Temizlik işi

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Kızlar part time iş bakıyorum kursum olduğu için ofis temizliği işi buldum ama çevremdekiler bu işi küçük görüyor laf ediyor lar sanırım ben de etkilendim bu sözlerden ama iş te iyi 3,4 saat 70 tl başka part time bakıyorum ama yok naapmam lazım

Kızlar part time iş bakıyorum kursum olduğu için ofis temizliği işi buldum ama çevremdekiler bu işi küçük görüyor laf ediyor lar sanırım ben de etkilendim bu sözlerden ama iş te iyi 3,4 saat 70 tl başka part time bakıyorum ama yok naapmam lazım

Alın teri ile kazanılan hiç bir para küçümsenmez
O beğenmeyenlere söyleyin her 3,5 saatte bir 70 Tl versinler o zaman. Unutma 70 hiçten iyidir

Siz nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın. İster Temizlik olsun ister genel müdürlük her işte aynı şey geçerli mutluluk önemli. Şimdilik şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapmanız lazım.
küçümsenecek bir iş değil ayrıca.
küçümseyenlere teklif edin bakalım aynı şartları size sağlayacaklar mı oturduğunuz yerden. Yok sağlamayacaklarsa sussunlar bir zahmet.

Asıl işiniz bu bile olsa kimsenin olumsuz yorum yapmaya hakkı yok. Piyasayı hiç bilmiyorum.
Öğrenci iseniz ortaokul - lise öğrencilerine ders de verebilirsiniz.
Zaten bu sene aöf çocuk gelişimi bölümü ne kayıt oldum ondan sanırım bu laflar bir arkadaşım üni okuyorsun temizlik işi bakıyor sun dedi diger bi arkadaşta bu işi aşşaladı ben sonuçta hırsızlık yapmıyorum ama işte kafaya taktım

Bu kafada olan insanlar hiç bir yere gelemezler. Eğer imkanınız varsa İstanbul’da bu marketlerde reyonlarda durup günlük para kazanabilirsiniz. Sanırım her şehirde var. Ben öğrenci iken gidiyordum.

Bu kafada olan insanlar hiç bir yere gelemezler. Eğer imkanınız varsa İstanbul’da bu marketlerde reyonlarda durup günlük para kazanabilirsiniz. Sanırım her şehirde var. Ben öğrenci iken gidiyordum.
Bi araştrym teşekkür ederim

baskalatinin sozlerine kulak asmaman lazim :)

sen yapabilirim.diyorsan gir işe, parasi da iyi, saati de

Istambuldaysaniz 3-4 saat icin 70 cok az biz 125 veriyoruz, is kucumsenmez 3 tane yere gitseniz haftada hicde azimsanacak para degil
İstanbul dayım tam gün 140 ama ev temizliği değil bu yüzden ücret az sanırım firma yönlendiriyor yol yemek te yok

Evde oturunca o işe yaramazlar o parayi sana vermiycekler, o yüzden çalış paranı kazan alın teriyle çalışmanın ayıbı olmaz hem de her iş bir hayat tecrübesidir bunu hiç unutma...

Back
X