- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar part time iş bakıyorum kursum olduğu için ofis temizliği işi buldum ama çevremdekiler bu işi küçük görüyor laf ediyor lar sanırım ben de etkilendim bu sözlerden ama iş te iyi 3,4 saat 70 tl başka part time bakıyorum ama yok naapmam lazım
Zaten bu sene aöf çocuk gelişimi bölümü ne kayıt oldum ondan sanırım bu laflar bir arkadaşım üni okuyorsun temizlik işi bakıyor sun dedi diger bi arkadaşta bu işi aşşaladı ben sonuçta hırsızlık yapmıyorum ama işte kafaya taktımAsıl işiniz bu bile olsa kimsenin olumsuz yorum yapmaya hakkı yok. Piyasayı hiç bilmiyorum.
Öğrenci iseniz ortaokul - lise öğrencilerine ders de verebilirsiniz.
Bi araştrym teşekkür ederimBu kafada olan insanlar hiç bir yere gelemezler. Eğer imkanınız varsa İstanbul’da bu marketlerde reyonlarda durup günlük para kazanabilirsiniz. Sanırım her şehirde var. Ben öğrenci iken gidiyordum.
Kızlar part time iş bakıyorum kursum olduğu için ofis temizliği işi buldum ama çevremdekiler bu işi küçük görüyor laf ediyor lar sanırım ben de etkilendim bu sözlerden ama iş te iyi 3,4 saat 70 tl başka part time bakıyorum ama yok naapmam lazım
İstanbul dayım tam gün 140 ama ev temizliği değil bu yüzden ücret az sanırım firma yönlendiriyor yol yemek te yokIstambuldaysaniz 3-4 saat icin 70 cok az biz 125 veriyoruz, is kucumsenmez 3 tane yere gitseniz haftada hicde azimsanacak para degil
Muhtemelen firma is verenden 100 alıp size 70 veriyordur.İstanbul dayım tam gün 140 ama ev temizliği değil bu yüzden ücret az sanırım firma yönlendiriyor yol yemek te yok
Evde oturunca o işe yaramazlar o parayi sana vermiycekler, o yüzden çalış paranı kazan alın teriyle çalışmanın ayıbı olmaz hem de her iş bir hayat tecrübesidir bunu hiç unutma...Kızlar part time iş bakıyorum kursum olduğu için ofis temizliği işi buldum ama çevremdekiler bu işi küçük görüyor laf ediyor lar sanırım ben de etkilendim bu sözlerden ama iş te iyi 3,4 saat 70 tl başka part time bakıyorum ama yok naapmam lazım
Kusura bakmayin ama firmalar 2 katinj aliyor ,konusun bu az diyin siz acemi oldugunuxu anlamis tepenize cikmislar ,İstanbul dayım tam gün 140 ama ev temizliği değil bu yüzden ücret az sanırım firma yönlendiriyor yol yemek te yok