Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım öyle aslında çok yere başvurdum bi tek burası cevap verdiMuhtemelen firma is verenden 100 alıp size 70 veriyordur.
Küçümsedikleri o temizlik işiyle tanıdığım bir kadın 2 çocuğunu okuttu, çocuklar 2. üniversitelerine gidiyorlar, başka bir tanıdığım kadın yine 2 çocuğunu okutuyor, memleketinde de ev yaptırdı, alın teriyle kazanılmış paranın ayıbı küçümsemesi olmaz.Zaten bu sene aöf çocuk gelişimi bölümü ne kayıt oldum ondan sanırım bu laflar bir arkadaşım üni okuyorsun temizlik işi bakıyor sun dedi diger bi arkadaşta bu işi aşşaladı ben sonuçta hırsızlık yapmıyorum ama işte kafaya taktım
Ekmeğinizi taştan çıkartıyorsunuz resmen helal olsun size rabbim zamanınızı ve paranızı bereketlendirsin. Kimseyi duymayın calisin
Küçümsedikleri o temizlik işiyle tanıdığım bir kadın 2 çocuğunu okuttu, çocuklar 2. üniversitelerine gidiyorlar, başka bir tanıdığım kadın yine 2 çocuğunu okutuyor, memleketinde de ev yaptırdı, alın teriyle kazanılmış paranın ayıbı küçümsemesi olmaz.
Haklısınız ben aslında konuyu destek almak için açtım herkes te destek verdi sagol sunKüçümsedikleri o temizlik işiyle tanıdığım bir kadın 2 çocuğunu okuttu, çocuklar 2. üniversitelerine gidiyorlar, başka bir tanıdığım kadın yine 2 çocuğunu okutuyor, memleketinde de ev yaptırdı, alın teriyle kazanılmış paranın ayıbı küçümsemesi olmaz.
Valla benim etrafimda cocuk bakan temizlik işi yapan tanidigim kadın çok. Arkadaslarimin anneleri çoğu hicte farkli gözle bakmadım. Hatta yurttaki temizlikci ablalara falan hep güler yüzlü davranırdım. Onlarınki de bir meslek küçümsemek ne haddime yani. Hatta arkadasımın erkek kuzeni bile yapardı öğrsnci olduğu icin paraya ihtiyaci vardı. Erkek diye asla yadırgamadım.Sanırım öyle aslında çok yere başvurdum bi tek burası cevap verdi
Kuzenim temizlik işi yapıyor eşinden ayrıldı çocugu var gezme tozması da iyi diger kuzen demezmi orda burda geziyor hava atıyor ama milletin evini temizliyor insanlar acımasız işteTemizlik yapmak neden ayıp bişey sayılıyor onu anlamadım. Temizlik imandan gelir yapın efendim. Hem stresi alır. Alışmışız çöpçü temizlikçi gibi meslekleri küçümsemeye.
Şehirlerarası terminallerde ekmeğinin peşindeki kadınlar tuvalette çalışıyor, kimi kapıda duruyor kimi binlerce insanın girip çıktığı wcleri temizliyor, emekçi hepsi utanacak bir şey yapmıyorlar ki.Temizlik yapmak neden ayıp bişey sayılıyor onu anlamadım. Temizlik imandan gelir yapın efendim. Hem stresi alır. Alışmışız çöpçü temizlikçi gibi meslekleri küçümsemeye.
Arkadaşlarınızın söylediklerini boşverin, kusura bakmasınlar ama onlar gerçek arkadaş olsa sizi yüreklendirirlerdi, bugün üniversiteye giden çocukların bir kısmının anaları babaları temizlik, çöpçülük yaparak kimi tarlalarda elleri nasır tutarak evlatlarını okumaya gönderiyor, bulduğunuz işte alacağınız para sizi geçindirecekse işinize yarayacaksa kimseye aldırış etmeyin, hayırlı olsun güle güle harcamak nasip olsun.Haklısınız ben aslında konuyu destek almak için açtım herkes te destek verdi sagol sun
Teşekkür ederim bu hayat benim ne istersem onu yapıcam zaten herzaman igneleniyorum iş falan bahaneArkadaşlarınızın söylediklerini boşverin, kusura bakmasınlar ama onlar gerçek arkadaş olsa sizi yüreklendirirlerdi, bugün üniversiteye giden çocukların bir kısmının anaları babaları temizlik, çöpçülük yaparak kimi tarlalarda elleri nasır tutarak evlatlarını okumaya gönderiyor, bulduğunuz işte alacağınız para sizi geçindirecekse işinize yarayacaksa kimseye aldırış etmeyin, hayırlı olsun güle güle harcamak nasip olsun.
O iğneleyenler gerçek bir arkadaş değil demek ki, aksine kendinizle gurur duyun alın teriyle para kazanırken bir yandan okuyacaksınız, bunların hepsi sizin için bir tecrübedir hayat tecrübesi.Teşekkür ederim bu hayat benim ne istersem onu yapıcam zaten herzaman igneleniyorum iş falan bahane
o tarz bi yerde çalıştığını bile söylemene gerek yok sonuçta ihtiyaçlarını onlar karşılamıyor o iş için kimler kaça kaça gelir biliyormusun o yüzden işine geliyorsa kimseye aldırış etme çalışKızlar part time iş bakıyorum kursum olduğu için ofis temizliği işi buldum ama çevremdekiler bu işi küçük görüyor laf ediyor lar sanırım ben de etkilendim bu sözlerden ama iş te iyi 3,4 saat 70 tl başka part time bakıyorum ama yok naapmam lazım