Evinizin güzel kokmasını istiyorsanız bir tavsiyem olacak....bir tavaya şeker ve tarçın koyup, hafif ateşte kavurun....2 günde bir yapsanız koku siniyor ve daha sonra haftada bir yapsanız da olur....Oda parfümü fln gereksiz bence....
bende yerleri silme suyuna yumuşatıcı dökmüştm biraz güzel koksun diye ama yerleri yağlı gibi yaptı lekeler bıraktı onun için yerlere kullanmıyorum. bingo kırmızı kullanıyorum ben bayan parfümlüsünden :)) mis gibi kokuyor tavsiye ederim.
kullandığın bezlerin markası ne canım?...
evet yumuşatıcı yaglı gibi yapar canım yerlere olmaz.yasakkelime
Ellerinizdeki çamaşır suyu kokusunu yada soğan kokusunu çıkarmak için limonla falan hiç uğraşmayın
benim yeni buluşumu deneyin %100 çözüm a.s cif amonyaklı krem temizleyiciler eminim çoğunuzun
evinde vardır, onunla bir iki dakika ellerinizi ovun yıkayın kokudan eser kalmayacak.
cide zarar verir demeyin: her gün yıkamıyoruz zaten. hiç bişeycik olmaz
şu milyom dünyası varya bizde var sizde varmı bilmem de herşey 1 milyon oluyor işte orda obezden satılıyor baya çok oluyo bir top gibi.kuru iken bişeye benzemiyor,sert ıslanınca yumuşuyor.beyaz.
kızlar ben size kocamın bir buluşunu söliyim.sogan ve sarmısak kokusu için,bir kaşık alın elinize ve kaşıgı suyun altına tutun,elinizide kaşıgın altına tutun,hiç koku kalmıyor.bilimsel bir açıklaması var ama ben bilmiyorum yıllardır yaparız.buyrunnnnnnnnn
konuyu okurken, temizliğe ilk nerden başlanır, nasıl temzilik yapılır olarakta algıladım ben...Çünkü burda yeni evlenmiş olan, yada evlenecek olan arkadaşlarımız var, ben kısaca nasıl temzilik yaptığımı paylaşıyım...
Benim için haftanın ilk günü yani p.tesi temizlik günüdür, o gün misafir kabul etmem ve de misafirliğe gitmem..
Temizliğede önce balkondan başlarım, balkonumu yıkarım Daha sonra makinam çamaşırlarımı atıp, evimi bi güzel süpürüm ,sonra anteredeki küçük yolluklarımı balkona atıp, dip köşe silerim, halılarımı yerleştirip, mobilyanın tozlarını alırım...
Banyoyu ve tuvaleti ovarım, en son mutfak dolaplarını, deterjanlı bezle şöyle bir dolandırırım...Akşama da hem dizimi izler hemde ütümü yaparım...
Bu şekilde bi temzilik yaptıktan sonra haftanın diğer günleri rahatım, sadece gerektiğinde evi süpürüp,her akşam tuvalet ve lavobaları avsam yeter...
Yani ben kendimi sadece haftanın bir günü yorarım, birde önemli bi husus, evi dağınık bırakmamak, aldığını işin bitince yerine koymak, aksi taktirde, ev ne kadar temiz olsada, dağınık bir ev temizliği göstermiyor...yerimseniben
Büyük temizliğe gelince, bende şu halıları döven temizlik robotundan var, önce halımı onula bi güzel süpürürüm, daha sonrada kosla vanishle sulu bi şekilde silerim, daha sonra robotla tekarar süpürürm..O kadar temiz oluyorki, sanki yıkanmış gibi...
Perdelerim ise eğerki hafif islenmiş ve rengi gitmiş ise, bi gece öncesi küvette domestoslu suda bekletip, sabaha yıkarım, bembeyaz oluyor..
Aklıma gelenler şimdilik bunlar...
ya peki toz alırken hangi bezi kullanıyorsunuz ve hangi spreyi?
pembe yumoş kullanan varsa yazsın. merak ediyom,konsantre bembe yumoş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?