı dedi Allah allah dedim aldım elime kovayı bez kaldı mı ?acaba temiz derken ne görim kullansın diye çıkardığım tüm bezler hiç kullanılmamış çıldırmak elde değil aldım bezi harıl harıl silmeye başladım halıyı sildikçe saç ve pupucuklar geliyor ee hani bu halı süpürülüp silinmişti alakası yok mutfaktada eşim yere bişey döktü selpakla Aldı şöyle yerden ve selpak toZlandı hani vileda ile silersin ya kalır tozlar aynı öyle vileda ile bende silerim önemli olan bez ile yerden silmek eşim ara söyle diyor bende bi daha çağırmam dedim ama hu saate kadar iş Yaptım çok sinir oldum ha bide koltuklarında sildim dedi ama inanın alakası yok kenarları kirli idi belki sildi ama yarım silmiş ama benim sildiğim halı tertemiz oldu
haftada iki güne 600 gayet uygun. düzenli gelen kadın hergün aşırı yorulmaz. bir gün ütü bir gün börek sarar falan. her gün cam koltuk silmiyor. bölgesine göre 550 bile olabilir benceSağolun arkadalar. 100 TL haftada 2 günden ayda 800 TL eder. Bu durumda ben işten çıksam daha karlı oluruz :)
Böyle bir bütçemiz yok. Ayda 2 alıp 200 ödemek çok daha mantıklı geldi şimdi.
Haftada 2 tam gün çok yorucu olmaz diye düşünüyordum o sebeple 75 TL mantıklı gelmişti.
haftada iki güne 600 gayet uygun. düzenli gelen kadın hergün aşırı yorulmaz. bir gün ütü bir gün börek sarar falan. her gün cam koltuk silmiyor. bölgesine göre 550 bile olabilir bence
işte becerikli kadın olsa bunları pratikçe yapar. bizimki de rahat bıraksan hep yer silecek . ben bazen önüne ceviz koyuyorum kırsın, sarma sarsın falanEvet canım haklısın biz de böyle başladık zaten. Bazı aylar zaten 5 hafta olduğu için 675'e denk geliyor. Malesef eli çok hızlı değil. Yemek yapmadığı halde rutin temizliğin önüne geçemedik. Anca evi süpürüyor, siliyor, toz alıyor, çamaşır asıyor ve 3-4 gömlek ütülüyor hepsi bu.
suc sende sekerim valla para veriyosam sonuan kadar hakkımı isterimevet hanımlar bugün evime yardımcı geldi bende evde bırakıp işe geldim bu işin sonu zaten başından belliydi neyse sorun başlıktan anladığınız gibi sabah evde bırakıp Arkadaşı akşam eve geldik eşim kapıyı açtı onun bile dikkatini çekti " ee bu ev temizlik kokmuyor" dedi evet haklıydı o mis gibi deterjan çamaşır suyu vs kokusu yoktu ilk kez hanım gelmiyordu eve daha Önce kapıyı açtığımda mis gibi kokardı neyse halılara baktım halılar çok kötü lekeli bi Bahaneyle arayıp sordum sildim çıkmadı dedi Allah allah dedim aldım elime kovayı bez kaldı mı ?acaba temiz derken ne görim kullansın diye çıkardığım tüm bezler hiç kullanılmamış çıldırmak elde değil aldım bezi harıl harıl silmeye başladım halıyı sildikçe saç ve pupucuklar geliyor ee hani bu halı süpürülüp silinmişti alakası yok mutfaktada eşim yere bişey döktü selpakla Aldı şöyle yerden ve selpak toZlandı hani vileda ile silersin ya kalır tozlar aynı öyle vileda ile bende silerim önemli olan bez ile yerden silmek eşim ara söyle diyor bende bi daha çağırmam dedim ama hu saate kadar iş Yaptım çok sinir oldum ha bide koltuklarında sildim dedi ama inanın alakası yok kenarları kirli idi belki sildi ama yarım silmiş ama benim sildiğim halı tertemiz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?