Ben yaptım bu dediğiniYani ben yanı başında dikilirken yarım yamalak yapanlar oluyor, siz evde tek bırakıp gitmişsiniz.
Çayını kahvesini alıp bi güzel halı silmiş arkadaş demek ki.
Bi de nası güvendiniz yahu, iyi cesaret yani. Akrabamı bile tereddüt ederim evde tek bırakmaya ben.
bence gayet iyi.Arkadaşlar peki İstanbul'da haftada 2 kere düzenli gelecek, temizlik ve ütü gibi ev işlerinde yardımcı olacak bir kadına 120 metre kare ev için ne kadar teklif edilir? Eşim 600 TL diyor. Günlüğü 75 TL'ye geliyor. Az gibi görünse de haftada 2 geldiğinde işi çok da zor olmayacak aslında. Ne dersiniz?
canım hangi ildesin:)?Arada temizlik için yardıma aldığım bir abla var. Sabah gelir, aksama kadar ağzına su bile koymadan iş yapar. Evdeysen sofra hazırlarım, evde yokken bir şeyler hazırlar bırakırım sonra arayıp hatırlatırım yemesi için ama şimdiye kadar hiç işini kesip kendi için bir şey yapmadı. Hatta çoğu zaman çok yoruldun abla sen git derim, o hala dur su bezleri de makineye atayım diye uğraşır.
Her yerde olduğu gibi işten kaçanlar olduğu kadar işini çok iyi yapanlar da var.
Ben düzenli alamıyorum, keşke bütçemi ayarlayıp düzenli alabilsem.
canım hangi ildesin:)?
neden ayıp olsunkiben eskiden her zaman değil ama 3 ayda bir alıyordum temizlikçi ablayı
ama 1 yıl oldu nerdeyse çağıramadım çok iyi kadın
öbür ay çağırsam gelir mi ki? ayıp olur mu ki diye düşünmeden edemiyorum
dimi ama canımneden ayıp olsunki
ihtıyacın olunca cağırıyosun.
100'den aşağısı kul hakkına girerArkadaşlar peki İstanbul'da haftada 2 kere düzenli gelecek, temizlik ve ütü gibi ev işlerinde yardımcı olacak bir kadına 120 metre kare ev için ne kadar teklif edilir? Eşim 600 TL diyor. Günlüğü 75 TL'ye geliyor. Az gibi görünse de haftada 2 geldiğinde işi çok da zor olmayacak aslında. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?