Temizlik için evine yardımcı Alıp arkasından temizlik yapan hatun

bence gayet iyi.
sonuçta hergun cam kapı silmeyecek

Bence de. Yinede temizlik zor tabi ama benim haftada temizliğe ayıracak 12 saatim olsa 3-4 seferden sonra o evde iş kalmaz. Her geldiğinde evi süpürsün, lavabo ve tuvalet temizliği ve o günün işi (en fazla 3 gömlek) istiyorum. Diğer işleri de ayda 1 yapsın. Cam, kapı silme gibi.

Teklif edeceğim de çok abzürt bir şey söylemekten de çekiniyorum.

Hiç piyasayı bilmiyorum.

o kişi kendıne göre düzen oluşturur merak etmeyin.

Canım benim kv alıyordu haftanın 3 günü pazartesi çarşamba cuma geliyordu 70 tl ye günlüğü yani bence normal

Eve gelen bayanlar günlükse halı silmez
ayrıca ücret ödediniz mi ?

buna benzer birşey benim başımdan da geçmişti anlatayım;temizlikçi kadın yatak odasına geçince baktım yerleri sildi süpürdü,tozları aldı falan işi bitti çıkacak eee abla gardolabın üstünü silmedin dedim,ayy ben merdivene çıkamam düşerim kusura bakma silemem dediyahu zaten ben seni öyle angarya büyük işler için almışım,silemem diyor birde.

Temizlikçiyi ilk defa alıyorsan yalnız bırakmamalıydın.

valla ben gelen kadının başını beklemekten yana değilim. çalışan kadın bi de cts pazar başını bekleeyecekse kendi yapar daha iyi bence. bana kalırsa işini düzgün yapan birini bulun (ilk birkaç gelmesinde evi ve düzeni başında durarark öğretin) siz evde yokken yapsın. bu kadın temizlememiş ama hepsi öyle değil..

haftada iki güne 600 gayet uygun. düzenli gelen kadın hergün aşırı yorulmaz. bir gün ütü bir gün börek sarar falan. her gün cam koltuk silmiyor. bölgesine göre 550 bile olabilir bence

haftada iki güne 600 gayet uygun. düzenli gelen kadın hergün aşırı yorulmaz. bir gün ütü bir gün börek sarar falan. her gün cam koltuk silmiyor. bölgesine göre 550 bile olabilir bence

Evet canım haklısın biz de böyle başladık zaten. Bazı aylar zaten 5 hafta olduğu için 675'e denk geliyor. Malesef eli çok hızlı değil. Yemek yapmadığı halde rutin temizliğin önüne geçemedik. Anca evi süpürüyor, siliyor, toz alıyor, çamaşır asıyor ve 3-4 gömlek ütülüyor hepsi bu.

işte becerikli kadın olsa bunları pratikçe yapar. bizimki de rahat bıraksan hep yer silecek . ben bazen önüne ceviz koyuyorum kırsın, sarma sarsın falanyani iş verdikçe pratikleşiyor.

Reactions: 9ay
Yillardir gelen yardimci abla var artik yaslandi.alismistim kendisine arkasından temizlik yaptığım birlikte de yaptigim günler oldu sağolsun ama yardimi oluyor du.yeni kisiler geldi hep pazarlik dolap silmem avie silmem cam silersem hali silmem ucret tam derken 100 liraya tam randiman alamadim.kendim yapmaya basladim.3 gündür dip kose hali koltuk cam vs.yapiyorum bitiremedim ne kadar emek verdigimi bbilemezsiniz. anlafim ki bir gunde yapilan temizlik oksayarak yapiyormus gibi yaparak yapilan temizlikmis.ben yapmaya başladım başlayalı ev yuzume gülüyor mis gibi kokuyor.kollarim kalkmayacak derecede agriyor.olsunbuna deger.kendiniz yapin farki gorun derim. .

inanmıyorum ya. Bi arkadaşımın evine bi kadın gelmiş ayı şekilde doğru düzgün yapmamış (ama sizinki daha beter) arkadaşımın annesi arayıp kadını bi dünya saydırmış.. Kadında arkadaşımın annesine, herkese sen pissin diye anlatıcam adını pasaklıya çıkarıcam demiş ve yapmışta.. Halbuki çok temiz kadın, onuda almazdı evinede ameliyat olmuştu yardıma ihtiyacı vardı neyse söylemek istediğim şey; o kadın bu şekilde size zarar vermeye çalışabilir belki siz önemsemezsiniz ama yinede söylemek istedim

Arayın bir sürü söylenin bence korksun biraz

suc sende sekerim valla para veriyosam sonuan kadar hakkımı isterim
yanlısı basta yapmıssın evde bırakacak asla bırakmam pesinde dolanmam saat bası gecerken burası olmamıs bidaha sil diye ciddi bi sekılde uyarıcaksın öyle aman benim yapım sakın aman ben diyemem edeemem dersen sonrada temizlik yaparsın
sekerim
,

kadını arayıp memnun kalmadığınızı söyleyin ama kadına bi gün içerisinde o kadar iş yaptırmaya çalışmakta çok doğru gelmedi. deli gücü bile olsa aynı günde koltuk-halı-cam-kapı-rutin temizlik nasıl yapılırki?

bir arkadaşta yazmış siz evi çok mu hoyrat kullanıyosunuz diye bende ona katılıyorum. ben bi hafta evi süpürmesem halıyı silsem saçlar kirler falan çıkmaz yani

Ayda bir çağırıyorum bize ben hafta sonu kursta olduğum için annemle babam biz de oluyorlar genelde anahtarı bırakacağım kimse olmadığı için iki kişi beraber geliyorlar genelde eltilermiş iş yerinde bir arkadaşım önerdi bu hanımları biz çok memnunuz kadınlar resmen kendi evi gibi temizliyorlar sağolsunlar hiç bir şeyi söylemen gerek olmuyor dedi annem kadınlar her yeri en ince ayrıntısına kadar temizliyorlar annem de çok beğendi temizliklerini. Arkadaşım hafta da bir alıyor o da çok memnun hem de evde yokken hafta içi geliyorlar ona güvenilir insanlar dedi. Siz bir daha çağırmayın bence bazılarına yumuşak yüz göstermeye gelmiyor kafalarına göre iş yapıyorlar gerçekten bazıları da gerçekten hakkını veriyor bir şey demeye gerek kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…