Temizlik için evine yardımcı Alıp arkasından temizlik yapan hatun

Annemlerin evinin temizlenmesi icin bi sirketi aramistik. 2 kadin geldi cok güzel temizlemislerdi. Bn kendi isimi kendim yaparm hic ihtiyac duymadm yardimciya. Ama hamilelikten dolayi ve dusuk tehlikem oldugundan son ayima yakin bnde cagiracagim mecburen. Tercihim sirket olur kesinlikle...

Benim bir yardımcı ablam var ayda bir gelir cam kapı koltuk halı hepsini siler. Beyaz eşyalarıma varana kadar çeker arkasını temizler. Çok memnunum. Çünkü kendisi çok titiz yapmasa içi rahat etmiyor.
Bir kere yardımcım müsait değildi başka birini çağırdım. Çocukluğumu dahi bilen birini. Eve bir geldim banyo ve mutfak raflarının tozunu bile almamış. Dediğin gibi ev temizlik kokmuyor.amaşır yıkamıştım hepsini evin içine oraya buraya asmış ev darmadağın. Eşim delirdi resmen. Yılların hukuku hatrına bir şey demedim ama bir daha asla çağırmam. Verdiğim paraya yazık oldu.

Kendim yaparım, kafam rahat..temiLik yapanlar artık otomatiğe bağlamış benim 1saatte yaptığımı onlar 10dk.da yapar..Ee ne beklersin başka.

Eve taşınmadan önce bomboş evi temizlikçi tuttuk şehir dışındaydık kendisi yaptı. Banyodaki fayanslarda bile toz olduğu gibi duruyordu. İnansmadım gördükçe... 200 tl çöpe.

Bende temizliğe gidiyodum ama hiç memnun kalmadım. Resmen insanın canını çıkarmaya çalışıyorlar. Parayı verirken de içleri gidiyor.

Ben yaptım bu dediğini yeni tasindigim eve, temizlikçiyi bırakıp okula gittim. Gitmeden parasını da verdim. Bir gün sonra onca eşyanın arasında temizlik yaptım. Hala hatrladikca deliriyorum.

Hanimlar şuna açikkik getirim 2 kisiydiler tanidiginla gelmisti ilk kez almiyirum aslinda onlari defakarca aldim bu ise yeni başlamışlardı destek oldum bi kere daha boyke sacma is yapmışlardı cagirmamaistim epey ama calistigim icin evde tek birakacagimdan guvenilir diye tekrar cagirdim o konuda güvenirim asla ters bi sey yapmazlar ama temizlikleri bu sefer hic hic olmadi birde silmedigi halde neden sildim diyor ona kizdim mutfak halisi resmen supurulmemisti soklardayim onlardan once bi arkadsd gelirdi yemin ederim tek basina yaptigi is süperdi her geldliginde cam kapi hsli koltuk mis gibi yapardi ufak bebegi var gelmiyor artik birde dedigim gibi bezler hic kullanilmamis getirdikleri 3 bezlen temlzlik mi biter camasir suyu azdi yeni almistim hic acmamislar bile o azcik olanda bitmemiş neyse kuoe oldu kulagima

Arkadaşlar peki İstanbul'da haftada 2 kere düzenli gelecek, temizlik ve ütü gibi ev işlerinde yardımcı olacak bir kadına 120 metre kare ev için ne kadar teklif edilir? Eşim 600 TL diyor. Günlüğü 75 TL'ye geliyor. Az gibi görünse de haftada 2 geldiğinde işi çok da zor olmayacak aslında. Ne dersiniz?

bence gayet iyi.
sonuçta hergun cam kapı silmeyecek

canım hangi ildesin:)?

ben eskiden her zaman değil ama 3 ayda bir alıyordum temizlikçi ablayı
ama 1 yıl oldu nerdeyse çağıramadım çok iyi kadın
öbür ay çağırsam gelir mi ki? ayıp olur mu ki diye düşünmeden edemiyorum

neden ayıp olsunki
ihtıyacın olunca cağırıyosun.

100'den aşağısı kul hakkına girer

arayın söyleyin. içinizde kalmasın, sizi de enayi sanmasın. bu sefer olmamış. şu şu şunu yapmamışsın deyin. bir daha da almayın.

ben de alıyorum ayda iki kez ama sağolsun her geldiğinde halı, koltuk siler. camı yazın sildiririm, cam silerse koltuk silme derim. kendi işini ayarlar. ben ek yapılacakları söylerim. perde, dolap içi filan. ütü yapmaz ama ütüye dokunmuyor.

1 günde cam, halı, kapı, koltuk filan olmaz ona göre ayarlamak lazım.

bir arkadaş ta sormuş fiyat. fikrimi söylemek istedim ankara da 100 tl günlük, aylık ta alsan böyle ama anlaşırsınız belki.

O nasıl iş ya ben olsam söylerdim,yatılı değil ama bana hergün geliyor yardımcım beğenmediğimde olmamış diyorum ki birdaha istediğim gibi yapıyor..

Sağolun arkadalar. 100 TL haftada 2 günden ayda 800 TL eder. Bu durumda ben işten çıksam daha karlı oluruz :)

Böyle bir bütçemiz yok. Ayda 2 alıp 200 ödemek çok daha mantıklı geldi şimdi.

Haftada 2 tam gün çok yorucu olmaz diye düşünüyordum o sebeple 75 TL mantıklı gelmişti.

Basinda durmazsan surekli alinan kadin da olsa kaytariyorlar.Hali silmeyiz,haliciya versen,koltuk silmeyiz,koltuk yikama firmalari var...bla bla...he ,dedim dogru diyorsun temizlik sirketleri var ,her seyi yapiyorlar.‧★,:*:‧^▽^)/‧:*‧°★*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…